Leuke plekjes, maar er mag meer gelet worden op kwaliteit

Ik heb de reis overall wel positief ervaren, het zou mooi zijn als er vanuit de reisorganisatie wat meer info komt over de activiteiten en bezienswaardigheden op de plekken. De accomodaties zijn niet allemaal even netjes, maar Mala Narnia en Pension Zuzana waren wel heel goed geregeld en schoon. Jammer dat er geen enkele informatie kwam op de vraag vooraf omtrent elektrisch rijden. Dit zou echt beter kunnen aangezien het niet moeilijk is om dit te regelen.

Geweldige service gekregen bij het boeken!

Wij hadden een huis in Tsjechië geboekt, maar het bleek dat we daar niet met beide honden heen mochten, dus werd onze boeking geannuleerd. Toen heeft medewerkster Lisette net zo lang met ons meegezocht en gedacht tot we iets hadden gevonden. Super service. Bedankt Lisette! Helaas was het huis wat wij geboekt hebben in Slowakije minder dan het omschreven stond op de website. De bedden waren erg slecht. Het huisje was heel erg ouderwets van binnen. Er stond gerenoveerd vakantiehuis, maar daar was niets van te zien. Het huis stond wel in een prachtige omgeving. Dat maakte wel wat goed.

Hele fijne en leuke reis

Geheel.nieuwe ervaring voor ons. Hele leuke vakantie, mooie locaties, accomodaties waren bizar goed, vooral bij Lipno keken we onze ogen uit in het appartement. Fietstocht in Praag wad superleuk, wat een mooie stad! Kids en wij hebben genoten, aanrader!

Super geregeld

1e keer Tsjechië en zeker niet de laatste keer wat is het een prachtig land en wat hadden we een heerlijk huis alles was keurig geregeld

Betrouwbaar

Al vele jaren geboekt. Je krijgt wat ze beloven. Gewoon een nette organisatie.

Goede snelle reactie

Bij vragen per telefoon en mail erg snelle reactie. En ook goed advies.

Heerlijke vakantie gehad via Tsjechië reizen

C

Op het laatste moment was het mogelijk om twee extra overnachtingen bij te boeken, top geregeld! Wel wat opmerkingen over de laatste twee accommodaties van onze reis, deze voldeden niet helemaal aan onze verwachting.

Heel tevreden van ons huisje

Eerste keer in Tsjechië, heel mooi land. Boeken ging vlot maar indien je een account zou kunnen aanmaken op de site om je boeking te bekijken en opvolgen, zou dat iets meer betrouwbaarheid uitstralen.

Het huis is erg oud maar goed er zat in wat er in moest zitten.

We hebben wel een fijne week gehad. De eigenaar was aardig. Het is wel een afgelegen plek.

De reidadviseur bleef behulpzaam vanaf t moment de we contact hebben gekregen om de accommodatie en reis te zoeken. Ook tijdens onze vakantie was de reisadviseur goed bereikbaar en stond ons bij met informatie! Heel fijn

Uitstekend geholpen bij het op korte termijn vinden van een prachtige vakantieplek.

Doordat we pas 2 weken vooraf hadden geboekt was er al veel bezet maar door de moeite die Lisette en Jan voor ons hebben gedaan hebben we toch een heel nette accommodatie kunnen boeken die perfect aansloot op onze wensen en mede daardoor een hele leuke vakantie gehad in Loucna, West-Bohemen. Super service dus!

Hele fijne accomodatie in een mooie, lieflijke en groene omgeving.

Fijne, comfortabele accomodatie met vriendelijke mensen. Mooie, groene omgeving met veel wandel- en fietsgelegenheid en veel te zien in de nabijheid.

Fijne plek, mooie omgeving!

Ruim huisje. Badkamers hadden misschien iets schoner gekund, maar verder echt niets op aan te merken. Goede ervaring geweest voor ons.

Boeking was correct, procedure goed verlopen

Geen maximum om de organisatie wakker te maken dat elektrische auto’s eraan komen Wij rijden elektrisch en hadden gevraagd of er laadpalen waren. We kregen een “neutraal” en duidelijk niet gecontroleerd antwoord dat er binnen 20km van elke accommodatie een laadpaal was. Dus zijn we een gewone auto gaan huren, want 20km in de bergen kan een uur heen, laden en een uur terug naar de accommodatie zijn. De verbazing was groot vast te stellen dat 2 hotels waar we geboekt hadden gewoon openbare laadpalen hadden staan. Als ze geantwoord hadden dat er geen info over beschikbaar was, dan waren we zelf op zoek gegaan. Maar nu hebben ze ervoor gekozen een niet onderbouwd antwoord te geven.

Duidelijke site, vriendelijke klantenservice. Volgende keer weer met Tjechoreizen.

Verzorgde reis met leuke activiteiten

Een ruime week verbleven in een prettige accommodatie en een aantal leuke activiteiten gedaan. Accommodatie is wat gehorig, dus vroeg opstaan. Gelukkig is er genoeg te doen als het weer wat regenachtig is. Verder leuke activiteiten buiten met ebike, rodelen en klimmen.

Fijne ervaring met Tsjechoreizen als met Tsjechië

We hebben een fijn verblijf gehad in Tsjechië.

Het was echt een goed idee om in 5 hotels te mogen overnachten verdeeld over Tsjechië. De hotels waren goed en de prijs/kwaliteit-verhouding was goed. In Jesenik hadden we goed contact met de eigenaar van het pension. Hij had veel praatjes over hoe goed zijn pensioen was en hoeveel hij aan service etc. bood. Echter was dit wel het minste verblijf. Vooral omdat er geen tussentijds niet werd schoongemaakt, er geen extra handdoeken werden geboden, ondanks het warme weer. Je moest overal om vragen. Hij was echt een zakenman overal op probeerde te besparen, totdat er geklaagd wordt. Het was niet slecht, maar wel het minste verblijf. Tsjechië zelf is heel mooi, maar op Praag na niet bruisend. Wel goed betaalbaar. Kortom een fijne vakantie.

fijne en zijn goed ontzorgd, met weinig inspanning hadden we een leuke vakantie in Tsjechie

Met Tsjecho Reizen een leuke vakantie kunnen boeken, keuze in hotels. voorgestelde rondreizen en tips voor ons verblijf. Klasse!

We hebben genoten van de verschillende activiteiten.

We zijn elke dag op pad gegaan en hebben leuke activiteiten ondernomen. De communicatie was goed en we hebben alles kunnen vinden. Wat we minder leuk vonden was dat ons appartement in de steigers stond, als je s morgens opstond, stond er een bouwvakker naast je terras te werken. Verder is het jammer dat er niet wordt vermeld dat de aangeboden activiteit kanovaren, anderhalf uur rijden is vanaf je accommodatie. Het rotsklimmen is heel spannend en fysiek zwaar, niet voor iedereen weggelegd. Wel hele aardige mensen die je begeleiden. Tegenover het rotsklimmen heb je een rotsstad, bespreek het online want wij moesten drie uur wachten voordat we naar binnen konden maar zeker de moeite waard. 200 meter afstand is een gondel en een prachtig wandelgebied en dat wordt niet gecommuniceerd.

prima geregeld

Boeken was simpel, we kregen duidelijke informatie en het verblijf waren goed geregeld.

Adequaat

Snelle reactie, duidelijk en professioneel.

Enorm genoten in Pec Pod Snezkou. Goed geregeld door Tsjecho reizen. Snel contact met Lisette en Jan. Dank hiervoor. Was even wennen aan de eigenaar maar we kwamen erachter dat de tsjechen wat minder vriendelijk zijn. Punt van aandacht is wel het bijgebouw waar de tafel tennistafel staat. Liggen dode muizen wat niet heel kindvriendelijk is!

Rondreis: veel gezien van Tsjechië

Over het algemeen een heerlijke vakantie. Tuurlijk altijd wel iets aan te merken zoals bijv harde bedden. Eerste locatie in het midden van het centrum Cesky Krumlov. Tweede wat verder weg van Praag, maar goed te doen met bus en metro. De laatste in Harrachov aan de piste en gezellige straat met restaurants en winkels. Vijf minuten van Polen.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam