Pluspunten
Alles is mogelijk, zowel combi reis als transfers worden geregeld
VerbeterpuntenWij kregen eerst geen vouchers (vliegtickets/hotel/transfers) extra gemaild toen werden de verkeerde vouchers opgestuurd. Op de overige gegevens staat dat je 2 weken van tevoren alles krijgt maar waar is onduidelijk.
De chauffeurs op de terugreis besefte niet dat wij hun salaris betalen. ! Hij met het witte haar zong zelfs, we hebben een klupke opgericht voor mensen met een lelijk gezicht, ge bent erbij. Ze hadden een tijd winst weten boeken en we moesten wachten op een parkeerplaats in LImburg met een smerige toilet gelegenheid. Het betreft de terug reis van 29 en 30 December 2018 uit tsjechie, dit doen wij nooit meer op deze manier. !
Pluspunten
Duidelijke website en komen afspraken na
VerbeterpuntenWellicht wat beter de afspraken maken met de bedrijven voor verhuur van de materialen. Ter plaatse toch wat moeite moeten doen om de gemaakte afspraken uitgevoerd te krijgen.
Pluspunten
Fijn web pagina gebruik vriendelijk
VerbeterpuntenJammer dat je bij veel akomodaties vast zit aan zaterdag tm zaterdag. Dan reis je ook altijd op drukken tijden
Pluspunten
we waren iets te laat met het betalen van het restbedrag. ik werd keurig gebeld met het verzoek dit alsnog te regelen zodat de papieren in orde konden worden gemaakt.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Er wordt met je mee gedacht, als er achteraf iets niet door kan gaan. Persoonlijk contact via E-mail Goede website wat op to date is
Pluspunten
goede bereikbaarheid, snelle correcte reactie
Verbeterpuntenomschrijving naar locatie moet echt anders.
Pluspunten
Jesenik bleek een heel leuke bestemming te zijn, die misschien niet zo voor de hand ligt, maar ons wel goed bevallen is. Het onderkomen dat we daar hadden is in het algemeen goed bevallen. We hebben op Ramzova heerlijk kunnen skiën en boarden, ondanks dat het een klein skigebied is.
VerbeterpuntenWe vonden de keuken / gezamenlijke ruimte een beetje krap en net iets te eenvoudig met het tweepits fornuis. We hebben ons er wel mee gered. De kamers met allemaal een eigen badkamer wel mooi. De eigenaar was een beetje chaotisch met zijn administratie, en kwam daarom net iets te vaak binnenlopen voor weer een administratieve issue. Verder wel een aardige man.
Positive
das Haus hatte eine gute Lage und ist groß genug
Verbesserungspunkteim Haus müssen dringend Reparaturarbeiten durchgeführt werden, ein Fenster ließ sich nicht öffnen, Toilette defekt, Steckdosen defekt u.a. Einfache Ausstattung ist in Ordnung, Defekte aber nicht !!!
Pluspunten
Boeking ging soepel, appartement was werkelijk fantastisch! Luca was een topper! Zeer behulpzaam en vriendelijk! Complimenten.
VerbeterpuntenQua boeking zou het nog iets meer geautomatiseerd kunnen, nu veel communicatie middels losse mailtjes. Verder kan de zoekfunctie geoptimaliseerd worden, nu kan ik alleen zoeken op reuzengebergte, dit zou ik graag op plaats niveau willen doen. Dat kan niet.
Pluspunten
Snelle communicatie, klantvriendelijk.
VerbeterpuntenDe gastheer in onze accommodatie Koula was niet gastvrij en soms zelfs onbeschoft.
Pluspunten
Alles duidelijk en snel via de mail. Bij veranderingen snel nieuwe formulieren voorhanden
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
Er is makkelijk en persoonlijk contact te krijgen met tjechoreizen. De reis die we gemaakt hebben was ook helemaal goed. Heel fijn hotel, goed eten, al met al een positieve ervaring.
Pluspunten
Makkelijk toegankelijke website
VerbeterpuntenEen betaalverzoek versturen voor de 2e en dus laatste termijn, met dezelfde betaalmogelijkheid als van de 1e termijn. Wel zo makkelijk en dan wordt het ook niet vergeten. Eventueel vragen of klant dit wil of niet.
Pluspunten
Weekendtrip Praag was tot in de puntjes verzorgd. Prima hotel, transfers goed geregeld en leuke wandelexcursie met Nederlandstalige gids.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles was goed geregeld mbt onze vakantie en alle informatie was betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen. Wel een tip voor de accommodatie in Svoboda nad Apou, een bank om te zitten in het huis.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam