Pluspunten
Problemen gehad met leveren door probleem bij postNL. Uiteindelijk door Hekkenwereld een nieuw pakket verzonden om de artikelen alsnog zo snel mogelijk te leveren
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede communicatie, perfecte kwaliteit en goede nazorg! Kortom aan te bevelen!
VerbeterpuntenVoor zover er verbeter tips zijn dan betreffen deze de website. een rekenmodule voor hekwerk zou een mooie aanvulling zijn.
Pluspunten
Correct en snel. Prima kwaliteit en gunstige prijs.
VerbeterpuntenMiste de mail voor bezorgen. ..
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, duidelijk communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke website Snelle levering, conform afspraak Vriendelijk personeel
Pluspunten
Deze recensie is geen betaalde recensie. De kwaliteit van dit bedrijf is echt goed en dus een zeer positieve beoordeling. Ik heb veel contact gehad met hekkenwereld.nl voor advies bij aankoop en plaatsen van mijn schutting/hek. Telkens werd ik goed geholpen en hebben me het juiste advies gegeven. Naar mijn mening ben je hier....zoals het hoort...."klant is koning". Na de online betaling werd je goed op de hoogte gehouden wanneer het hek werd geleverd. Bij aflevering van het hek was alles netjes verpakt en kreeg je desgewenst nog advies. De kwaliteit van de geleverde materialen zijn goed! Stevig, goed in de lak en onbeschadigd. Hou deze werkwijze vol hekkenwereld!
VerbeterpuntenBetere beschrijving van de palen welke horen bij de dubbelstaafmatten (rasterhekwerk). Op de website staat niet dat de grondpalen 80cm langer zijn.
Pluspunten
Snelle levering, kennis van zaken.
VerbeterpuntenEen verschil in hek(poort) maken, links en rechts, nu zitten in beide hekken een opening waar het slot in kan, en dat is geen mooi gezicht. En een bevestiging bedenken, waarbij een vierkant paal (van het hek) bevestigd kan worden aan de staafmat, nu is het geen mooie oplossing, dus steunen maken in het vierkant
Pluspunten
Heldere website met prettige keuze mogelijkheden.
VerbeterpuntenIn mijn geval niet van te voren gemaild wanneer bezorgd zou worden. Een half uur van te voren gebeld. Wel op 1 van de twee aangegeven dagen bezorgd
beschermfolie tussen de hekwerken plaatsen bij transport/levering
Pluspunten
Ondanks een probleem van leveren, niet alles was er, alles snel en na wens opgelost
Pluspunten
Netjes via de mail bericht over de levertijd. Chauffeur belde voor aflevering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prijs was goed, overzichtelijke site
Pluspunten
Erg betrokken medewerkers en helpen goed bij elke bestelling! Leveringen kloppen altijd met het bestelde.
10 Westgaag
Maasland 3155DE