De montage-handleiding is erg slecht, en het is een behoorlijke puzzel om uit te vinden hoe eea gemonteerd moet worden (terwijl ik toch best technisch ben). Uiteindelijk kom je er wel uit maar dit kost veel extra tijd. Meer en leesbare plaatjes (foto's) over de bevestiging. Nu gaat 2/3e van de handleiding over het beton storten. Verder zou het mooi zijn als er enkele reserve verbindingen bij zouden zitten, omdat de kunstof blokjes snel beschadigen en vrij kwetsbaar zijn.
Beste Hugo, Hartelijk dank voor uw duidelijke terugkoppeling. Hier kunnen we wat mee! Wij gaan de handleiding herzien om te kijken wat we kunnen verduidelijken. Ook zullen wij naar mogelijkheden kijken om eventueel wat extra kunststof koppelingen mee te leveren in de toekomst. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat graag. Alsnog heel veel plezier met uw loopdeur en tuinhekken! Met vriendelijke groeten, Klantenservice Hekkenwereld
Ik ben zowel online als fysiek in de winkel erg goed geholpen. De producten zijn keurig op tijd geleverd en zijn van een zeer goede kwaliteit. Door de goede handleidingen waren zowel de poort als de matten goed zelf te plaatsen. Na het plaatsen hadden wij nog hekken over. Deze worden zonder enige moeite weer terug ingenomen. Een top service!
Bestellen ging makkelijk. Levering en kwaliteit materiaal voldeden ruimschoots aan de verwachtingen. Aflevering zeer netjes en goed aangegeven. Kortom een aan te raden bedrijf.
Onze hekken werden snel en netjes bezorgd, ze staan inmiddels en voldoen helemaal aan de verwachting. Top! Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Zou in de toekomst zo weer bestellen bij Hekkenwereld! Ondanks de drukte viel de levertijd enorm mee. Was iets vergeten mee te bestellen, er werd goed meegedacht en ik kon dit alsnog zonder problemen toevoegen aan de huidige levering. Op de dag van de bezorging netjes een telefoontje ontvangen van tevoren en de levering werd gedaan door een erg vriendelijke bezorger die de spullen plaatste waar ik ze wilde hebben en zelfs met tips over de plaatsing kwam. Een deel van de bestelling bleek achteraf toch niet te passen, ook deze kon zonder problemen worden omgewisseld voor een kleine variant. Verkeerde onderdeel kan gewoon worden meegenomen door de bezorger bij de aankomende levering van de nieuwe producten, dus geen gedoe met terugsturen. Alleen maar goede ervaringen eigenlijk!
Bestelling ging vlot, levertijd ook. Ook afhalen is geen probleem. Goed telefonisch, chat en mail contact. Punt voor bestellen; Grondstop moet apart besteld worden. Nodig bij een inrijpoort. De grondplaat gaat niet passen op de paal van 300cm brede inrijpoort. Let daar op bij het bestellen. Zijn erg blij mef de staafmaten poorten.
Geachte heer/mevrouw, De verbeteringen liggen op het vlak van eindcontrole 1. Aan het hek zit een U-beugeltje gelast met 2 gaten waar de pen van het scharnier door heen moet. De pen kon er niet door heen omdat er in het gat nog een flinke braam zat die ik er uit heb moeten slijpen met een klein slijpsteentje. Daarna opnieuw lak aangebracht. (hoop dat het niet gaat roesten) 2. Het coaten van het hek ziet er goed uit. Jammer dat het hek tijdens of na het coaten ergens is op gelegd zodat er op die plaatsen beschadigingen en doffe plekken zijn ontstaan. Waarschijnlijk niet volledig uitgehard. Ik zou jullie wel aanbevelen maar wel met een: Ja maar, hier en daar moet je op letten.
Geachte heer Nagel, Hartelijk dank voor uw duidelijke terugkoppeling. Met zulke feedback komen wij verder en kunnen wij verbeteren. Om even op uw punten terug te komen: 1. Klopt, soms kan het zijn dat aan de serie Toronto soms een klein beetje zink zit aan het U-oor door de verzinkte behandeling die wij geven aan deze hekken. Het magazijn had dit moeten zien bij de controle en had dit verder op moeten pakken. Excuus hiervoor. Goed dat u dit zelf al heeft bijgewerkt. Als u wenst kunnen wij nog een roeststop en lakflesje hiervoor nasturen. 2. Dit is bij het uitpakken niet goed gecontroleerd en hoort ook niet voor te komen. Dit kan door het verpakkingsmateriaal zijn gekomen en er is kans dat deze plekken nog wegtrekken de komende tijd. Excuus voor het ongemak. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat graag. Alsnog heel veel plezier met uw loopdeur! Met vriendelijke groeten, Klantenservice Hekkenwereld
Komen de afspraken na, en de levering ging perfect.
Goede service en communicatie.
Makkelijk bestellen, goede website, goede online hulp, snelle levering, zeer vriendelijk.
Super snelle en goeie levering
Wij hebben hekwerk gekocht om een kattenren in de tuin te maken. Afspraak gemaakt met Tim van Hekkenwereld. Hij dacht actief mee over de mogelijkheden. Spullen direct besteld. Binnen een paar dagen werd het afgeleverd. De ren staat inmiddels. Wat wij aan materiaal over hadden hebben wij, zonder probleem, terug kunnen brengen. Nog dezelfde dag is het geld over gemaakt. De klantgerichtheid waar Hekkenwereld mee adverteert maken zij meer dan waar!
Na betaling werd het bestelproces op een soepele manier in gang gezet. Half uur voor levering nog een belletje extra voor juiste afhandeling en waar de bestelling te kunnen plaatsen. Helemaal top!
Compleet hekwerk met onderdelen besteld. Goed kwaliteit en netjes afgeleverd zoals de afspraak.
Alleen maar positief, ga zo door. Goed prijs kwaliteit en snelle levering.
Via internet bij hekkenwereld gekomen. Showroom (Mosterd) in de buurt dus ook even naar de hekken kunnen kijken. Super vriendelijk geholpen door Time die niet alleen advies gaf wat ik nodig had maar ook meteen mijn ‘winkelwagen’ invulde met de juiste artikelen. Levering snel en op tijd (netjes gebeld van te voren) en alles was voor zeer goed kwaliteit
Alles netjes afgeleverd, heel mooi materiaal
Heb een gebruikte poort gekocht. Daar had ik nog wat vragen over, prima chat gehad en volgens afspraak geleverd.
Keurig tuin hekwerk van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Bezorging goed en volgens afspraak.
Goede oplossing om minder lange palen te hebben (halveren van wat langere palen). Op korte termijn waren de materialen beschikbaar. Met vragen altijd vriendelijk te woord gestaan en gezorgd voor een goede oplossing.
Conform verwachting, blij met de deur, hij is prachtig!
20 meter hekwerk gekocht, prima. 200 meter tennisband gekocht, die 100% zichtremmend is volgens de site, maar dat klopt niet helemaal. Zelfde woorden staan bij PVC, wat idd 100% zichtremmend is. Blijkt bij de tennisband toch doorkijk te zijn. Wordt nu aangepast, dus geen zicht, dan de PVC kopen. Teruggestuurd, verder prima producten, snel geleverd!
Original anmeldelse
20 meter hekwerk gekocht, prima. 200 meter tennisband gekocht, die 100% zichtremmen is volgens de site. Zelfde woorden staan bij PVC, wat idd 100% zichtremmen is. Blijkt bij de tennisband toch doorkijk te zijn, maar hekkenwereld houdt vol dat het 100% zichtremmen is. NIET dus. Terugsturen mag, wel zelf de verzendkosten betalen. En dat onder vermelding van onjuiste informatie. Jammer ...... zo werkt het dus bij hekkenwereld.....
Duidelijk website, mooie producten. Ons product voldoet aan wat ik op de site zag en werd snel geleverd. Goede en vriendelijke communicatie.
Kreeg alle spullen supersnel geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur! Ook schroeven en afdekdoppen kregen we er gratis bij! Super!
Goed verpakt, nette correcte bezorger. Zelfs kunststof einddoppen en zelftappende schroeven die ik vergeten had te bestellen waren toegevoegd.
10 Westgaag
Maasland 3155DE