Ik vind de website niet zo heel handig. Het is b.v. lastig om direct naar één bepaalde accommodatie te gaan.
Pluspunten
Gewoon top
Meer informatie over het huis en vooral de omgeving,straal van 5 km.
Pluspunten
Zeer snelle en prettige service aangaande onze last-minute. We kozen voor low-budget en kregen exact wat we verwachten en een beetje menselijke hartelijkheid op locatie als bonus. Voldoende aanvullende reisopties en/of verzekeringen aangeboden.
Pluspunten
Het ontbijt was goed dat de broodjes waren vers en het drinken was ook goed.
VerbeterpuntenHet eten kon wat beter dat vond ik niet zo geweldig de sausjes kon ook wat beter en weinig groenten.
Pluspunten
Super hulp geboden nadat een bepaalde keus was weggevallen. Aanbod en mee zoeken naar vergelijkbare accomedaties was voortreffelijk.
Pluspunten
Helpen goed en snel. We hebben een fantastische huis gehuurd in de bergen via Tjechie Reizen
VerbeterpuntenGoed bedrijf
Pluspunten
Aardige medewerkers, die met je meedenken. Doen - indien nodig - alles voor je.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Bedrouwbaar en zeer snelle levering
wij weten niet of jullie de huisjes ook gezien hebben dit huis was erg vies bedden liggen erg slecht dat viel ons erg tegen er staat een oven je durft hem niet te gebruiken zo vies heb eerst het servies afgewassen enz
Pluspunten
Bij de boeking trachten ze ons tegemoet te komen. Het huisje was nieuw en netjes. Vriendelijk personeel. Wij hebben een prima vakantie gehad.
VerbeterpuntenHet is een beetje lastig om dit te beoordelen. Tjechoreizen huurt de huisjes ook weer in. Ik beoordeel het als geheel, ongeacht of iemand in dienst is bij Tsjechoreizen. Te verbeteren: - Het boekingsproces. De huisjes die wij zagen bleken al verhuurd te zijn. Wij kregen een ander huisje aangeboden, waarvan de beschrijving niet helemaal klopte. De vermelde prijzen gaven ook wat inconsistentie. - Halverwege de vakantie ging de combi-magnetron kapot. Zonder verdere communicatie hebben wij die niet meer teruggezien. Toen wij een appeltaart wilden afbakken kon dat overigens zonder problemen in de oven van het restaurant. - Er werd gebouwd recht tegenover het huisje en dan hoor je wat zaag en klopgeluiden. Het waren bouwvakkers die niet echt voor overlast zorgden, dus echt storend was het niet, maar het was wel netjes geweest als dit gemeld was.
Pluspunten
Snelle en een complete digitale afwerking. Zoals het hoort.
Pluspunten
Al vaker op reis geweest met Tsjechoreizen. Fijne locaties, vriendelijk personeel en snelle reactie.
VerbeterpuntenPension Slunecnice is voor de zomer voor ons zeker geen aanrader. Kleine kamer zonder zitje. Ook buiten zitten was erg beperkt. Er was een picknicktafel waar gebruik van gemaakt kon worden. Als deze bezet was had je dus gewoon pech. Tevens heeft het hotel niet voldoende parkeerplekken.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam