Uitstekende pasvorm en blijft daardoor veel beter op zijn plaats dan mijn vorige product. Ben er erg blij mee.
Voor onze dochter zochten we bepaalde type pro-biotica. Dit bestelden al tijden bij een bepaald bedrijf, waarbij de verzendkosten hoog waren. Daarnaast had je het de ene keer binnen 2 dagen en een volgende 2 weken(!). Gelukkig wees iemand ons op Hulpmiddel Wereld.nl. Bestellingen worden altijd snel geleverd, de verzendkosten zijn lager (of gratis) en het product zelf is óók nog eens iets goedkoper. Kortom: heel erg fijn. O ja... bij de eerste bestelling hadden we even ondersteuning nodig en werden we prima geholpen.
Zie boven
Zie boven
Altijd netjes verpakt ,vlotte verzending
Op 4 oktober rugondersteuning besteld. Volgens website was artikel voorradig, maar al gauw een bericht dat levering nog niet mogelijk is. Nu, 10 oktober, geen info wanneer levering wel plaats vind.
Accuraat en vriendelijke benadering
Er waren wat probleempjes met de levering, maar die zijn met veel empathie opgelost. Medewerkers denken echt met je mee en reacties op vragen komen in no time. Top!
Original anmeldelse
Had 4 items besteld en ook bericht gekregen dat ze alle vier waren verzonden. Blijkt dat er maar 2 zijn verzonden en nadere uitleg luidde: die andere 2 komen van een ander depot en we wachten met verzenden totdat 1 van hen met een wachttijd van 2 weken kan worden verzonden. Stuur dan ook geen bericht dat ze alle 4 worden verzonden! Intussen overeengekomen dat 1 van de 2 resterende items direct wordt geleverd, maar daar wacht ik nog steeds op. Dus ja: kwaliteit is ongetwijfeld goed, maar de info klopt niet en wekt dus verkeerde verwachtingen.
Voor 4 uur besteld, de volgende dag in huis. Met een telefonisch contact betreffende de werking van het product, was dat vriendelijk, hulpvaardig als ook oplossend.
heel goed♥️
De rollator werd de volgende dag al geleverd en de kwaliteit is zoals verwacht.
De bestelling was op tijd en netjes ingepakt.
Snelle levering. Goede prijd
Makkelijk bestellen , ruime keus, goede aflevering.
Duidelijke website, snelle levering.
Snel en vlot geregeld
De bezorging was op tijd. De verpakking was in orde. Alles is onbeschadigd aangekomen. Het incontinentiemateriaal absorbeert goed.
Zeer snelle levering ondanks de grote en zware levering. De beide paketten worden ook tesamen geleverd.
Mijn bestelling werd heel snel geleverd en ik heb nergens anders een lagere prijs gevonden.
Goede producten. Correcte en snelle levering. Echt een aanrader.
snelle en goede levering veel keuze op de website
mooi verpakt via post nl heel prettig
Prima medicatiedoos, netjes op tijd geleverd
Altijd een snelle afhandeling van mijn bestelling
Website is duidelijk, bestellen is eenvoudig. Vaak ook korting. Snelle levering, netjes verpakt. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Artikel niet op voorraad dan volgt er direct een bericht. Steeds per ommegaande bericht over hoe de bestelprocedure verloopt.
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC