Pluspunten
Snelle communicatie.
VerbeterpuntenDigitale bevestiging duidelijker. Informatie m.b.t. aankomst (we zouden naar het appartement gebracht worden) klopte niet helemaal (mondeling werd mij verteld waar het appartement was). Ook moest ik zelf naar de teruggave van de betaalde borg informeren (deze zou gestort worden na vertrek).
Pluspunten
geen verrassingen. Doet wat het belooft.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kennis van zaken
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Al vaker met Tsjecho gereisd. Heldere en prima service.
communicatie
Pluspunten
Medewerkster was erg behulpzaam en vriendelijk en hielp goed bij de keuze voor het skigebied en het vinden van een leuke en geschikte locatie!
VerbeterpuntenHet aanbod van skilessen door Tsjecho Reizen is goed, maar we zouden meer keuze willen hebben hetgeen lokaal wel te regelen is, bijv een aantal privelessen ipv een vast programma.
Pluspunten
Een mooi aanbod aan huizen
VerbeterpuntenDe zoekcriteria komen niet overeen met de werkelijkheid. Als ik een aantal zaken selecteer waarvan ik weet dat het huis dat we hebben gehuurd, heeft, dan wordt het huis niet gevonden. Goed voor mij, want dan boeken anderen het minder snel, maar slecht voor de business. .....
Pluspunten
Korting als vaste klant. Prettig aan de telefoon.
VerbeterpuntenLetten op betere foto's. Die klopten namelijk niet meer. Over Kiyoh: Als jullie van ons als klant vragen om gebruikersvoorwaarden na te gaan lezen, terwijl wij een stukje service verlenen door deze enquête in te vullen, dan reageer ik volgende keer wel rechtstreeks naar Tjecho Reizen. Niet persoonlijk bedoeld uiteraard.
Pluspunten
Jullie bieden leuke rondreizen aan, die je ergens anders niet vindt.
VerbeterpuntenEen aantal dames aan de telefoon mogen wel wat vriendelijker zijn. Je bent tenslotte een klant met vragen en die mogen dan wel iets vriendelijker behandeld worden....
Pluspunten
geweldige organisatie,komen alle afspraken heel goed na
Verbeterpuntenjullie zijn TOP !!
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenSoms meer beschrijvingen bij het verblijf
Pluspunten
Tsjecho Reizen doet het prima wat betreft de administratieve afhandeling, daar valt niets negatiefs over te zeggen. Ruim appartement, met mooi uitzicht.
VerbeterpuntenMisschien de appartementen beter laten checken? Wij zaten in augustus 2017 in Hotel/appartement Poustevnik, Pec Pod Snezkou. Bij aankomst moest je de beheerder bellen. Dat wordt lastig als je geen Tsjechisch spreekt! Een antwoordapparaat met alleen Tsjechisch. De beheerder was bijna niet in het Hotel aanwezig, zelfs niet als hij er wel had moeten zitten..... In het appartement waren nogal wat dingen niet goed: De kan hoorde niet bij koffiezetapparaat, dus handmatig koffie moeten maken, veel kopjes en borden niet in goede staat, wc-bril met tape geplakt (lekker hygienisch....). Ik kreeg het idee dat het appartement niet goed bijgehouden wordt! Klagen bij de beheerder hielp niet. Hij trok zijn schouders op! Heel jammer allemaal. Als dit allemaal wel goed was geweest, dan had ik jullie wel aan kunnen bevelen....
Pluspunten
Snelle reactie en afhandeling van zaken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles klopt
Pluspunten
Snelle afhandeling en communicatie erg fijn. Prettig dat ze gedetailleerd informatie kunnen verstrekken
Pluspunten
waar wij heen zijn geweest heeft een onvergetelijke indruk gemaakt. het heeft ons beeld overtroffen
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam