Jammer dat we bij overboeking van ons appartement daarvan niet op de hoogte waren gebracht. Het probleem werd overigens prima opgelost en het teveel betaalde bedrag hadden we op de dag van contact alweer op de rekening staan?
Pluspunten
Je wordt netjes geholpen. En helpen de locatie met je uitzoeken.Dit was de derde keer dat we geboekt hebben voor de wintersport.Fijne week gehad.
VerbeterpuntenNiet voor het bedrijf,maar er mogen wel wat meer borden met nummers komen op de pistes. Het is nu vaak zoeken.
Medewerker van tjechoreizen ook even laten kijken bij de skiverhuur en appartementen en dan de liggingen nakijken, het is allemaal net even anders.
Adres van de accommodatie juist vermelden in de bevestiging/voucher
Pluspunten
Advies over de plek van vakantie en reactie was erg snel en prettig. Appartement was ruim, netjes, op de piste en dus zeker een aanrader.
VerbeterpuntenToen ik belde voor het reserveren van skie's en lessen wist deze dame mij daar weinig tot niets over te vertellen. Dat was wel jammer.
Pluspunten
Regeling transfer, ondanks aanschaf vliegtickets bij ander bedrijf.
Pluspunten
Prima Reisbureau, al onze tweede keer dat we via jullie boeken.
VerbeterpuntenGa zo door...
Pluspunten
Tot nu toe altijd alles netjes geregeld.
VerbeterpuntenTelefonisch mocht t soms wel wat vriendelijker, verder geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle reacties op vragen per email, waarvoor nogmaals dank! (de communicatiescore hierboven komt dus door de minimale communicatie in Maarheeze)
VerbeterpuntenHet busvervoer op de heenreis was slecht geregeld, vooral qua communicatie: doordat veel bussen vertraging hadden moesten we 2 uur wachten. Hoe lang we moesten wachten werd ons echter nergens verteld toen we daar waren. Erg koud, onduidelijk en onnodig. Een aangeboden kopje koffie zou ook netjes zijn geweest.
Pluspunten
Hadden wat calamiteiten is snel en naar tevredenheid opgelost super
Pluspunten
Doen hun best om alles te regelen ook als het verblijf niet op de site staat gaan ze er achteraan
VerbeterpuntenDe website zou makkelijker een prijs op maat moeten geven, Nu moet ik voor een indicatie prijs alle gegevens van het gehele gezelschap allemaal invullen. hoewel ik dit nog niet wil omdat ik alleen wil weten wat de reis mijn met mijn gezelschap ongeveer zou kosten.
Pluspunten
Weer genoten van een prima skivakantie in Tsjechië . Netjes en verzorgd appartement
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenIk mis wat extra service mbt skischool. Het is onduidelijk wanneer lessen beginnen, welke piste etc...De eerste dag is een hel...
Verbeterpunten.
Pluspunten
Gaat soepel steeds met booken
VerbeterpuntenInlog systeem met facturen niet overzichtelijk en niet meer beschikbaar na de reis vind ik niet zo prettig
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam