Prima website
Correcte producten, correcte service, snelle levering en aantrekkelijk geprijsd
Bestelling en levering verliepen snel. Materiaal is van goede kwaliteit
Zoals beloofd vlot geleverd
Prima en snelle service
Kan nu nog niet beoordelen of hij op langere duur voldoet maar neem aan van wel. Ben alleen niet tevreden over de levering.door Post.nl.Woon in appartement en ze bellen aan en zie door de intercom dat ze het pak gewoon in de algemene hal leggen en niet bij mijn voordeur brengen .Zo fout weer en vind het niet kunnen.Wordt tijd dat daar wat aan gedaan wordt want ben niet de enige die hier last van heeft.
Beste Liesbeth, Bedankt voor uw beoordeling en kritische noot over de bezorging. Helaas hebben we bij Hulpmiddelwereld geen invloed op de bezorging die we in de meeste gevallen via PostNL laten doen. In de PostNL app kunt u de bezorging wel naar wens aanpassen en het aflevermoment en zelfs de plek bij afwezigheid aangeven. Een bezorger weet in het laatste geval waar hij/zij het pakket mag neerleggen als u er onverhoopt niet bent om het zelf aan te nemen. Deze service hebben andere bezorgdiensten vaak ook. Hopelijk helpt u dit bij toekomstige bestellingen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn bestelde producten. Snelle levering binnen 24 uur
Aangezien mijn vorige leverancier product niet meer aanwezig was, gaan opzoeken online en de site Hulpmiddelwereld gevonden.
Snel en keurig bezorgd deze praktische hulpmiddelen.
Fijn dat we zo snel geholpen werden
Bestelling is goed en vlug verlopen
De bestelling is zeer vlot verlopen en rap bij mij toegekomen, alsook zeer tevreden van het product, blijf bij jullie bestellen. Grtjs Dirk. Bestel dit product ook voor een vriend van mij die niet goed met laptop kan omgaan.
Beste Dirk, Wat een fijne reactie om te lezen. Zeker ook dat u voor een vriend de bestelling heeft gedaan. Mocht uw vriend zelf een bestelling willen doen dan kan hij ook telefonisch contact met ons opnemen en helpen we hem graag op die manier verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prettig emailcontact over en weer. Snelle levering.
Meerdere malen bestellingen gedaan. Altijd tevreden., snelle levering. Prijs en product in evenwicht! Tevreden klant!
alles verliep normaal zonder problemen
Goede communicatie en goed ingepakt bezorgd door PostNL.
Ok
Ga zo door
Snelle en correcte levering aan een correcte prijs
Netjes en snel geleverd
Super service
Merci beaucoup de votre réponse positive Cordialement, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering.
Je besteld de ene dag en de volgende dag wordt het inderdaad geleverd. Goed verpakt en prima voor elkaar
Levering snel en keurig uitgevoerd.
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC