Klantenservice onaardig bij een telefoontje met de vraag waar de helft van mijn bestelling was. Ik moest maar wachten, PostNL had vertraging.
Na de betaling van de bestelling via IDEAL ING kreeg ik een foutmelding waardoor ik de bestelling nog een keer heb gedaan. Daarna weer een foutmelding. Daarna zag ik in mijn ing overzicht dat de bestellingen beiden wel waren afgeboekt. De winbiotic PRO SC heb ik nu 2 bestellingen in plaats van 1 bestelling. Het bleek niet mogelijk om in de website van hulpmiddelenwereld de fout te corrigeren
Prima ik kan niet anders zeggen
Had level 1 van Tena nog regelmatig natte onderbroek dus neem nu level 2 hopelijk beter voor de rest àlles super. Marcel,
Beste Marcel, Dank u wel voor uw beoordeling. Het kan altijd als een inlegger begint te lekken dat oftewel u inderdaad moet overstappen naar een wat zwaarder variant in uw geval de Tena Men Level 2. Het kan ook zijn dat u de inlegger te weinig verwisselt. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen dan samen met u kijken wat het beste voor u is en u daarin een passend advies geven. Wij hopen dat de Tena Men 2 voor u werkt en u zich nu goed genoeg beschermd voelt. Heeft u toch nog vragen laat het ons gerust even weten, wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlotte afhandeling
Agt bug melding twijfel of een goe gin. Afschrijving en bevestiging daarna wel gekregen
Verbandpantoffel, was met spoed nodig, vrijdagmiddag besteld maandag in huis, dus dat was heel fijn
Beste Rita, Dank u wel voor mooie beoordeling daar zijn wij heel blij mee. Wij proberen onze levertijden altijd zo goed mogelijk na te komen. Soms kan het wel eens voorkomen dat een product vertraagd maar dat laten wij onze klanten dan ook altijd even weten zodat wij samen kunnen kijken wat een klant graag wilt met de bestelling . Het kan zijn dat een product helaas niet meer voorradig is natuurlijk kijken wij dan wel ook naar alternatieven die wij kunnen aanbieden. U heeft gelukkig uw verbandpantoffel ontvangen en netjes op tijd. Wij hopen dan ook dat als u de volgende keer iets nodig heeft dat u weet dat u bij ons terecht kan voor het meest uitgebreide assortiment hulpmiddelen. Ook dan weer helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prettige website. Snelle levering.
Vriendelijke benadering. Goede kwaliteit van het product en snelle afhandeling. Ik ben al lang klant en hoop dit ook te blijven.
Beste Lydia, Wat fijn om te lezen dat u al lang klant bent bij ons dat betekent dat wij zeker iets goed doen. wat wij lezen is dat u heel tevreden bent over de goede kwaliteit van onze producten en de snelle afhandeling. Ja wij proberen producten aan te bieden die zo scherp mogelijk zijn geprijsd en van goede kwaliteit. Producten die wij aanbieden zijn allemaal getest anders mogen deze niet door ons verkocht worden. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze vriendelijke klantenservice die u helpt bij uw vragen en ook een passend advies kan geven. Hopelijk mogen wij u dan ook nog lang als klant van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Deze aanbieding, goedkoper dan de producent, werd snel en correct geleverd. Prima service.
enorme keuze ,simpel te bestellen. snel geleverd.
Beste Wilfried, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij proberen ons assortiment zo uitgebreid mogelijk en up to date te houden zodat bijna voor iedereen wel een passend hulpmiddel te vinden is. Zijn er vragen over producten of mis u iets dan schroom niet om even contact met ons op te nemen. Onze klantenservice kan uw vragen beantwoorden en adviseren. Wij hopen dan ook dat u door deze ervaring u ook weer een volgende keer bij ons besteld. Wij zitten er in ieder klaar voor om u nu ook weer te helpen met onze perfecte service. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Netjes en snel geleverd.
Fijne winkel en krijg mijn product op tijd
De omschrijving van de artikelen was heel duidelijk en compleet. Was een genot om te lezen en het juiste product te kiezen.
content dat ik hulpmiddelwereld heb leren kennen zou het iedereen aanbevelen
Beste Leentje, Dank u wel voor uw beoordeling en zo fijn om te lezen dat u zo content bent over onze service en dat u ons heeft weten te vinden. En dan ook nog eens om te horen dat u ons aanbeveelt dat is altijd goed om te horen en zeker een compliment waar wij blij van worden. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende bestelling ook weer zo tevreden kunnen stellen. Wij gaan in ieder geval ons uiterste best hiervoor doen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Uitstekende service en snel in huis echt top!
Beste Jolanda, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en snelle levering. Wij doen er alles aan om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en ook de levertijden zo goed mogelijk na te komen. Er kan altijd wel eens iets mis gaan maar dat proberen wij zo goed mogelijk te voorkomen. Hopelijk omdat u zo tevreden bent wij u ook bij een volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De Nutridrink is goedkoper dan bij andere aanbieders en de levering was al de volgende dag.
Al jaren klant bij jullie , dat zegt genoeg .
Beste Annet, Wat fijn om te lezen dat u al jaren klant bij ons bent. Daar worden wij heel blij van want dat betekend dat u tevreden bent over onze algehele service en gelukkig niet alleen u maar nog veel meer klanten. Hopelijk dat wij u nog jaren als klant van dienst mogen zijn. Wij zullen ook bij de komende bestellingen ons uiterste best gaan doen voor u. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd leverbaar, snelle levering en correct verpakt. Dus......een zeer tevreden klant!
Ik gebruik het al 2 maanden en ik voel me goed.
Beste Edyta, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u bij ons de juiste probiotica heeft gevonden en u deze dan ook helpt en dat u zich daardoor een stuk beter voelt. Probiotica is vaak op advies van een diëtiste of behandeld arts dat u deze geadviseerd wordt te gebruiken. Aangezien hier een grotere keuze is, is het dan ook verstandig om te kijken of u deze mag gebruiken en welke. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U heeft in ieder geval de juiste probiotica bij ons gevonden waardoor u zich veel beter voelt en dat is fantastisch om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel geleverd, goede prijs en snelle afhandeling
Ik ben heel tevreden
Beste Bashar, Dank u wel voor uw beoordeling en fijn dat u zo tevreden bent. Dat is altijd goed om te horen en betekend dat wij onze service goed uitdragen en gelukkig niet alleen bij u maar ook veel andere klanten die bij ons geregeld bestellen. Hopelijk bent u dan ook zo tevreden dat u ook weer een volgende keer weer bij ons besteld. Wij helpen u graag ook weer bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
vlotte en verzorgde levering
Vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig!
Beste Martha, Dank u wel voor uw beoordeling. wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulpvaardigheid van onze klantenservice. Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen door goed te luisteren, te adviseren en mee te denken. Zo ook bij u en velen andere klanten die ieder keer weer terug komen bij ons te bestellen. Graag helpt onze klantenservice u dan ook bij een eventuele volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Déjà commandé plusieurs fois et très satisfaite de la rapidité de la livraison et de la discrétion.
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC