Pluspunten
Tsjechië reizen personeel is zeer vriendelijk en snel met reageren. Onze locatie was helaas niet zo best.
Pluspunten
specialist in dit land
Verbeterpuntenvraag over prijs skipassen kon niet worden beantwoord
de accommodatie beter controleren, was er niet fijn.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Algemene informatie over verblijfshotel is niet geheel objectief
VerbeterpuntenHotel met logies en ontbijt vooraf beter inschatten op niveau kwaliteit aanbod.
Pluspunten
Wij boeken reeds 6 jaren naar volle tevredenheid onze wintersport via Tsjecho Reizen. Vriendelijk personeel en mooi aanbod.
Pluspunten
Goede service!!!
VerbeterpuntenZelfde hotel was binnen twee jaar met 500€ duurder geworden!! Vond ik achteraf best wel veel!!!
Pluspunten
Heel geschikt voor kinderen en goed eten.
VerbeterpuntenHet verhuren van skies en schoenen kan beter en sneller,vaak chaotisch.
Verbeteren van de omschrijving hotel en afstanden naar dorp enz
Pluspunten
er was een probleem omdat een aanvraag eerst was geaccepteerd, maar later bleek het volgeboekt. Dat werd opgelost.
VerbeterpuntenScherp nagaan waar is geboekt en ook goed doorgeven aan hotel als er, zoals bij ons, half pensioen is geboekt. Bijna elke avond moest ik restaurantmedewerkers uitkeggen dat we niet gingen betalen voor diner. Kan ook fout van de receptie zijn geweest. Wel irritant.
Pluspunten
Snelle reactie, goed aanbod, overzichtelijke site
Pluspunten
we hebben een super vakantie gehad
Pluspunten
Correcte afhandeling, alles duidelijk.
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenXxxxxxx
Handelsplein 24