Wij hebben geboekt n.a.v. pakket omschrijving op de site van Tsjecho reizen. Bij aankomst bleek veel zaken m.b.t. pakket niet bekend en of niet geregeld te zijn. Wij moesten zelf overal achteraan, om te krijgen waar we recht op hadden. Dit heeft onnodig irritaties opgeleverd en ons veel energie gekost!
Op de plek wat extra info. Mogelijk dat men bij overdracht van de sleutel een taal spreek die algemeen is. Duits, Engels of Frans. Tsjechië is wat moeilijk.
Pluspunten
Ideale ligging Prachtige omgeving
Pluspunten
Leuke dames en veel kennis over het land en de hotels. We kregen voor onze rondreis ook leuke tips toen we belden over iets heel anders. Het was snel geregeld en makkelijk omdat alles per e-mail gaat. De hotels waren netjes en mooi gelegen. Was een super leuke vakantie, we zijn nog steeds aan het nagenieten. Bedankt Tsjecho Reizen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel gedetailleerde kennis van de bestemmingen dat vonden we erg fijn en snelle afhandeling van de boeking
Pluspunten
Zeer leuke en actieve reis gehad in het Reuzengebergte. Het hotel voldeed aan onze verwachtingen. De geplande activiteiten (touwenparcours, scooter, zipline, kajak, ...) waren super tof. Steeds een zeer vlotte communicatie gehad met Tsjechoreizen.
VerbeterpuntenEen iets gedetailleerdere omschrijving van de activiteiten die op het programma staan.
Pluspunten
Goede oplossing voor probleem gevonden
Pluspunten
Ruim aanbod
Pluspunten
Prima service, alles naar verwachting
VerbeterpuntenDe voorzieningen in de verschillende accommodaties waren niet zoals in de beschrijving, de informatie is verouderd, dit behoeft wellicht controle en update.
Pluspunten
goedkoop en makkelijk te reserveren
Verbeterpuntenlocatie huisje moeilijk te vinden zonder navigatie
Pluspunten
Omschrijving reis en informatie op website
Bereikbaarheid en communicatie.
Pluspunten
Goed advies gekregen en een hele fijne vakantie aan het Lipnomeer gehad.
Pluspunten
goede accommodaties voor een goede prijs.
VerbeterpuntenRoutebeschrijving naar de accommodaties is zeer minimaal, dit kan zeker verbeterd worden.
Pluspunten
gemakkelijke en directe communicatie, duidelijkheid
Verbeterpuntenkan er geen bedenken
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
verhuur van goede huisjes goede communicatie
Verbeterpuntenroutebeschrijving kon wat uitgebreider
Handelsplein 24