Pluspunten
Conform afspraak. Tweede hans, maar geen rommel.
Pluspunten
Snelle en complete levering, goede prijs. Top service van chauffeur, hielp uit zichzelf mee met sjouwen. Had ik niet op gerekend, maar scheelde mij heel veel heen en weer lopen!
Pluspunten
Zeer correct bedrijf dat werkelijk doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Prijs + laagdrempeligheid+duidelijkheid website
VerbeterpuntenBij bestelling bevestiging van de bestelling met de totaal bestelling. Nu was onduidelijk of de bestelling binnen gekomen was.
Pluspunten
snelle levering , nog eerder dan in eerste instantie aangegeven, compleet assortiment (heb ik op andere sites niet zo aangetroffen), toegankelijke site, goede voorlichting, vriendelijke aflevering (chauffeur) met nog een presentje ook
Pluspunten
Perfect. Alles keurig netjes en compleet geleverd. Duidelijke werkbeschrijving erbij. Prima tevreden.
Pluspunten
Alleen maar lof over Hekkenwereld. Goede en duidelijke communicatie en zeer deskundig advies. Ga zo door!
Hoge verzendkosten bij kleine bestelling. Kan naar mijn idee wel wat lager.
Pluspunten
Afspraak is afspraak!
Pluspunten
zeer goede service en snelle levering en goede afspraken.
Pluspunten
Keurig, vakkundig, vriendelijk en hoge service!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Klantvriendelijk ,goede tel bereikbaarheid, afspraken nakomen
Pluspunten
Goed overleg, snelle levering, eerlijke prijs en afspraak is afspraak.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
makkelijk te bereiken
Verbeterpuntengraag prijzen iets lager houden.
Pluspunten
Snel mijn bestelling ontvangen. Kwaliteit van de producten zeer goed en compleet. Zelfs een aardige attentie gekregen. Ik was alleen niet thuis bij de aflevering maar de chauffeur heeft dit perfect opgelost en mijn bestelling zoals afgesproken zeer netjes en vakkundig achter huis weten te plaatsen.
10 Westgaag
Maasland 3155DE