Filtre

Heel tevreden, aanbevelingswaardig.

Duidelijke website en communicatie.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Prima van plaatsen order tot levering Afspraken en (digitale)toezegging worden allen keurig nagekomen.

Top mooi spul en snel geleverd

Goed materiaal voor de mooie prijs Goed verpakt en een duidelijk beschrijving er bij

Duidelijke website Gelijk reactie na bestellen en prima info over levertijdstip Volgens afgesproken tijdstip geleverd door vriendelijke chauffeur Kwaliteit zoals verwacht zet goed Al met al fantastisch

Prima winkel, voordurend statusupdates

Voor het eerst besteld bij Hekkenwereld en dat is prima bevallen! 1 van de hekken was niet op voorraad maar ik werd netjes op hoogte gehouden en afspraken zijn nagekomen. Daar kunnen sommige andere winkels nog wat van leren.

Zeer positief! Hek werd precies volgens afspraak gebracht en prima service!

Hek voldeed precies aan mijn verwachtingen! Zoals afgesproken belde chauffeur 1/2 uur voor bezorging even op. Hek is van zware kwaliteit en mooi slot. Bleek dat er boutje uit slotcilinder niet aanwezig was. Na mailtje kreeg ik dit via de post dag later in de bus! Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Artikelen op tijd en goed ingepakt afgeleverd zoals het hoort, keurig een belletje vlak voor de tijd van afleveren. Voor het plaatsen van het hekwerk zit er een goede duidelijke handleiding bij en is het plaatsen hiervan een eitje. Er miste enkel 2 afwerk doppen 60 mm. Daar kwam ik te laat achter, maar 1 telefoontje was genoeg en zonder dat hier moeilijk over gedaan werd had ik het de volgende dag in huis zonder extra kosten dat is pas service waarvoor je er de volgende keer weer wat ga bestellen en anderen hiervan op de hoogte stel, een aanrader dus voor iedereen. Ga zo door

waar voor je geld

Mooie hekken, goede prijs en prima service. communicatie via de mail verliep ook soepel, zo wil je zaken doen

Zeer goed geleverd zelf even in de tuin gezet. Makkelijk te monteren klijn aandachtspunt iets langere zelf toppers 'm.aar verder prima

Goed materiaal en snel geleverd

Hekkenwereld verkoopt goed materiaal en heeft daarin een ruime keuze. De bestelling wordt netjes en op tijd bezorgd. Ik ben heel tevreden

Prima service en kwaliteit

Prima service met goede kwaliteit materialen en prettige en duidelijke website

Kei vlot

Alles supper goed gegaan Alles vlot verlopen Goei feedback gekregen

Prima materiaal

Ondanks covid netjes geregeld alles stond buiten klaar

Goede prijs/kwaliteit

Online besteld, goed advies. op tijd geleverd.

Super snel en goede hulp

Ik had een speciaal verzoek. Na telefonisch overleg met hekken wereld een mail gestuurd. Daarna een volledig ingevulde winkelmand gestuurd gekregen met alles dat ik nodig had.

Goed geholpen fijne firma

Heb er alleen maar een fijne ervaring mee. Alles werd op korte termijn geleverd en was netjes ingepakt zodat het niet beschadigen kon tijdens het vervoer. Ziet er netjes uit we zijn er blij mee.

Perfecte afhandeling

Snel, compleet en keurig afgeleverd.

Prima online aanbieder van hekken

1 Zeer prettige en duidelijk site. 2 Contact per telefoon zeer goed en vakkundig 3 Snelle levering 4 Nette chauffeur, service gericht 5 Achteraf order corrigeren was geen punt Dit was mijn 2e bestelling bij Hekkenwereld, compliment aan alle medewerkers.

Top kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs. Perfecte service.

Top kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs. Perfecte service Vlotte correcte levering. Zeer tevreden, binnenkort plaats ik de volgende bestelling.

Supermooie poort!

Mooie poort en eenvoudig te plaatsen. En goede service bij afhalen en contact.

uitstekende kwaliteit en fantastische service

Dubbelstaafmatten en alle bijbehorende mogelijkheden eenvoudig kunnen bestellen via de website. Super begeleiding bij vragen. Heel mooi hek geworden. Zeker aan te bevelen.

6 sterren zou beter in de buurt komen.

Prima service en probleempjes worden perfect opgelost.

Alles super

Mooie kwaliteit ,correct afgeleverd door zeer vriendelijke chauffeur,dit bedrijf raad ik iedereen aan.

Van A tot Z top

Snelle en nette levering, betaalbaar, rvs bouten en moeren bijgeleverd.

10 Westgaag

Maasland 3155DE