Filtre

prima en snel

Adequaat, informatief en snel geleverd. Top!

top goede website, duidelijk in vragen en super op tijd geleverd

Een hekwerk besteld voor de VVE \Als erg netjes geleverd op tijd en prijs technich ook helemaal goed Word zeker vervolgd bij de volgende order

Goede kwaliteit

Mooie dubbele staafmatten, goede kwaliteit en een een uitstekende, eigen, bezorgd service. Snelle levering.

Goed en netjes

Goede service en communicatie.

zoals verwacht geleverd

snel en conform afspraak bezorgd.

Nette en snelle levering

De spullen zijn snel en netjes geleverd, het tweedehands hekwerk ziet er als nieuw uit.

paar keer spullen daar gekocht. Altijd goed.

Een zeer snelle en makkelijk te bestellen van ons hekwerk via hekkenwereld.

Om hekwerk was makkelijk te bestellen via hekkenwereld. De levering was helemaal top, binnen 3 dagen.

Een bedrijf wat al hun belofte nakomt

Hekkenwereld doet precies wat ze beloven. Ik heb verschillende keren contact met hun gehad aangezien ik nog wat vragen had over montage. Door heel deskundige en vriendelijke medewerkers te woord gestaan. Produkten werden op het juiste tijdstip en dag bezorgd door een bezorger die samen met mij de zware poort op de juiste plek zette. Al met al een uitstekend bedrijf

Super snel geleverd en super service .

Snelle en keurige levering.

Gewoon goed

Bestelde product was te groot om door de poort naar mijn tuin te krijgen. De chauffeur was zo behulpzaam om de hekken naar een andere ingang te rijden en deze samen met mij naar mijn tuin te dragen. Erg blij met de service De hekwerken zijn zoals verwacht, netjes en wat ik besteld heb.

Correcte en snelle levering.

Duidelijke site en makkelijk bestel proces. Een foutje van mij in de bestelling werd zonder problemen gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort. Er wordt zelfs een duidelijke handleiding voor het plaatsen meegeleverd.

supersnel en duidelijk

heel snelle service en duidelijke info.toppie

Prima service en een mooi poorthek.

Alles was compleet, wel jammer dat er geen montage handleiding bij zat, die ook niet via het internet te downloaden was voor deze poort. Maar uiteindelijk is het gelukt

Prima hekwerk en snelle levering

We hebben 3 MDS pakketten besteld. De levering was snel en prima. We miste alleen de inslagdoppen. Maar een belletje en de volgende dag met de post geleverd. We zijn zeer tevreden of de kwaliteit van het hekwerk.

Zeer snelle en vriendelijke reactie per email. Ophalen product zonder problemen. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Meedenkend en stipt!

Zeer tevreden met de persoonlijke service van Hekkenwereld. Als online bedrijf wordt er erg goed meegedacht over de te gebruiken materialen. Ook is het bedrijf zeer klantgericht en flexibel. De levering verloopt volledig volgens afspraak en ook de geleverde materialen zijn van goede kwaliteit en voldoen aan alle verwachtingen. Ik raad Hekkenwereld aan iedereen aan, vanwege een kloppend product (assortment) aangevuld met een prettige customer service! Tim bedankt!! Hans Kolff

strak hekwerk voor een scherpe prijs

Bestelling gedaan , snelle en vriendelijke levering. Had nog wat materialen over . Die teruggebracht en snel alles gecrediteerd. Alles verliep soepeltjes heel fijn.

top service

Prima bedrijf met uitstekende kwaliteitsproducten!

Je krijgt wat je bestelt in zeer korte tijd.

Prima product obv een uitstekend advies en snel geleverd

Op zoek naar een mooie oplossing voor mijn uitdijende beplanting kreeg ik per omgaande een compleet advies. Bestellen is vervolgens makkelijk via de website en de bestelling werd in no time bezorgd (en ook nog mee de tuin ingedragen)

Goed materiaal en heel klantvriendelijk!

Alles keurig geleverd, heel vriendelijke klantenservice die nergens moeilijk over doet en er voor zorgt dat je project een succes wordt.

duidelijke site flotte levering

10 Westgaag