aardige mevrouw laat je uitpraten
Overzichtelijke website. Gemakkelijk te bestellen. Snelle maar geen discrete levering. Dat kan beter. Dirk.
Zodra het niet op voorraad is, kan je maanden wachten maar word er geen mail ofzo gestuurd. Zodra op voorraad dan is het er de volgende dag. Klantenservice varieerd van geiriteerd tot super aardig en behulpzaam.
Ik bestel hier al jaren nutridrink vanwege ondergewicht. Door telefonisch contact prima geholpen!
Komt altijd op tijd, goede kwaliteit, dus zeer betrouwbaar. Voor mij zeer welkom.
mijn bestellingen worden altijd snel verzorgd en bezorgd.nooit klachten!
Ik ben een tevreden klant.
Zo kan ik nog besparen
ik zou geen betere e-mail verkoper kennen
Ik kon de spullen die ik altijd bestel niet meer vinden was anders
Snelle reactie en snel geleverd, bestel al jaren bij hulpmiddelenwereld,nooit meet anders.
Snelle en korecte levering. Zeer goed product.
Geen toevoeging
Eenvoudige bestelwijze per E-mail en betaling met visa probleemloos en snelle bezorging aan huisadres.
eenvoudig te vinden en te benaderen tekst en site
Altijd keurig en snel verzorgd en bezorgd
Gemakkelijk en snel thuis bezorgd.
Goedendag, Eerder deed ik de bestelling via Bol.com. Toen dat mis ging in de levering heeft die Barbara van jullie alles ih werk gesteld om het goed te laten verlopen. Ben nu vaste klant bij jullie..DANKBAAR!
eenvoudig bestellen en betalen , snelle levering
Te laat en geen bericht.
Beste Jan, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij gaan het even voor u nakijken wat er precies misgaat en even contact met u opnemen. Wij gaan dit natuurlijk zeker voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede producten en service
Sinds kort pas klant
ik ben heel content als klant
Levering was heel vlug Echt super hoe het gegaan is Dus ik raad iedereen jullie aan Om bij jullie te beatellen
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf communiceert met haar klanten. Mijn bestellingen komen normaal atijd op tijd maar nu kampen ze dus met een probleem vanuit hun depot blijkbaar waardoor ze dus achterlopen met verwerken van bestellingen. Heel vervelend maar dan kan altijd eens gebeuren. Ze hebben netjes een mail.gestturd en nadat ik telefonisch nog eens geïnformeerd heb, heb ik een uitstekende uitleg ontvangen. Zij doen er alles aan om het oplossen. Voir nu heb ik bij de apotheek een pakje gehaald om te overbruggen en wacht ik mijn bestelling gewoonweg even af. Geen reden voor mij om in de toekomst ergens anders te bestellen.
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC