Snelle levering van een mooie sticker voor mijn Freestyle Libre 2 Sensor
Een bestelling gedaan.. en van beloofde levering binnen 24-uur komt niks terecht. Uiteindelijk gebeld maar ook dan kom ik geen stap verder. De telefoniste verwacht dat de levering Niet maandag maar waarschijnlijk woensdag plaatsvindt. Op mijn opmerking dat het gaat om een artikel voor pijnbestrijding en dat ik wel graag wil weten of het artikel wel geleverd wordt morgen omdat ik aan waarschijnlijk niks heb volgt weer dezelfde riedel dat het druk is bij de leverancier en dat ik het artikel waarschijnlijk morgen krijg. Waarschijnlijk.. en of je nou pijn hebt of niet.. waarschijnlijk.. En of ik de bestelling kan annuleren weet ook niet zeker.. want als het artikel al ingepakt is komt zo de track en trace code en komt het waarschijnlijk morgen en kan ik dus niet de bestelling annuleren.. Bellen naar de leverancier voor duidelijkheid wil ze ook niet..b Kortom hele hele hele slechte service.
Beste Fr. Wij hebben in de tussentijd contact met u opgenomen en de situatie met u besproken. Het bleek dat u op zondagavond besteld heeft waardoor de bestelling op maandag verwerkt is geworden. Nu bleek dat onze leverancier van waaruit de bestelling werd verzonden wat vertraging heeft opgelopen. In een enkele keer kan dit voorkomen. Het ging hierbij om een vertraging van een dag want u heeft de bestelling op woensdag ontvangen terwijl u deze op dinsdag zou moeten krijgen. Dus 1 dag vertraging. Wij proberen de levertijden zo goed mogelijk op onze website aan te passen als wij hiervan op de hoogte worden gesteld door onze leveranciers. Dat hebben wij dan ook gedaan en er staat bij diverse producten een levertijd van 1 tot 2 werkdagen nu op onze website. Helaas zijn wij alsook de leveranciers in het weekend gesloten en kunnen wij de levertijd in het weekend niet aanpassen dit gebeurt dan gelijk na het weekend. Nogmaals onze excuses voor de overlast. Wij hebben met u besproken wat we eventueel anders kunnen doen in de toekomst en ook even gekeken naar een eventuele tegemoetkoming. Wij hebben dus ons uiterste best gedaan om u inzicht te geven in de gehele situatie van uw bestelling met aansluitend ook een tegemoetkoming aangeboden. Helaas blijft dit onvoldoende cijfer ondanks alle moeite die wij hebben gedaan gewoon staan en dat is verder ook geen probleem want is zoals u het ziet en voelt. Wij hopen toch dat u ondanks de slechte ervaring maar ook de goede opvolging daarna vanuit ons alsnog een keer zult besluiten om een bestelling bij ons te plaatsen. Wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld Beste Fr. Dank u wel voor uw beoordeling. Wij betreuren dit cijfer en nemen dan ook even contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing want wij willen natuurlijk dat u wel tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Artikel was niet wat ik er van verwachte. douche krukje bleek een dekje voor een douche krukje te zijn. Retour gezonden maar dat koste mij 7, 25 omdat ze retour zending onder de 50, 00 niet wordt vergoed. Staat in de kleine lettertjes.
Beste N. Dank u wel voor uw beoordeling . Jammer dat het product niet is wat u verwachtte maar wij zien inderdaad dat u niet een douchekruk heeft besteld maar alleen een zitting voor desbetreffende douchekruk. Bij het product op de website staan bij de opties de diverse mogelijkheden waaronder ook de douchekruk zelf dat is de eerst regel bij de opties de overige opties zijn zittingen in twee kleuren. Is iets niet geheel duidelijk op onze website neem dan even contact op met onze klantenservice zij kunnen u altijd helpen om het juiste product te bestellen. Wij vinden het jammer dat u niet even persoonlijk contact met ons heeft opgenomen om aan te geven dat u het verkeerde product heeft besteld want dan hadden wij kunnen kijken voor u hoe dit op te lossen. U heeft besloten om het product zelfstandig naar ons te retourneren en ja dan klopt het dat bestellingen onder de €50,00 de retourkosten voor rekening van de klant zelf zijn. Dit staat ook heel duidelijk vermeldt in de retourvoorwaarden op onze website. Wij raden altijd aan om vooraf aan een bestelling de retourvoorwaarden even goed door te lezen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hadden graag met u samen willen kijken wat aan de verkeerde bestelling te doen en hoe voor u op te lossen dat u wel het juiste product zou krijgen maar helaas is dit niet meer mogelijk daar het al retour is gestuurd en u het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten naar u is overgemaakt. Dus u heeft uiteindelijk zelf maar € 3,00 betaald aan retourkosten aangezien de verzendkosten bij uw bestelling van € 4,95 ook zijn gecrediteerd. Wij raden al onze klanten aan in zulke situaties, vragen, klachten etc. altijd even contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing want tenslotte service staat bij ons op nummer 1. Wij hopen toch ondanks deze ervaring en uitleg wij u eventueel een volgende keer toch weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Fijne zitkussen tegen zeer scherpe prijs
Prima snelle levering uitstende producten
Snelle levering van een perfect product!
Leveren snel. En de service medewerkers zijn coulant en goed bereikbaar.
We zochten voor mijn moeder een lichtgewicht rollator die makkelijk in te bouwen is. Die vonden we bij Hulpmiddelwereld.nl. Het grote voordeel is dat deze rollator ingevouwen beneden in de hal kan blijven staan, zonder dat je moeite hoeft te doen om er langs te lopen. Daarnaast is de rollator erg makkelijk ik te klappen en achter in zelfs hele kleine kofferbakken te leggen. Een goede koop voor een prima prijs!
Beste R., Wat fijn om te lezen dat u bij ons de juiste rollator heeft gevonden voor uw moeder. Wij bieden inderdaad een grote diversiteit aan in rollators van o.a. lichtgewicht tot zwaardere modellen, makkelijk opvouwbaar, diverse accessoires etc. In uw geval heeft u gekozen voor een lichtgewicht die ook nog eens opvouwbaar is waardoor deze voor uw moeder makkelijk onder in de gang kan blijven staan en zij hem kan gebruiken wanneer nodig zonder dat ze al teveel moeite hoeft te doen om deze uit te klappen. Dat geeft zowel voor u alsook uw moeder een fijn maar ook veilig gevoel en daar gaat het om. Wij proberen altijd een zo goed mogelijk assortiment aan te bieden tegen ook aantrekkelijke prijzen. Indien men geen keuze kan maken uit ons assortiment of men vragen heeft dan staat er een klantenserviceteam klaar die al uw vragen kan beantwoorden en samen kan kijken welke rollator bijvoorbeeld geschikt zou zijn. U bent in ieder geval geslaagd om de juiste rollator te vinden. Wij hopen dan ook dat uw moeder veel loopplezier ermee zal beleven en natuurlijk dat wij u eventueel bij een volgende keer als u een hulpmiddel zoekt weer mogen helpen. Ons klantenserviceteam zit voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beetje knullig van jullie. Heb ik een correspondentie over dit product en het teruggestuurd omdat het niet werkte en dan vraag je mij of ik tevreden ben. Kun je eens gaan nadenken of dit een goede manier is om reacties van klanten te vragen? Het kan echt beter!
Beste J., Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Wij hebben dan ook even naar u bestelling gekeken en het blijkt dat u een Nederlands sprekend Atomic horloge had besteld. Na ontvangst bleek dit horloge niet de correcte tijd aangaf en dat hij ook niet het signaal zou kunnen vinden. U heeft inderdaad contact opgenomen met onze klantenservice en die heeft geprobeerd om de tijd samen met u wel goed te zetten. Omdat u niet geheel tevreden was over dit product wat wij wel kunnen begrijpen hebben wij u ook aangegeven dat u het retour kunt sturen aangezien u altijd de 30 dagen bedenktijd heeft. Dit heeft u dan ook gedaan en op uw verzoek hebben wij het volledige aankoopbedrag aan u gecrediteerd. Wij vinden het dan ook jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de aankoop ondanks dat wij ons uiterste best hebben gedaan om u te helpen en u ook netjes en snel het volledige aankoopbedrag hebben teruggestort. Dat u het een beetje jammer vindt dat wij om een beoordeling vragen is dat wij al onze klanten de vrijheid willen geven om te kunnen reageren nadat ze het product hebben ontvangen en uitgeprobeerd. Dit kan ook wel eens betekenen een negatieve beoordeling en daar kunnen wij alleen maar van leren en onze service proberen nog meer te verbeteren. Wij hopen toch dat u wel tevreden bent over de retourprocedure en de terugbetaling en ondanks dit voorval hopen wij u misschien in de toekomst alsnog een keer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ruime keuze aan hulpmiddelen tegen scherpe prijzen. Snelle levering
De weegschaal wordt geleverd met een testbatterij. We hebben deze direct vervangen door een nieuwe. Als ik mij ga wegen geeft hij de eerste keer een gewicht, afstappen en hij geeft een error. Weer opstappen en hij geeft standaard één kilo minder gewicht aan. Én als ik voor een andere ondergrond kies (steen i.p.v. laminaat) geeft hij weer andere waarden aan.
Beste G., Dank u wel voor uw aankoop bij Hulpmiddelwereld alsook uw beoordeling. Heel vervelend om te lezen dat de weegschaal niet naar behoren functioneert. Wij hebben aan de hand van uw beoordeling contact met u opgenomen om te kijken wat er precies mis is met deze geleverde weegschaal. Het bleek inderdaad dat deze na wat functies uitgevoerd te hebben deze niet naar behoren werkt. Wij hebben u voorgesteld om het product te retourneren en samen met u besloten om u een nieuw exemplaar op te sturen. Vervelend was dat de nieuwe weegschaal niet meteen uitgeleverd kon worden omdat het product niet voorradig was u heeft dan ook even erop moeten wachten. De nieuwe weegschaal is ondertussen naar u opgestuurd en wij hebben u per e-mail nog gevraagd of deze wel in orde was. Wij hebben verder geen reactie ontvangen dus gaan ervan uit dat deze weegschaal wel goed functioneert. Belangrijk is dat onze klanten voordat ze een beoordeling plaatsen en een product voldoet niet om eerst even contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij altijd de mogelijkheid krijgen om te kijken naar een passende oplossing want tevreden klanten vinden wij belangrijk. Dus wij reden u aan dat als zich de volgende keer iets voordoet en u bent niet tevreden neem dan even meteen rechtstreeks contact op met onze klantenservice want op deze manier kunnen we laten zien dat wij er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden en op die manier kan men ons een positieve beoordeling geven. Ondanks deze ervaring hoop ik dat u wel tevreden bent over de opvolging en dat wij u ook bij een volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ben zeer tevreden met mijn rollator. Op één, twee, drie te monteren en het is echt prettig om er buitenhuis met rond te rijden. Mijn buren waren blij om mij terug buiten te zien.
Beste L. Schutyser, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de bij ons bestelde rollator. Zeker ook omdat u dankzij deze rollator weer buiten komt en dat u weer een praatje kunt maken met uw buren. Sociaal contact alsook de bewegingsvrijheid zijn zeer belangrijk. Wij bieden inderdaad een groot assortiment aan in rollators die voldoen aan de gestelde productie- en veiligheidseisen want veiligheid vinden wij zeer belangrijk. Ons assortiment is voorzien van bijv. lichtgewicht of zwaargewicht rollators, binnenshuis of buitenshuis rollators of combinatie hiervan, diverse accessoires en ga zo maar door. Wij kunnen stellen dat wij altijd wel een geschikte rollator kunnen aanbieden afgestemd op de wensen van onze klanten. Ons klantenserviceteam kan hierbij altijd een handje bij helpen als men het even niet weet welke te kiezen. Aan de hand van vragen te stellen, kunnen zij de informatie verkrijgen waarna zij een passend advies kunnen geven welke rollator geschikt zou zijn. Dit geldt trouwens voor alle producten die wij aanbieden. Weet u het even niet of zijn er vragen neem gerust contact op met onze klantenservice zij helpen uw graag. Wij wensen u in ieder geval nog heel veel plezier met uw aangeschafte rollator en helpen uw graag ook bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering van de douche kruk. Kruk voldoet aan onze verwachtingen. Poten in hoogte verstelbaar. Comfortabel zitgedeelte. Lichtgewicht. Dus makkelijk verplaatsbaar.
Is goed
De door ons besteld bedrek voldeed geheel aan de verwachting. Product komt 100% overeen met de foto's en beschrijvingen ervan. Het is zeer degelijk/veilig. Levertijd binnen de gestelde termijn.
Zeer snelle levering voor een toiletstoel. Bij het uitpakken een klein stukje gevonden dat bleek te zijn afgebroken van de klapzitting. Direct getelefoneerd en een heel vriendelijke Britt vroeg om een foto op te sturen. Zij hebben de leverancier gecontacteerd en binnen de kortste keer werd de vervangzitting bij ons thuis geleverd. Dus : vijf sterren zijn nog te weinig voor deze koopervaring.
Beste J, Wat fijn dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij Hulpmiddelwereld ondanks dat de geleverde toiletstoel een mankement vertoonde aangezien er een stukje van de klapzitting was afgebroken. Wij betreuren dit ten zeerste maar het kan wel eens voorkomen dat een product tijdens verzending beschadigd raakt ondanks dat wij proberen alles zo goed mogelijk te verpakken. Wij zijn dan ook blij dat u meteen contact heeft opgenomen zodat wij dit ook voor u op zeer korte termijn hebben kunnen oplossen. Wij nemen inderdaad indien nodig contact op met desbetreffende leverancier om het probleem/mankement voor te leggen (foto helpt hierbij altijd want dan kunnen ze het zelf ook zien wat er precies mis is) om dan samen even te kijken naar een snelle en passende oplossing want tenslotte moet het product wel compleet zijn alsook veilig voor te gebruiken. In uw geval heeft u een nieuwe klapzitting ontvangen. Wij zijn dan ook heel blij dat u ons beoordeeld met vijf sterren. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende keer ook van dienst mogen zijn. Britt of een van onze andere klantenservicemedewerkers helpen u dan ook weer graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
goede site en goede en snelle bezorging
Uitstekende service nav telefonisch contact omdat een besteld artikel niet op voorraad bleek. Was wel prettig geweest als dat vooraf op de site was aangegeven. Ander besteld artikel wel snel ontvangen en goed gecommuniceerd. Kortom, prima bedrijf maar bij bestellen misschien vooraf informeren of het artikel inderdaad wel op voorraad is.
Beste P, Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service. In uw geval had het te maken dat er een product niet voorradig was. Wij nemen altijd contact op met onze klanten indien een product niet voorradig is zodat wij samen met de klant kunnen kijken of men wilt wachten of dat wij een alternatief product kunnen aanbieden. Wij proberen onze levertijden altijd zo goed mogelijk aan te passen op onze website maar het kan wel eens voorkomen dat een product opeens zo snel verkoopt dat onze leveranciers het niet meteen kunnen uitleveren omdat de voorraad bij hun niet op tijd is aangevuld maar ook zijn er soms leverproblemen die wij niet in de hand hebben. Wij krijgen hier dan melding van en passen dan ook direct de levertijd op onze website aan. Wij vinden het in ieder geval wel belangrijk dat onze klanten persoonlijk op de hoogte worden gesteld indien een product niet meteen geleverd kan worden en niet dat de klant niets hoort en gaat denken waar blijft het product zo werken wij niet wij zijn open en transparant hierin. Natuurlijk nemen wij uw reactie mee om te kijken hoe wij de levertijden op onze website indien nodig sneller kunnen aanpassen om zo de klanten nog beter in te lichten. Gelukkig hebben wij u een alternatief product kunnen aanbieden. Wij hopen u dan ook weer bij een volgende keer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
zie boven
Wat besteld is rap geleverd.
Werd geleverd zoals aangegeven in de communicatie. Snelle levering.
wandelstok besteld voor linkshandig. Prima stok, makkelijk op maat te maken, snelle levering.
Was de eerste keer dat we hier bestelden, dus altijd spannend. Maar met 2 dagen waren de hulpmiddelen netjes afgeleverd.
Beste A, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij kunnen ons voorstellen dat het zeker spannend is als men de eerste keer via een website besteld. Vragen komen op zoals is dit bedrijf wel betrouwbaar, komen ze de levertijd na en ga zo maar door zeker omdat men genoeg verhalen hoort en leest. Nou zoals u al zelf heeft mogen ontdekken zijn wij een zeer betrouwbaar bedrijf wat de service naar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Wij komen onze afspraken na en zijn daar open en transparant in. Wij proberen altijd de bestelde producten zo snel mogelijk te leveren zodat u er ook zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Levertijden worden altijd netjes vermeldt op onze website en indien er een product niet geleverd zou kunnen worden, nemen wij altijd even contact op met de klant om samen even te overleggen. Wij hopen dan ook door deze koopervaring bij ons u ook weer bij een volgende keer van dienst te zijn. Wij staan voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben ontzettent goed geholpen nadat ik door onkunde een verkeerd artikel had besteld. Retourformulier ingevuldsamen met het verkeerde artikel opgestuurd. Binnen 5 dagen omgeruild, daar viel ook Donderdag (Hemelsvaartdag) onder.
Beste C. Gietman, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent door onze hulp bij het retourneren van uw product wat u per abuis verkeerd had besteld. Indien u een product wilt retourneren kan dit binnen 30 dagen na aankoop (bedenktijd) men kan ervoor kiezen om een product te ruilen of het geld retour te ontvangen. In geval van ruiling zullen wij altijd zo snel mogelijk het nieuwe product versturen en datzelfde geldt voor terugbetaling. Gestelde termijn is uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping maar bij ons is dit in veel gevallen veel sneller. Retouren kunnen aangemeld worden via onze website maar mag ook telefonisch. Onze klantenservice kan u daarbij helpen. Wat wij onze klanten aanraden is om vooraf aan een bestelling even goed de retourvoorwaarden door te nemen op onze website zodat men niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hopen in ieder geval dat u verder tevreden bent over het nieuwe product en dat wij u ook bij een volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Overzichtelijke site veel handige spullen snelle levering
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC