Waar voor je geld

Gezellige man aan de telefoon gehad om een afspraak te maken

Snel gelverd!

Makkelijk bestellen en vlotte levering. Met de hekken en palen ook goed verzorgd en voor de deur afgeleverd. Het ging om een aantal klemmen voor de puntjes op i...

Goede persoonlijke service

Eerst even gebeld, daarna de bestelling op de site geplaatst. Ik kon de bestelling direct ophalen.

Positief, oplossend

Positieve ervaring. Niet direct het juiste onderdeel, maar dit werd direct verholpen. Goede opvolging en service zoals het hoort, maar tegenwoordig bijzonder is

Kwalitatief goed product en de levering was zeer snel.

Geweldige Servixe

Vriendelijk, goede service en mooie producten...

geweldig

onwijs simpel en eenvoudig om hekwerken te bestellen via de webshop. Ook de prijs is een aanrader. bij het afhalen stond alles netjes klaar en werd geholpen bij het laden. een dikke 10

Keurig

Keurig, op tijd en vriendelijk bezorgd

Keurig op tijd geleverd voor een goede prijs

Snel verzonden en niet te duur

gastvrij en een goede service!

Hekkenwereld is een fijn bedrijf die graag met je mee denkt. Niks is te gek. Wij hebben verschillende offertes laten maken omdat we nog niet zeker waren van wat we precies wilde hebben. Uiteindelijk is het bij een klein tuinhekje gebleven maar hiervoor was telefonisch contact voldoende. Lief en gastvrij te woord gestaan en zelfs al de bestelling klaar gezet in het winkelmandje voor als de bestelling doorgezet kon worden! Helemaal top!!! Zo blij er mee! Nog niet geplaatst maar al wel geleverd. Echt geen spijt van!! Het enige wat ik fijn had gevonden is als ik iets eerder te horen kreeg wanneer het geleverd zou worden. 1 dag van te voren had ik even niet verwacht. Dankjewel Hekkenwereld!

Snelle en duidelijke bestelprocedure

Zeer snel te bestellen, afmetingen duidelijk op de site. Zeer overzichtelijke website en makkelijk bereikbare locatie om op te halen.

Uitstekende kwaliteit en service!

Gebruiksvriendelijke materialen en montagehandleiding. De bij de levering vergeten beugels werden direct per post nagezonden.

Uitmuntend.

100% aan te raden. Snel geleverd, Super vriendelijke en betrouwbare klantenservice. Ze hebben mij perfect geholpen en als hekkensluiter :-) makkelijk te monteren door een goed leesbare handleiding.

Perfect hekwerk en snel bezorgd

Heel goede kwaliteit, exact op maat en uitstekende bezorging.

Perfecte goederen en levering!

Perfecte goederen, veel keuze en mogelijkheden. Snelle en zorgvuldige levering. Zeer tevreden en zal vaker bestellen.

Alles prima geregeld

mooi materiaal, vriendelijke service.

Als alle bedrijven zo zouden werken zou het leven een stuk makkelijker zijn.

Dinsdag besteld en donderdag al naar het zuiden geleverd . Geweldig bedrijf , snelle service , goede kwaliteit , En prijs is super Beveel dit bedrijf 1000%! Aan Nog eens bedankt Bruno Ganser

Zeer nette service

Topbedrijf, zelfs de boutjes en moertjes die ik vergeten was te bestellen hebben ze keurig zelf meegeleverd. Service die je niet veel meer tegen komt!

Degelijke kwaliteit, snelle levering.

Enige punt wat mi. beter kan is melding van tijdstip van levering. Er wordt nu alleen de dag aangegeven. Geen tijd of dagdeel. Betekent dus een hele dag vrij houden.

Snel, vakkundig, goede kwaliteit

De bestellingen lag snel klaar om afgehaald te worden. Het was ook geen probleem om terplaatse nog delen mee te nemen. Facturen waren snel klaar en klopte precies. Gewoon een Westlands bedrijf, met de mentaliteit die daar bij hoort!

Goeie service en klantvriendelijk. Niets is teveel.

Ideale erfafscheiding om onze hond binnen de tuin te houden

Er moest een boom van de buren die voor de helft in onze tuin groeide voor wijken. Gelukkig hadden ze hier totaal geen problemen mee. Zij hebben een schitterend aangelegde tuin, wij een lieve, maar lompe en enthousiaste jonge, uit zijn krachten gegroeide, Oudduitse herder..... Het super degelijke hekwerk van 1.40 m hoog van Hekkenwereld is dus een uitkomst!!

Kwaliteit, prima prijs/prestatie, en snelle levering

De website van Hekkenwereld is weliswaar zeer duidelijk maar toch nog even contact gezocht met de klantenservice voor een aantal aanvullende vragen. Hulde voor hun snelheid van reageren en duidelijke antwoorden. Zo zou het altijd moeten zijn! De geleverde kwaliteit is zeer goed. Al het bevestigingsmateriaal is in aparte zakjes duidelijk gelabeld. Reuze handig! En ook de levering was zoals afgesproken. Het hekwerk moet ik nog monteren maar dat gaat vast en zeker goed komen.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer goede service

10 Westgaag