Goede service chauffeur belt van te voren waneer hij arriveert en is vriendelijk en behulpzaam
Bestellen prima/ levering uitstekend en compleet. Enige opmerking is dat het aantal dagen tussen bestellen en leveren vooraf niet bekend is. Verder alles prima.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van status bestelling. Je wordt een half uur voor bezorging gebeld.
Nadat ik zelf op de website alles had besteld werd een aantal dagen later het materiaal afgeleverd zoals verwacht. Samen met mijn buurman het hekwerk geplaatst en dat ziet er top uit!
De levering was super! Ik had een voorkeur van de dag aangegeven voor de levering. En ja hoor, ze konden op die dag leveren. Top service! Aardige chauffeur, hij was heel behulpzaam. Ben blij met de hekken.
Op maandag besteld en op vrijdag netjes geleverd. Zoals beloofd een half uurtje op voorhand gebeld en samen met de super vriendelijke chauffeur alles netjes weggezet. Mooie service en oerdegelijk materiaal.
Voor rond een hobbyterreintje kocht ik een hekwerk, dubbelstaafmat pakket 2092. Totale lengte 30 meter, hoogte 1.00 meter en een lengte per deel van 2.50 meter. Dat werd aangeboden als GEBRUIKT. Dus ik verwachtte wat krassen, verkleuring, misschien wat roestplekjes hier en daar en voor mijn doel hoefde het ook niet 100 procent nieuw en gaaf te zijn. Ik ging puur voor de prijs van rond de 22 euro per meter lengte. Maar wat ik ontving was echt allemaal perfect! Echt helemaal gaaf en niet van nieuw te onderscheiden. Geen krassen, geen roest, alles kaarsrecht en niet verbogen. Gewoon helemaal als nieuw. En helemaal compleet ook met alle beugels en palen en bouten, moeren, ringen enzovoorts. Daarbij was het ook heel makkelijk te plaatsen in je eentje. Als gereedschap had ik niet meer nodig dan een rubberen hamer, een grote waterpas en een steeksleutel of ringsleutel 13 mm. Je slaat de palen simpel in de grond, zet ze waterpas, zet een kant van het hek er tegenaan en dan weet je precies waar de volgende paal moet komen. Dus tweede paal erin, eerste hek waterpas ophangen met vier bouten en je eerste deel staat. En zo ga je door met paal 3 de grond in, tweede hek ophangen en zo loop je ze er achterelkaar in! Toppie, twijfel niet en doen! Ton Kramer
Snel en keurig geleverd
Snelle levering, prima telefonisch contact
Meneer belde netjes een half uur voordat hij arriveerde dat hij eraan kwam, samen de hekken uitgeladen en netjes alles overhandigd gekregen mbt de hekken en de bon. Hartelijk dank voor de snelle, vriendelijke service.
Snelle levering en goede kwaliteit
Zeer snelle levering, goede kwaliteit hekwerk. Het plaatsen gaat heel makkelijk met een goede handleiding. Ook het thuis leveren is heel goed verzorgd door vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door
Site is duidelijk en levering ook redelijk snel. Alleen de dubbestaaf poort die ik besteld heb had wel erg slordig verwerkt met scherpe randen.
Ik denk dat er veel te winnen is als het gaat om de handleiding. Ziet er provisorisch uit en zou met duidelijke foto's of een instructiefilm veel beter kunnen. Ook hoe het er uit ziet qua look en feel. Ook de instructie over welke palen en middelen er nodig zijn voor montage kunnen veel beter. Dat kan door er bijv. suggesties over wat je nodig hebt bij te zetten. Levering is supersnel. Hekken zijn mooi.
I was a bit worried about ordering a custom fence online, but based on the good reviews I gave them a chance. The customer service is some of the best that I have ever experienced - I received quick responses on my fence plan prior to ordering, excellent care and attention when the fence was delivered, and even on the day of installation when I had several questions, I received very fast responses. Even though my Dutch is not very good, everyone I contacted, found a way to help me. This is all in addition to an excellent and high quality product. I highly recommend Hekkenwereld, and would buy future fences from them.
, super vriendelijk . super live chat . kortom F A N T A S T I S C H
Snelle en klantvriendelijke shop. Ben tevreden. Kirby
De site was duidelijk en overzichtelijk. De bestelling werd keurig afgeleverd met eigen transport. En dik tevreden over m'n dubbelstaafshekwerk en poort.
Zoals van tevoren aangegeven wordt er gebeld als de chauffeur er bijna is. Na gearriveerd te zijn, werden de matten vakkundig uitgelaten en geplaatst op de aangewezen plek. Daadkracht! Super!
Snelle levering . Website duidelijk.
Over de levering van het bestelde hek (€1300 euro) en de kwaliteit hebben we geen klachten. Wel over de belabberde handleiding van het poortje ( apart pakket van 300 euro). Er staat niet genoemd hoe je het belangrijkste deel van het poortje ( paaltje waar je de deur in moet hangen) moet plaatsen. Dat ging bij ons dus mis, het paaltje was al geplaatst in het beton en aangeboord, voordat we zagen dat het een kwartsslag gedraaid had moeten worden. Dit probleem hadden we helemaal niet hoeven hebben als er een deugdelijke handleiding bij had gezeten, met een duidelijke afbeelding van het poortje, zodat je kan zien wat de bedoeling is. We hebben Hekkenwereld gevraagd of we een nieuw paaltje konden bestellen, in eerste instantie was dat niet mogelijk, maar later is Hekkenwereld daar op terug gekomen. Wij hebben een nieuw paaltje gekregen en ze zijn het ook nog komen brengen. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop Hekkenwereld dit heeft opgelost. We zijn ook heel tevreden over het product.
Original anmeldelse
Over de levering van het bestelde hek (€1300 euro) en de kwaliteit hebben we geen klachten. Wel over de belabberde handleiding van het poortje ( apart pakket van 300 euro). Er staat niet genoemd hoe je het belangrijkste deel van het poortje ( paaltje waar je de deur in moet hangen) moet plaatsen. Dat ging bij ons dus mis, het paaltje was al geplaatst in het beton en aangeboord, voordat we zagen dat het een kwartsslag gedraaid had moeten worden. Dit probleem hadden we helemaal niet hoeven hebben als er een deugdelijke handleiding bij had gezeten, met een duidelijke afbeelding van het poortje, zodat je kan zien wat de bedoeling is. Hekkenwerk gebeld of we een nieuw paaltje konden bestellen. Daar viel niet over te praten, we moesten maar een compleet nieuw hek kopen. Er werd gezegd dat wij de enige zijn met problemen met de montage handleiding, ik lees in de reviews dat er meer mensen zijn die daar problemen mee hebben. Wij zijn zeer teleurgesteld dat er geen enkele medewerking wordt verleend om dit op te lossen. Wij zitten nu met een beschadigd hek.
Bestelling is keurig geleverd en we werden netjes een half uur voor aankomst gebeld. Duidelijke beschrijving / instructie en hek was makkelijk te plaatsen. Mooi resultaat. Ps. bedankt voor de extra bout en moer, deze konden we goed gebruiken omdat we er een lam hadden gedraaid, onze fout :-)
Snel geleverd. Levertijden eerlijk op de website Verzendkosten zoals het hoort 50euro ipv 100 bij vele andere. En een handleiding.
Ik heb een nieuw deel voor mijn hekwerk besteld en ben door de medewerker perfect geholpen om het juiste materiaal te krijgen. De levering was snel en keurig op afspraak geleverd. Ik ben zeer tevreden.
10 Westgaag
Maasland 3155DE