Voor herhaling vatbaar, perfect afgehandeld.

Goed verpakt, nette correcte bezorger. Zelfs kunststof einddoppen en zelftappende schroeven die ik vergeten had te bestellen waren toegevoegd.

Na meerdere webwinkels te hebben bezocht kwam ik uit bij hekkenwereld. Het harmonicagaas dat ik nodig had, was bij hun het voordeligst, daarbij scoorden zij ook erg goed op de reviews. Ik ben toch altijd vrij sceptische wanneer ik online wat ga bestellen voor grotere bedragen, maar dat bleek nu niet nodig te zijn. Ik kreeg meteen een factuur en bevestiging van mijn bestelling binnen op mijn mail. De dag van de levering werd ik van te voren gebeld. Alles was netjes verpakt en een vriendelijke jongeman heeft me netjes te woord gestaan. Al met al, een fijn en betrouwbaar bedrijf, Dankjewel voor de goede service!

Goede service!

4 minuten geleden Ik wilde het hek anders hebben dan de originele manier, daarbij zelf ook dingen over het hoofd gezien. Na snel emailcontact de benodigde onderdelen een dag later al in huis. Top bedrijf met goede service!

Mooie poort

Redelijk eenvoudig te plaatsen. Enige opmerking is dat de coating wat snel los laat. Op de website hebben ze hier van die nagellak potjes voor zodat je ze kunt bijwerken.

Alles super geregeld

Bestellen ging prima via de site En levering ook snel en goed geregeld

Geweldige service en goedkoop

Na wat google werk bij hekkenwereld terecht gekomen door de prijs van de dubbelstaafmatten.. Mijn bestelling geplaatst op maandagochtend en dinsdagochtend opgehaald. Super vriendelijke en behulpzame mensen in dit bedrijf. Dinsdagmiddag de hekken geplaats en de kwaliteit en stevigheid is super.

Mooie kwaliteit, compleet en snel geleverd.

Het dubbelstaafmattenpakket was makkelijk via de website te bestellen. Voor een prima prijs. Het werd na een paar dagen geleverd, compleet met al het bevestigingsmateriaal. De montagehandleiding was duidelijk en 18 meter hek heb ik in een dag geplaatst.

Snel geleverd, prima produkt

Ik bestelde een tweedehands enkele poort 2 x 1 meter. Volgens de beschrijving: licht gebruikt. De poort lijkt splinternieuw, geen spoor van gebruik.

Prima geregeld.

Volledige en netjes geleverd.

hekwerk prima, bevestigingsclips waardeloos

dubbelstaafsmatten, palen en bevestigingsmaterialen oke. bevestigingsclips om privacyband vast te zetten zijn waardeloos, een vreselijk gedoe om vast te zetten, volgende dag alles weer los, dat is dus weggegooid geld, zonde. Snelle, correcte levering.

Mooie nette spullen en snel geleverd

We hebben bij hekkenwereld besteld en alles was snel geleverd. Helaas 1 dop vergeten maar een berichtje en de volgende dag de dop geleverd. Ook niet moeilijk gedaan over de dop.

Meer dan tevreden!

Voor onze nieuwbouw woning hadden wij in eerste instantie een hek laten plaatsen door een hovenier. Alleen bleek de kwaliteit van materiaal en plaatsing dermate teleurstellend dat wij het maar weer hebben laten verwijderen. Dat leidde er helaas wel toe dat wij geen hek hadden en dus snel een oplossing nodig hadden. Een enkel telefoontje naar hekkenwereld was voldoende om mij te overtuigen dat het wel goed zat. Voldoende voorraad en alle vragen die ik had werden goed en duidelijk beantwoord. Via de site besteld en twee dagen later thuis bezorgd. Sebas de bezorger was een hele vriendelijke jongen die alles tot in de tuin heeft afgeleverd. Al met al dik tevreden met hekkenwereld. Het hek staat inmiddels en heeft de eerste storm overleefd. Het hek van de buren aan de andere kant van hun tuin. Neergezet door dezelfde hovenier die wij in eerste instantie hadden ingehuurd. Stond na de eerste storm 15 a 20 cm uit het lood!

Uitmuntend

Op tijd Volgens de afspraken Geen enkele opmerkingen Uitstekend

Zeer tevreden over de service, bestelling, nabestelling en levering.

Ik heb meerdere dubbelstaafmatten met eind- en tussenpalen besteld bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de service, het telefonisch en e-mailcontact, de bestelling zelf en de levering. Ook de nabestelling ging vlekkeloos, sterker nog ze deden een paar extra tussenbeugels gratis bij. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Erg snelle levering

Ik werd direct na de bestelling gebeld met de mededeling dat ons huis op de route lag van de chauffeur voor de volgende dag. Als het ons schikte kon de bestelling al de volgende dag geleverd worden. Dit kwam ons goed uit. Top

Keurig behandeld en heel flexibel!

Ik had een bestelling gedaan via de website en was in afwachting van bericht wanneer ik de bestelde hekken kon ophalen. Toen bleek dat mijn partner de volgende dag in de buurt was, heb ik gebeld en gevraagd of hij de hekken toch al op kon halen. Ze stonden klaar toen hij 2 uur later aan kwam rijden en werd ook nog geholpen bij het inladen. Top dus!

Prijs/kwaliteit dik voor elkaar en makkelijk op te bouwen

Prettige website en snel geleverd. Het persoonlijke contact is ook erg fijn. Prijs/kwaliteit is dik voor elkaar en het is leuk werk om het in elkaar te zetten. Ik miste wat kleine deeltjes, maar dit werd na aangeven van mijn kant keurig nagezonden. Enige puntje van kritiek: ik had zwart gecoat besteld en dit moest rond de aansluitingen soms even glad gemaakt worden omdat het anders niet op elkaar aan te sluiten was. De grondpen paste hierdoor ook niet goed in elkaar, leek wel te dik in de lak te zitten. Maar eind goed al goed: over het resultaat ben ik meer dan tevreden!

Goede kwaliteit en geweldige service

Levering was snel en netjes, materiaal ziet er allemaal goed uit en de instructies waren allemaal duidelijk. Er ontbraken een paar parkers in het pakket, en die zijn direct nagestuurd. Bedankt voor de uitstekende service!

Bij de bestelling van mijn hekwerk ben ik op zeer vriendelijke en behulpzame wijze te woord gestaan. Na wat achteraf bleek, een door mij verkeerde bestelling, is door uw medewerker prima opgelost. Prima service Wim haanschoten

Goede ervaring en service.

Duidelijke website met goede werkinstructies. Daarnaast een goede service met snelle reactie.

Goede service en snelle levering!

Op zaterdag voor Koningsdag besteld en die dinsdag al geleverd! Een te veel besteld product werd zonder problemen direct mee teruggenomen en dat geld stond de volgende dag op mijn rekening.

Bestellen, hulp bij bestellen en levering. Nog nooit zo'n geweldige service gezien. Een hele grote aanrader. Toppers👍

Wij zijn zeer tevreden

De behandeling en afhandeling van mijn bestelling is heel goed gegaan . Ik ben tevreden over het product , en vindt het contact met dit bedrijf super goed . Een 9.

Goede kwaliteit en uitstekende service

Via internet gezocht naar dubbelstaaf matten en door de goede reviews mijn interesse laten vallen op Hekkenwereld. En dat is mij zeer goed bevallen. Op donderdag besteld en zaterdag al geleverd. Chauffeur welke de materialen kwam bezorgen was zeer vriendelijk en behulpzaam. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit en met behulp van de duidelijke handleiding is het plaatsen kinderspel.

10 Westgaag

Maasland 3155DE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire