Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuk dat ze de typisch Tsjechische accommodaties weten te vinden.
VerbeterpuntenNiet iedereen vindt de drukke toeristische plaatsen leuk. En sommige accommodaties behoeven verbetering. Maar het positieve overheerst! Prima vakantie gehad.
Pluspunten
Goed aanbod van leuke adressen in Tsjechie. Fantastisch vakantieland in zomer en winter. Nu tweede keer op pad met Tsjecho Reizen en weer perfect geregeld.
Pluspunten
Verzorgt leuke rondreizen
Verbeterpuntende eerste 2 pensions/hotel waren perfect. Precies conform beschrijving. het derde pension viel tegen. De kamer was erg klein en we sliepen boven een Kebab zaak. Als we dat geweten hadden hadden we een ander pension gekozen.
Pluspunten
Korrekt, Duidelijk,
Verbeterpuntenkan meer informatie bieden over de plek en omgeving waar je techt komt.
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen, goede aangeboden accommodaties,
Pluspunten
Goede en duidelijke website met correcte informatie. Snelle reactie op booking en vragen. Makkelijk om te betalen
Pluspunten
Accommodatie was oke
Verbeterpunten- na reservering geen communicatie - bijv. ook geen betalingsbevestiging (niet bij aanbetaling, ook niet bij volledige reissom) - erg veel bijkomende kosten, niet echt transparante prijzen bij reservering, we moesten bij aankomst op het vakantiepark nog 170 euro bijbetalen (meer dan 15% van de totale reissom) en daar zat geen borg bij!
Pluspunten
Het was allemaal perfect geregeld. De verblijfplaatsen waren dik in orde. Fijn om steeds uitgebreid te kunnen ontbijten alvorens aan je dat te beginnen.
VerbeterpuntenDe activiteiten van de site wilden we ter plekke boeken, maar dit bleek niet mogelijk. In geen van de verblijven.
Pluspunten
Goede ontvangst en begeleiding.
VerbeterpuntenMeer kennis delen over mogelijke uitstapjes.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenEen donkere studio met bed en slaapbank voor 3 personen vond ik niet fijn, zeker niet voor bijna 2 weken. Ik miste heel erg een balkon cq buitenruimte. Op de website wordt aangegeven Kovarna; daar zijn wel balkons. Dezelfde prijs, plus toeslag omdat we met 3 personen waren, en dan dagelijks een bedbank te moeten uitklappen vindt ik niet goed.
Pluspunten
Contacten via email zijn prima. Boeking en alles wat daarbij hoort is goed geregeld. Daar is niks op aan te merken.
VerbeterpuntenPrima om het bedrijf te beoordelen maar dat zegt mij eerlijk gezegd verder niet zoveel. Ik mis ruimte om de gehuurde accommodatie te beoordelen. Het zou recht doen aan de vriendelijkheid van de verhuurder en de uiterst plezierige accommodatie. "Karel" in West Bohemen is in ieder opzicht uitstekend bevallen. Een aanrader! Als ik op zoek ga naar en accommodatie, vind ik het plezierig als ik reacties van andere huurders kan zien.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie.
Pluspunten
Alles prima geregeld. Mooie, goed verzorgde hotels.
Pluspunten
Snelle reacties, de site is gebruiksvriendelijk, de prijs-kwaliteitverhouding is goed.
VerbeterpuntenWe vonden het jammer dat pas twee dagen voor onze vakantie de eigenaar/ verhuurder meldde dat je geen water mocht drinken. Gevolg was ( naast kopen van water) dat het bij afwassen en douchen het erg stonk in huis. Deze informatie had ik graag vooraf geweten. Jammer ook dat er geen beoordelingen op de site staan.
Pluspunten
Overzichtelijk aanbod, prima site en snelle afhandeling.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam