Filtre

Snelle verzending, goed product

Top mooi hekwerk afgeleverd en was helemaal compleet ook.

Zeer goed.

Ik ben zeer prettig geholpen en ben zeer tevreden!

Groen dubbelstaafmatten mooi op tijd

Zo kort voor 5 december zei Sint tegen Piet "Met het materiaal voor ons tuinhek redden we het niet" En hoewel het altijd mooi weer is, in Spanje, Zocht Piet een 6 groene dubbelstaafmatten, zonder franje 251 cm lang, 80 cm hoog, een grote maat, "Wie staat er met dit product op tijd paraat?" Hij vond de ware bij Hekkenwereld, Voor hekwerken de toonaangevende aanbieder Met hekwerken te kust en te keur voor eenieder Goed geprijsd, betrouwbaar snel gebracht Was dat exact wat Sint van zijn leverancier verwacht!

Goede en snelle service

Binnen enkele dagen na bestelling het gehele pakket voor een harmonicagaashekwerk ontvangen. Goederen waren goed verpakt en werden netjes geleverd. Ook voor de bestelling geplaats te hebben, heb ik informatie opgevraagd bij Hekkenwereld. De informatie werd vlot en duidelijk verstrekt. Al met al zeer positieve ervaringen met Hekkenwereld!

Meedenkend bedrijf

Als er iets niet duidelijk is even bellen en het wordt geregeld

Had alleen een paar afdek doppen nodig. Snelle en correcte levering. W van leeuwen Leiden

Super snel, klantvriendelijk en behulpzaam. Zal zeker weer bij jullie bestellen. Tot Ziens!

Snelle levering en goede service!

Poort besteld met wat klein materiaal en had een vraag over een artikel via de mail en deze is gelijk beantwoord door de klantenservice! Snel antwoord en spullen zijn ook binnen een week geleverd! Aanrader!

Snelle en volledig correcte levering van de order

Op vrijdag dubbelstaaf hekwerk van 17,5 meter en harmonica hekwerk van 17,5 en 10 meter besteld. Allen in pakketvorm (dus volledig met palen, schroeven etc besteld). Op maandags erna een mail dat woensdag al geleverd zou worden. Chauffeur belde keurig 35 minuten voor aankomst dat hij er met een half uurtje zou zijn. Bij uitpakken van de pakketten overal een boekje erbij met de aanbevolen werkwijze.

Behulpzaam en snelle afhandeling

Behulpzaam inbt advies mbt bijbehorende materialen. Wel " jammer" dat er geen bescherming om onze deur heen zat. Hij was dan wel tweedehands maar een verpakking er omheen ( net als t nieuwe materiaal wat we besteld hadden) was denk ik niet overbodig geweest om beschadigingen te voorkomen. Verder prima afwerking.

in afwachting van een nieuwe set

heb 3 sets kongkrete geleverd gekregen, echter 1 set is gaan lekken in de doos! wacht even af of ze zo netjes zijn deze na te sturen

Uitstekend, zowel klantendienst,als levering

Had bij online bestelling mij vergist, dag erna een mailtje gedaan en alles mijn fout werd rechtgezet. Klant gericht ten top. Kwaliteit niets op aan te merken en prijzen 1 van de laagste zowel op het internet als bij de lokale vakhandel. En de levering op afgesproken datum, vooral dat ze een halfuurtje op voorhand bellen, dus niet nodig om hele dag thuis te wachten.

Geweldige service.

Het is een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen. Je bestelt, betaalt en binnen 2 dagen heb je het bestelde in huis. Ook word je uitstekend op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Betrouwbaar

Vlotte en accurate afhandeling

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd en keurig afgehandeld door Hekkenwereld. De service afdeling heeft een nalevering snel opgepakt en na geleverd. Echt top!

Buiten gewoon goed georganiseerd.

40 meter hek werk besteld goed geleverd. Eigenlijk niks om op aan te merken

Zeer vlotte levering van de bestelde materialen, en goed verpakt

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

TOP !

Besteld: Dubbelstaafmatten 8/6/8 Ral 9005, hoogte 2.23m, compleet met toebehoren. Mooie stevige draadmatten, bij ons gebruikt om een tuin-omheining van te maken. (maar ook zeer geschikt voor bv kippenren, hondenren enz.). Prima stevige kwaliteit. Korte levertijd. Nette prijs. Mail ontvangen met dag van levering, daarna telefoontje van de chauffeur een half uurtje voor arriveren. Top ! Keurig geleverd op aangegeven dag en tijdstip. Voor wie geen doorkijk wil, kan er vlechtband doorheen geweven worden, ook zeker een overweging waard als het om een tuin gaat.

Probleemloos

Houden zo.

Super snelle levering

Zeer snel geleverd. Goed product en een eerlijke prijs.

Prima spullen

Prima spullen en mooi op tijd

Geweldige service

Op een zaterdag avond een bestelling gedaan en maandag om 8.30 al geleverd. Alles compleet en netjes verpakt.

Snel en correct

Mijn bestellingen steeds snel en correct geleverd. Goede verpakking.

Super vriendelijk

Ik had onderdeeltjes besteld voor een hekwerk, maar had zelf de verkeerde besteld.. Via de klantendienst dan gevraagd of ik deze kon omruilen zonder opnieuw verzendkosten te moeten betalen en de medewerker stuurde me onmiddelijk weer dat ze de juiste voor me op de post gingen doen zonder enige kosten! Een zeer vlotte en vriendelijke klantenservice! Echt top!

10 Westgaag

Maasland 3155DE