zeer tevreden
Goede ervaring met dit bedrijf.
Beste Ton, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment en onze prijzen. Wij proberen ons assortiment altijd zo up to date te houden alsook te vernieuwen en de prijzen zo aantrekkelijk te houden zodat het voor u interessant wordt om bij ons te bestellen. Dus fijn dat u bij ons een goede ervaring heeft gedaan en wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende keer ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
makkelijk zoeken en ruime keuze. uitstekend
Mijn demente moeder is razend enthousiast over deze kat, ze kan ze geen seconde missen. Helaas functioneerde ze niet naar behoren. Had enkele dagen na ontvangst al eens contact opgenomen. Vernieuw de batterijen eens was het antwoord. Helaas geen verbetering tot enkele tijd later (na 4 sets batterijen) op evenveel maand ze het helemaal opgaf. Terug contact opgenomen en omdat de hele procedure zoveel tijd in beslag neemt heb ik beslist om niet te wachten en in afwachting terug een nieuwe te kopen. Moeder kan echt zolang niet wachten. Ik hoop nu dat ze zo correct zijn en de eerste bestelling terugbetalen. We zullen de niet functionerende kat maandag retourneren. In ieder geval is het een plezier om te zien hoe dementerende mensen hiermee bezig zijn. Kan het ten volle aanraden. Ik plaats nog een review over het vervolg.
Beste Erik, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer dat u aangeeft niet geheel tevreden te zijn over de service. U geeft aan dat de interactieve kat defect was en dat u dit heeft gemeld, Het eerste wat wij dan aangeven is om de batterijen eerst even te vervangen want niet iedereen die een defect meldt, heeft dit gedaan. daarna deed de kat het nog steeds niet. Dan is het inderdaad zo dat wij deze retour moeten ontvangen om te kunnen nakijken en wij hebben helaas geen leenkatten. Wij begrijpen dat dit moeilijk is/was voor uw moeder. Maar van belang is dat wij de mogelijkheid krijgen om het product te beoordelen eventueel te repareren en indien daadwerkelijk niet te repareren om een nieuw onder garantie te versturen. Dit is de normale procedure voor nu. In ieder geval heeft u de kat geretourneerd en het bleek dat deze defect was en ondertussen hebben wij u een geheel nieuwe kat toegestuurd die als het goed is naar behoren werkt. Wij nemen in ieder geval uw verhaal mee om te kijken war wij in dit proces misschien veranderingen kunnen aanbrengen. Dus goed dat u het meldt want alleen zo kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn vader heeft in een vergevorderd dementie. Hij is altijd dol op dieren geweest. Hij had vroeger ook een wit/ zwarte poes. Daarom heb ik deze kleur gekozen. De laatste weken was mijn vader erg teruggetrokken en was het moeilijk een reactie te krijgen. Na wat rondspeuren kwam ik op uw website en heb besloten voor vader deze poes aan te schaffen. Hij is er erg blij mee en kan genieten als de poes op schoot zit. Dat is heel waardevol. Ook andere bewoners van het huis vinden de poes erg leuk. Snachts als vader onrustig is, gast hij zitten in zijn stoel en neemt de poes op schoot. Het is een goede aankoop en kan het zeker aanbevelen. M Rosalie
Beste M Rosalie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling dat bezorgt ons een glimlach op ons gezicht. Mooi dat u bij ons een product heeft gevonden wat positief werkt voor u vader en hem ook rustig maakt wanneer nodig. Wij hebben inderdaad een bepaald assortiment m.b.t. dementie dat varieert van interactieve katten en honden tot aan klokken etc.. Fijn dat uw vader dan ook veel plezier aan zijn interactieve kat beleeft. Indien u nog eens andere producten nodig zou hebben dan horen wij dat graag van u e helpen wij u ook graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer betrouwbaar, is aan te bevelen
Prima spullen en een prima werkende site.
Heel goed.
Goed product, snel en goed geleverd
Wordt altijd keurig bezorgd en de smaak van Nutridrink Mocca vind ik erg lekker.
Beste Annelieke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u dus vaker bij ons besteld en dat u tevreden bent over onze bezorging. Van nutridrink is inderdaad een grote diversiteit aan smaken dus er zit altijd wel een smaak bij die iemand wel lust en voor u is dat de smaak mokka Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende keer ook weer de nutridrink mokka mogen bezorgen. Wij helpen u ook dan weer heel graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heel erg fijn
Prijs is goed
Al meermaals bestelling geplaatst en steeds tevreden. Heb nu 2x Clever Care - Wandelstok met LED lamp besteld. 1 X voor mijn vader zijn vaderdag - wordt op 24 juni eerstkomend 92 jaar en loop nu met gewone wandelstok en 1X voor mij "spijtig genoeg al sinds 2006 voor 66% gehandicapt" Hoop dus dat deze wandelstok voor vader en dochter ook van zeer goede kwaliteit zijn; zoals ik van jullie gewend ben. Vriendelijke groet, Rita De Wit
Beste Rita, Wat leuk om te lezen dat u al vaker bij ons besteld en dat u u zelfs voor uzelf alsook voor uw vader een Vaderdag cadeautje heeft gekocht. Probeer het product gerust even uit is het niet naar verwachting wat altijd wel eens kan gebeuren dan heeft u de recht van retournering. Wij hopen dat uw vader ook blij gaat zijn met deze wandelstok. Een mooie verrassing van dochter aan haar vader. Zo zie je maar weer dat er naast hulpmiddelen voor jezelf er zelfs ook leuke en bruikbare cadeautjes op onze website staan. Met vriendelijke groetjes, Team Hulpmiddelwereld
Hoera, ik vond wat ik zocht! Ik heb een heel gevoelige huid en de supermarkt verkocht het niet meer.
Steeds correcte levering en prijs/kwaliteit is prima
Beste Monique, Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang een trouwe klant bent bij ons dat stellen wij zeer op prijs en dat laat zien dat u ook zeer tevreden bent over onze algehele; service. Wij hopen dan ook u voor de komende jaren u als trouwe klant te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd makkelijk bestellen en snelle levering.
niets op en aan te merken altijd correct geholpen
Beste Rain, Dank u wel voor uw beoordeling en wat een compliment dat u niets aan te merken heeft. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo goed mogelijk te verwerken en te versturen. Service vinden wij heel belangrijk. natuurlijk kan er altijd wel een keer iets mis gaan dat is menselijk maar dat proberen wij natuurlijk zo goed mogelijk te voorkomen. Wij hopen dan ook bij een volgende bestelling u dez4elfde ervaring te kunnengeven. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestellen gaat zeer vlot, alles duidelijk en overzichtelijk. Snelle en correcte levering, kan niks bedenken dat beter zou kunnen...
Heb een rolstoel en looprek en een opstaan rek voor de wc besteld ben tevreden zeker over de rolstoel loop goed ik heb dan wel met luchtbanden gedaan
Beste Huub, Wat fijn dat u bij ons drie producten heeft gevonden die het voor u wat makkelijker maken. Zeker een rolstoel geeft wat meer bewegingsvrijheid en die heeft u dan ook nu weer terug. Daarom ook voor ons fijn om te lezen dat u tevreden bent over alle drie de producten en met name de rolstoel. Zou u nog iets nodig hebben van hulpmiddelen dan heeft u nu een adres waarvoor u hier terecht kunt. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima product, exact zoals omschreven
Een snelle en correcte levering is zoals het hoort als men artikelen online besteld. Hier wordt daar volledig aan voldaan. Perfect !
Beste Freber, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle en correcte levering en dat u het zelfs als perfect noemt. Wij doen ons uiterste beste om de levertijden zo goed mogelijk na te komen. Indien dit niet het geval is, zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen. Wij hopen dan ook omdat u het als perfect heeft ervaren dat wij eventueel bij een tweede keer er ook perfect van kunnen maken en wie weet zelfs subliem. Wij gaan er in ieder geval ons best voor doen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede levertijden en goed materiaal van harte aanbevelen.
Beste Gurie, Wat fijn om te lezen dat u ons van harte aanraadt dat horen wij natuurlijk graag want dat betekend dat u tevreden bent over onze algehele service. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende bestelling ook van dienst kogen zijn. Onze klantenservice zit er in ieder geval klaar voor. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Duidelijke website en snelle levering. Zeer tevreden klant
Vlotte afhandeling.
Makkelijk te bestellen