Snel en perfect zoals het hoort

Goede prijs, netjes en op tijd geleverd.

Super aardige medewerkers, dit bedrijf is een aanrader!

De medewerkers zijn super aardig, behulpzaam… Altijd open voor vragen, hier bestel ik de volgende keer weer!

Deur voldoende stevig voor in hekwerk.

Goede deur, alleen sluitingsmateriaal zou van ijzer moeten zijn ipv plastic. Bedrijf, die het levert, is top. Goede service!

slechte beurt

De inrijpoort werd geleverd zonder passende palen waaraan de poort moet worden opgehangen. Levering van nieuwe palen duurt weken en dus ligt het werk aan de poort ook stil.

super fijne bedrijf

Bedrijf met afspraak, perfect op tijd levering, en alles volgens afspraak

Keurig op tijd en neetjes afgeleverd. Zeker een aanrader.

Keurig op tijd en neetjes afgeleverd. Zeker een aanrader.

Eenvoudig en snel geregeld! En bere sterk

Makkelijk te bestellen Eenvoudig te monteren Zeer goede kwaliteit

Goede service & communicatie

Contact met.b.t. niet voorradige materialen, lering is daarna aangepast en goed afge leverd

Aanrader!

Makkelijke site om te bestellen, goede service en een snelle vriendelijke levering!,

Alles duidelijk en volgens afspraak!

Alles uitstekend, snel antwoord op vragen, prijzen goed en uitgevoerd als afgesproken - heel fijn

Degelijk hekwerk met goede service.

Mooi en degelijk hekwerk voor een aantrekkelijke prijs snel geleverd. Goede service en communicatie.

Een positieve ervaring

De mogelijkheid om een totaal pakket te bestellen is geweldig. Anders had ik niet geweten waar ik allemaal rekening mee zou moeten houden. Nu vul je een paar gegevens in en je krijgt wat je nodig hebt. Voor mij dus een 10 met een griffel. kan menig bedrijf nog wat van leren. Verder is de bestelling snel en goed geleverd. Vriendelijke chauffeur ook. Helemaal top.

service

Zelf een verkeerd huisnummer doorgegeven. Na contact met administratie alles opgepakt, opnieuw gelabeld en binnen de aangegeven tijd verzonden en ontvangen. Geen gedoe, prima.

geen enkele op- of aanmerking

Alles goed en snel geleverd!

Zeer goede keuze gemaakt bij hekkenwereld

Na eindeloos gezocht te hebben naar dubbelstaafs hekwerken bij diverse aanbieders kwam ik terecht bij hekkenwereld terecht. Het samenstellen ging gemakkelijk en de helpdesk heeft zeer goed geholpen. Ik had zondags de bestelling geplaatst en tot grote verassing werd het hekwerk al op woensdag bezorgd zonder bezorgkosten omdat het koop bedrag net boven de 500 euro zat terwijl bij andere aanbieders ongeacht het bedrag er altijd een bepaalt bedrag voor bezorging er bovenop komt en werd ik ook goed op de hoogte gehouden betreft de status van de bestelling en bezorging. Ik heb nu een schitterend hekwerk staan en ook nog eens van een goede kwaliteit waarvoor ik al meerdere malen complimenten heb gekregen .

Zeer vriendelijke en behulpzaam

Goed gehulpen en vriendelijke service

Geweldige service. Helpen een handje mee. Een Goed product.

Verademing hoe je geholpen wordt.

Professioneel , scherp geprijsd, duidelijke website kortom zeer goed

Professioneel , scherp geprijsd , duidelijke website kortom zeer goed .

Wel jammer dar de palen erg verschillend zijn in dikte maar verder is het goed

goede prijzen en mooie spullen

Bij afhalen netjes geholpen

Gewoon een prima bedrijf met goede service en snel contact.

Goede en snelle levering altijd alles kompleet.

10 Westgaag

Maasland 3155DE