Klantvriendelijk, overzichtelijk aanbod, behulpzaam
Verschillende keren al bij Tsjecho reizen Geboekt en het komt goed overeen met hetgeen ze over de accommodatie schrijven. Om te boeken en iets geschikts te vinden doen ze er alles aan. Van ons een dikke pluim.
Geen klachten alles was goed in orde
Pluspunten
Goede en duidelijke informatie via zowel mail als chat. Snelle en pro actieve communicatie. Zijn van leuke tips voorzien.
VerbeterpuntenZorg dat deze kwaliteit wordt vastgehouden
Pluspunten
Zeer goede prijskwaliteit verhouding. Goede en snelle service.
VerbeterpuntenMisschien liggng van hotel tov de liften beter aangeven.
Pluspunten
Goed meegedacht over een perfecte accommodatie in onze situatie.
VerbeterpuntenDruk om ski’s en lessen te huren via organisatie is wat overdreven.
Jammer dat ik extra betaal voor een 2 persoons kamer alleen, en dat ik toch maar een 1 persoons kamer krijg
Pluspunten
duidelijk, verzorgd, goed georganiseerd
Verbeterpuntenenorme prijsverhoging voor bustransport tegenover vorig jaar voor identieke reis (240€ meer voor 4 personen)!!!!!
Pluspunten
reageert snel en communiceert duidelijk
Pluspunten
Super service en vriendeljjk en behulpzaam aan de telefoon
VerbeterpuntenDat de korting niet verwerkt word in de prijs
Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenLocaties zijn erg kostbaar. Zeker voor Tsjechië. Verhuur en lessen verkrijgbaar in hotel maar andere verhuur toegewezen gekregen
Pluspunten
Goede kennis van Tsjechië, prijs prima
Pluspunten
Ligging is mooi Dichtbij de pistes ook met de skies te bereiken. Zwembad is leuk. Wel een fijn appartement
VerbeterpuntenWij hadden in het verblijf te weinig bestek en dit is ook niet aangevuld n vragen ook de pannen zijn er te weinig. De bank is aan vervanging toe en het beddengoed kan schoner.
Chalet met verscheidene verbeterpunten volgens onze normen van comfort (keukenuitrusting zonder vaatwasser,wasmachine en droogkast aanwezig maar mocht niet gebruikt worden, matrassen bedden zeer oncomfortabel,grootste probleem in het huis: onvoldende verluchting en regelmatig onaangename putjesgeur n de leefruimte; saunaruimte onverlucht, sauna-installatie functioneerde maar op halve kracht..
Pluspunten
Gehele geboekte reis was super. Ook het gekozen hotel was top.
Pluspunten
Dit is niet om te slijmen maar we zijn uitermate tevreden. Inmiddels 2x via jullie gereserveert en beide keren top geholpen.
Pluspunten
Communicatie Tsjecho reizen altijd snel,behulpzaam en vriendelijk.
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon
VerbeterpuntenVerkeerde voorlichting Boekingen niet waar kunnen maken Bejaarden kun je je niet 3 etages naar boven laten lopen
n.v.t.
Pluspunten
Pro actieve medewerkers, supersnelle last minute geregeld, houden rekening met jouw wensen als klant, herkennen en erkennen een vaste klant.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam