Kan niets bestellen. Winkelwagentje opent niet. Ik zie alleen: Data Laden. En dat 2 uur lang. Hopelijk gaat het snel beter. Nu kan ik echt niet aanbevelen
Beste F., Dank u wel voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw cijfer volledig en hebben ook reeds contact hierover opgenomen om u even tekst en uitleg te geven. Wij hebben inderdaad in de week dat u probeerde te bestellen een nieuwe website geïntroduceerd. Helaas ging dit niet zonder slag of stoot en ondanks dat wij veelvoudig getest hebben gingen er toch nog dingen mis of functioneerde niet helemaal als het zou moeten tot frustratie van klanten maar ook onszelf. Wij hebben met man en macht gewerkt om deze problemen de kiem in te smoren en kunnen meedelen dat het meeste nu functioneert zoals het zou moeten. Indien klanten nog problemen ondervinden vragen wij altijd even contact op te nemen met onze klantenservice zij kunnen dan even meekijken en oplossen daar waar mogelijk. In uw geval hebben wij na telefonisch contact de bestelling voor u geplaatst en die heeft u ondertussen netjes ontvangen. Wij gaan er dan ook vanuit dat u bij een volgende bestelling gewoon de bestelling kunt plaatsen zoals u gewend bent en zo niet neem dan even persoonlijk contact met ons op wij helpen uw graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn pakketje vlug ontvangen
Beste N, Dank u wel voor uw beoordeling en fijn om ter lezen dat u zo tevreden bent dat u uw bestelling zo snel heeft ontvangen. Wij doen er alles aan om de afgesproken levertijd na te komen. In een enkel geval kan het wel eens zijn dat een pakket vertraagd bij PostNL maar u krijgt altijd een track en trace code zodat u precies ziet waar het pakket zich bevind en wat het verwachtte bezorgmoment zal zijn. U heeft uw bestelling gelukkig in goede orde ontvangen en wij hopen dan ook dat het bestelde product(en) bevallen. Wij hopen ook omdat u zo tevreden bent dat wij u bij een volgende bestelling weer van dienst mogen zijn. Wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles correct geleverd en afgehandeld
Beste P, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel en correct mogelijk af te handelen en uit te leveren zoals ook op onze website vermeldt staat. Wij hopen dan ook dat u zo tevreden bent dat wij u ook bij een volgende bestelling van dienst mogen zijn. Onze klantenservice zit voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
In een combi bestelling bleek een onderdeel zoek geraakt bij PostNL. Het andere product was binnen 1 dag al in huis. De medewerker besloot zelf al vast een nieuw product te sturen omdat het nazoeken bij PostNL veel tijd zou gaan kosten. Goede kwaliteit en scherpe prijs.
Beste J, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf en onze service. Wij proberen altijd producten aan te bieden die van goede kwaliteit zijn, veilig en betaalbaar. Natuurlijk proberen wij ook altijd ons assortiment uit te breiden met nieuwe producten. Vervelend om te lezen dat uw combi bestelling niet gelijktijdig was geleverd en u dus een product miste. Goed van u dat u even contact met ons hebt opgenomen zodat wij hier achteraan konden gaan. Natuurlijk proberen wij het altijd op een zo goed en snel mogelijke manier voor de klant op te lossen en in uw geval was dat het ontbrekende product opnieuw te versturen. Dat is ondertussen gebeurd en u kunt met een gerust hart gebruikmaken van uw bestelde producten. Wij hopen dat deze verder goed bevallen en natuurlijk hopen wij u ook weer bij een volgende bestelling van dienst te mogen zijn. Onze klantenservice helpt u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
wederom een hele goede ervaring, blijf nog altijd terugkomen!
Bestellingen verlopen altijd prima. Laatste keer een fout gemaakt bij het bestellen en die is zonder morren rechtgezet - prima service
Beste E, Fijn om te lezen dat u ons een betrouwbaar bedrijf vindt dat zijn wij ook. Het kan altijd wel eens een keer gebeuren dat u als klant per ongeluk een fout maakt bij het bestellen maar dat is geen probleem even een telefoontje naar onze klantenservice en zij gaan aan de slag om dit recht te zetten. Tenslotte gaat het erom dat u het juiste product en de juiste hoeveelheden krijgt geleverd op het juiste adres. Service staat bij ons op nr. 1. Wij zijn dan ook blij dat u een terugkerende klant bent dat geeft aan dat u zeer tevreden bent over ons bedrijf en dat waarderen wij zeer. Graag helpen wij u dan ook weer bij uw volgende bestelling. En zijn er vragen stel deze gerust aan onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik kreeg wat ik wilde, alleen hadden de plaatjes op site wel duidelijker gemogen. Want achteraf heb ik wel schaar besteld die praktijk minder praktisch was. Daarnaast leek of het zelfde plaatje stond bij verschillen type lus-scharen. Ik vond het ook leuk dat zo'n boeken erbij kreeg. Verder was de levering op tijd, fijn hoe hier over werd gecommuniceerd via email. Verder helemaal tevreden.
De service is snel en alles wordt ook degelijk verpakt... Een minpuntje is de gebrekkige levering door Post.nl Hun communicatie staat haaks op die van jullie...
Beste J., Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en dat u vindt dat wij de producten op een goede manier verpakken en versturen zodat het bij u op een een correcte wijze terecht komt. Helaas kan het wel eens voorkomen dat de levering van PostNL een beetje gebrekkig verloopt in de meeste gevallen gaat het wel goed. Wij proberen de klant altijd zo goed mogelijk in te lichten over de levering maar op het moment dat het pakket bij PostNL is, ligt het verder in handen van PostNL. Zijn er problemen met de levering kunt u als klant altijd even contact opnemen met onze klantenservice zij kunnen dan altijd even navragen bij PostNL. Gelukkig heeft u het pakket ontvangen en kunt u gebruikmaken van uw bestelde product. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende bestelling ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelde zitwandelstok werd snel en keurig ingepakt geleverd. Het past precies bij de omschrijving en voldoet aan mijn wensen. Als veel gebruik van gemaakt. Topper!
Enkele weken na aankoop artikel mogen terugsturen en terugbetaling gekregen. Was wegens overlijden. Andere firma’s deden deze moeite niet, Firma met een groot ❤️
Beste M, Dank u wel voor deze mooie beoordeling dat stellen wij zeer op prijs. Natuurlijk willen wij u nogmaals condoleren met dit verlies. Natuurlijk zijn dit omstandigheden waarbij uitzonderingen gemaakt worden. In uw geval was het bestelde product niet gebruikt en zelfs nog niet uitgepakt. Bij bijzondere gevallen/vragen kunnen klanten altijd het beste even contact opnemen met onze klantenservice zij zullen dan gaan kijken wat wel of niet mogelijk is. Wij wensen u voor de komende tijd veel sterkte toe. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
telefonisch heel goed geholpen door de collega's van hulpmiddelwereld, hier kom ik zeker terug!
Beste P, Dank u wel voor uw bestelling bij Hulpmiddelwereld en uw mooie beoordeling. Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan zowel per e-mail als telefonisch. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten hun wensen kenbaar kunnen maken en wij advies kunnen geven zodat wij samen met hun bij het juiste product uitkomen en kunnen bestellen voor hun. Goed luisteren is dan ook belangrijk en wij zijn dan ook blij om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren en wij helpen u dan ook zeker graag bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
ik had een wandelstok besteld met vier poten. de brede en smalle poot waren helaas niet meer leverbaar. ik kreeg een goedkoper wandelstok met vier poten. het teveel betaald bedrag krijg ik terug.
Blanko verpakking zodat niet iedereen ziet waar het pakket vandaan komt.
Beste P. Dank u wel voor uw bestelling bij Hulpmiddelwereld en uw beoordeling. Wij proberen onze producten een een zo goed mogelijke blanco verpakking te versturen. Bij sommige producten is dit ook wel gewenst. Wij hopen dan ook dat u zo tevreden bent en ook bij een volgende keer een bestelling bij ons plaatst. Onze klantenservice staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Er ging iets mis met de bestelling, ik werd meteen gemaild met een alternatief.
Beste JW, Dank u wel voor uw bestelling bij Hulpmiddelwereld. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelheid en de correctheid om u op de hoogte te stellen dat het product wat u heeft besteld niet kon worden uitgeleverd en dat wij voor u naar een goed alternatief product hebben gezocht en u dit hebben aangeboden. Indien wij een product niet direct kunnen uitleveren door diverse omstandigheden dan nemen wij altijd contact op met onze klant om dit te bespreken alsook te kijken of wij een alternatief product kunnen aanbieden. In sommige gevallen gaat dit niet en dan laten wij de keuze aan de klant of men wilt wachten op de bestelling of de bestelling wilt annuleren. Belangrijk vinden wij om hier open, snel en adequaat in te communiceren. Wij vinden belangrijk dat onze service goed is en dat klanten ons als een betrouwbaar bedrijf zien die meedenkt met zijn klanten. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende keer als u een hulpmiddel nodig heeft wij u weer van dienst mogen zijn. Onze klantenservice helpt u graag! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Nieuwe rollator gekocht provo zwart. Helaas niet nodig. Meerdere keren gebeld voordat retour adres werd gestuurd. Uiteindelijk verzonden had men het over een artikel die ik niet had gekocht. Foutje!
Beste M., Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de algehele afhandeling van uw bestelling. Natuurlijk willen wij dit graag oplossen en gaan wij dan ook even contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De inklapbare wandelstok voldoet aan de gestelde eisen.
Beste meneer J., Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de door u bestelde inklapbare wandelstok. Wij bieden een grote diversiteit aan wandelstokken aan zodat bijna voor iedereen er wel een geschikte wandelstok bij ons te vinden wel. Daarnaast is het altijd mogelijk als men niet precies weet welke wandelstok te bestellen om contact op te nemen met onze klantenservice zij kunnen dan verder helpen/adviseren om de juiste keuze te maken. Verder wordt ons assortiment altijd uitgebreid met nieuwe wandelstokken. Wij hopen in ieder geval dat u geniet van de bewegingsvrijheid die deze wandelstok u geeft. Graag helpen wij u dan ook weer bij een eventuele volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het voldoet goed
Ik bestelde een ondersteunende Beige arm/ nek/ schouder band . Die kan ik overal kopen! Die van hen op Bol.com had een betere zomerse kleur, Beige. Besteld en betaald zou volgende dag of dag erna komen. Niet dus. Na e-mail over het product , met foto van wat ik besteld had’Beige’ band, arriveerde er een zwarte. Bol.com verwees mij naar hen en die weer terug naar Bol.com. Niemand nam verantwoordelijk. Met gebroken ledematen kan ik niet naar Post.nl voor return!! Daarom online besteld in de eerste plaats! Enfin dan blijkt dat die band niet in beige te leveren is Vandaar die zwarte…. geen fijne ervaring met mensen van klantenservice.
Beste mevrouw A., Wij hebben ondertussen contact met u opgenomen m.b.t. de verkeerde kleur sling die aan u is geleverd. Het blijkt dat u via Bol.Com heeft besteld en zij hebben op hun website twee kleuren afgebeeld staan namelijk beige en zwart. Nu is helaas alleen de kleur zwart verkrijgbaar. Op onze eigen website staat alleen maar de kleur zwart afgebeeld. Wij hebben ondertussen contact opgenomen met Bol.Com om de afbeelding met de beige kleur per direct te verwijderen zodat het voor de klanten die via Bol.Com bestellen ook duidelijk is dat deze sling alleen maar in zwart is te verkrijgen. U heeft ondertussen de sling reeds geretourneerd en wij hebben u voor het ongemak een kleine tegemoetkoming aangeboden omdat wij de hele situatie heel vervelend voor u vinden. Wij hopen dan ook dat u tevreden bent over de verdere afhandeling en dat wij onze klanten zeker serieus en onze klanten tevreden willen houden wat u dient zeker altijd het juiste product te ontvangen. Wij hopen dan ook dat wij u in de toekomst nog een keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld Beste mevrouw A., Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de algehele afhandeling van uw bestelling. Natuurlijk willen wij dit graag oplossen en gaan wij dan ook even contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ursprüngliche Bewertung
Ik bestelde een ondersteunende Beige arm/ nek/ schouder band . Die kan ik overal kopen! Die van hen op Bol.com is in een betere kleur, Beige. Besteld en betaald zou volgende dag of dag erna komen. Niet dus. Na e-mail over het product , met foto van wat ik besteld had’Beige’ band, arriveerde er een zwarte. Bol.com verwees mij naar hen en die weer terug naar Bol.com. Niemand nam verantwoordelijk. Met gebroken ledematen kan ik niet naar Post.nl voor return!! Daarom online besteld in de eerste plaats! Enfin dan blijkt dat die band niet in beige te leveren is Vandaar die zwarte…. geen fijne ervaring met mensen van klantenservice.
Had nederlands sprekende klok besteld. In de doos (waarop nederlandstalig stond vermeld) zat helaas een engels sprekende klok. Gemakkelijk geretourneerd en na enkele dagen kreeg ik de juiste klok. Klok heeft een grote drukknop waarna, als je die indrukt, door een duidelijk en beschaafd nederlands sprekenke vrouw de tijd, dag en maand wordt gezegd. Mijn 87 jarige dementerende partner is er erg blij mee.
Beste A., Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze omruilservice aangezien u per abuis i.p.v. een Nederlands sprekende klok een Engelstalige klok heeft ontvangen wat natuurlijk absoluut niet de bedoeling is. Na onderzoek blijkt dat onze leverancier per abuis in enkele dozen een Engelstalige klok heeft verpakt terwijl dit een Nederlandstalige moet zijn en wat ook op de doos staat. Heel vervelend en daarom doen wij absoluut niet moeilijk om de bestelling om te ruilen want u dient wel het juiste product te ontvangen. Gelukkig hebben wij het snel kunnen oplossen en wij zijn blij om te lezen Nederlandstalige klok dan ook goed bevalt en dat uw partner hier heel erg blij mee is. Wij hopen dan ook dat u zo tevreden bent dat u bij de volgende keer als u een hulpmiddel nodig heeft aan ons denkt. Onze klantenservice helpt u graag dan graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede service en informatie, duidelijk en heldere brochure en website. Snelle levering.
Beste A. Dank u wel voor uw bestelling bij Hulpmiddelwereld alsook uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en snelle levering. De brochure is bedoeld om u een kijkje te geven in ons assortiment want wij bieden natuurlijk heel verschillende hulpmiddelen wie weet zit daar nog wel iets bij wat u nodig heeft of u kan helpen bij de dagelijkse dingen. Wij proberen ons assortiment ook altijd zo goed mogelijk uit te breiden met nieuwe producten. Voor het gehele assortiment kan men een kijkje nemen op onze website www.hulpmiddelwereld.nl Graag helpen wij u ook bij een volgende bestelling. Onze klantenservice zit voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelling geplaatst echter 3 verbeterpunten: 1: gratis levering onder 50,- is pluspunt ( of is dit alleen bij eerste bestelling?). Na reactie: mooi dat Tena dit al bij €20,- doet! Minpunt voor andere leveranciers. Beter als Hulpmiddelwereld hier 1 beleid in maakt, duidelijk voor consumenten. 2: wou graag achteraf betalen aangezien ik jullie bedrijf niet ken! Jullie adverteren dat dit mogelijk is: ècht niet!!! Dus blijft het voor mij nu gissen of geleverd wordt….Na reactie: mijn fout, wil gratis achteraf betalen. Zijn bedrijven die daar niets voor rekenen: klantvriendelijk en geeft vertrouwen. Misschien eens om de tafel met tussenbedrijf?!?! 3: al 4 mails ( bestelling- recensies- klant leren kennen- bedankje bestelling)! Maak volgorde anders qua mails1 bestelling 2 wanneer levering ( weet dit nog niet na 4 mails uwerzijds!) en dan kun je rest doen na levering!!! Na reactie: jullie zeggen hier intern werk van te gaan maken om dit beter op elkaar af te stemmen: dat zou idd beter zijn! Dus voor nu beveel ik jullie zeker (nog) NIET aan! Er valt nog niets aan te bevelen en dat is snel te verhelpen door wijziging strategie. Na reactie: Ik voel me als klant gehoord en dat is zeker wat waard. En krijg een bonus voor mijn 1 ste beoordeling : top!!! Denk wel dat de levering vrijdag besteld, dinsdag geleverd iets sneller zou kunnen, maar voor de rest dik tevreden!
Beste A, Wat fijn dat wij na persoonlijk contact en uw aangegeven verbeterpunten alsnog uw beoordeling heeft herzien. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te houden en wij vinden ook belangrijk dat klanten aangeven als ze niet tevreden zijn want alleen zo kunnen wij eventueel onze service verbeteren. Wat betreft de uitlevering; u heeft vrijdagmiddag laat besteld en in het weekend zijn wij gesloten waardoor de bestelling pas op maandag wordt verwerkt en dat verklaart de uitlevering op dinsdag. Als u doordeweeks voor 16.00 uur besteld heeft u het wel de volgende dag in huis. Natuurlijk hopen wij u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Wij helpen u graag! met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ursprüngliche Bewertung
Bestelling geplaatst echter 3 verbeterpunten: 1: gratis levering onder 50,- is pluspunt ( of is dit alleen bij eerste bestelling?) 2: wou graag achteraf betalen aangezien ik jullie bedrijf niet ken! Jullie adverteren dat dit mogelijk is: ècht niet!!! Dus blijft het voor mij nu gissen of geleverd wordt…. 3: al 4 mails ( bestelling- recensies- klant leren kennen- bedankje bestelling)! Maak volgorde anders qua mails1 bestelling 2 wanneer levering ( weet dit nog niet na 4 mails uwerzijds!) en dan kun je rest doen na levering!!! Dus voor nu beveel ik jullie zeker (nog) NIET aan! Er valt nog niets aan te bevelen en dat is snel te verhelpen door wijziging strategie.
Na het zoeken van een time timer zijn we op de website van hulpmiddelen terecht gekomen. Door hun uitgebreide collectie en duidelijke productomschrijving hadden wij snel de timer gevonden die voldeed aan onze wensen. De dag na het bestellen hadden we de timer al in huis en zat er zelfs al een batterij in die er niet standaard bij geleverd wordt. Inmiddels gebruiken we de time timer met veel plezier en gemak. Al met al een zeer fijne eerste ervaring met deze online winkel. Mochten we in de toekomst nog hulpmiddelen nodig hebben dan zullen wij zeker weer op deze website kijken.
Prima webwinkel! ⁷
De bestelling is zoals omschreven op tijd , en product die je koopt altijd om te ruilen bij verkeerde keus. Betaling gaat veilig en snel! Super zoals alles verloopt, "eerlijk en betrouwbaar"
Beste H., Dank u wel voor uw bestelling bij Hulpmiddelwereld alsook ook uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat u ons betrouwbaar vindt en dat zijn wij ook een betrouwbaar bedrijf dat probeert alle afspraken zo goed mogelijk na te komen. En stel dat een product dat u heeft besteld niet aan uw verwachting voldoet dan heeft u inderdaad de 30 dagen bedenktijd. Let wel dat het product dan wel in goede staat is en gooi nooit de verpakking direct weg want bij retournering zal de originele verpakking erom moeten zitten. Wij hopen in ieder geval omdat u zo tevreden bent dat wij u ook bij een volgende keer van dienst mogen zijn. Onze klantenservice staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC