Bij hekkenwereld wordt je goed geholpen. Geen vraag is te gek of er is wel een oplossing denken goed na over de mogelijkheden. Alles wordt keurig geleverd zoals vermeld staat op de site. Wij zijn tevreden Ruud

goed en uitgebreid assortiment, nette prijzen.

Al vaker spullen besteld bij Hekkenwereld en levering steeds goed gegaan, spullen zorgvuldig en compact in gepakt. Dag later al bezorgd, nu recent weer deels dezelfde spullen besteld voor een nog te maken poort. Enige "Nadeel" is dat ik op mijn account geen eerdere bestellingen kan terug zien om deze te herhalen. NU moest ik de oude factuur in de mail opzoeken en dezelfde items op de website erbij zoeken. Met een optie om vorige bestellingen te kunnen zien in mijn account en deze eventueel te herhalen is dat stukken makkelijker en sneller. Maar anders geen problemen.

mijn ervaring is goed. snelle levering

Mijn ervaring is goed

Hekken zijn keurig geleverd

Via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer en hoelaat ze kwamen. De bezorger was vriendelijk en heeft het hek netjes en onbeschadigd afgeleverd.

Zeer tevreden, prachtige kwaliteit, lang naar gezocht.

Maakt de hele poort perfect af. Ben een zeer dankbare klant en weet nu waar ik moet zijn voor dergelijke zaken.

Top Service en kwaliteit

Top service, kwaliteit en op tijd levering.

heel goed

je word van te voren gebeld wanneer geleverd. en nette beleefde mensen

In 1 woord: Geweldig!

Op vragen werd ik vriendelijk geantwoord en ook tijdens het bestellen. Snelle levering. De wagen (een mooie!) kwam op de aangegeven tijd. Een lachende chauffeur. Ik zal uw bedrijf zeer zeker aanbevelen. Dat kom je zeker in deze tijd niet veel meer tegen. Hartelijk dank! Rosalie Ketting

Snelle levering , goede kwaliteit

Levering was snel , kwaliteit is prima

super tevreden!!

Super communicatie,perfect geholpen in nood en snelle en correcte nalevering!!plaatje klopte perfect;echt zoals het gevraagd werd!! dank voor service zoals afgesproken was!!Willy

Wordt altijd keurig binnen 1 week gebracht, prima kwaliteit

Order netjes uitgevoerd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden goede kwaliteit en snelle levering !

Goede en snelle levering

We hebben gemakkelijk kunnen bestellen en hele snelle levering

Goed geregeld

Goed geregeld

Snel, netjes, klantvriendelijk, goeie kwaliteit

Netjes en snel geholpen. Tweedehands hek van prefecte kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit en op tijd

Goede prijs kwaliteit en op tijd

Snel, precies en altijd volgens afspraak

Hek besteld met poort. Alles netjes op tijd geleverd. Houden zich aan afspraken

Snel besteld, goed materiaal, geleverd wanneer je t wild door vriendelijke jonge man

Goede adviezen, bij bestellen

Prima bedrijf!

Had aangeklikt;”ophalen” moest zijn bezorgen. Werd prima opgelost en ook vriendelijk te woord gestaan. Daar hou ik van!!

Snel, correct en door een vriendelijke bezorger afgeleverd!

Bovendien uitstekend geadviseerd aan de telefoon

Supersnel geleverd

Binnen 2 werkdagen werd bestelde hekwerk keurig thuis afgeleverd. Hekwerk staat heel mooi.

Goed product.

Het tuinhekmateriaal is van prima kwaliteit. De levering liep ook erg goed. Maar toen we Drie dagen later ging installeren miste we Parkers en moeren. Dat is dan weer jammer. Gehaald bij de bouwmarkt en wel opgelost maar het hoort er bij te zitten. Verder erg tevreden.

Super snel geleverd !!

Bestelling de volgende dag in huis. Perfecte service!!

Duidelijke omschrijving en snel geleverd.

10 Westgaag

Maasland 3155DE