Mijn bestellingen bij hulpmiddel wereld worden altijd snel en keurig verpakt bezorgd
goede en snelle levering van het door mij gevraagde product
zonder problemen
Ik bestel en jullie leveren. Is niet meer en niet minder. Ik heb één keer een foutje gehad in mijn bestelling, maar dit is probleemloos en snel opgelost.
Levering altijd snel en correct.
De bestelling en levering is tot volle tevredenheid gedaan.
Genoeg keuze uit een goed assortiment en ook nog een snelle levering!
snel geleverd en goed verpakt.
Noodgedwongen overgegaan tot aanschaf en gebruik van dit bestek: fijne motoriek van mijn handen laat het steeds meer afweten. Dit bestek houdt beter vast, waardoor eten gemakkelijker gaat. Ben nog niet toe aan haaks ombuigen van vork en lepel.
Zeer goed geholpen.
Altijd vriendelijk aan de telefoon en bestelling bezorgd op de dag dat ik het graag wil !
Alles klopt tot aan de aflevering aantoe.
Alles is makkelijk te bestellen en wordt supersnel geleverd.
Fijn bedrijf. Prettig en respectvol aan de telefoon . Verzenden zeer snel. Fijne siliconen hulpmiddelen gekocht om doppen en potten goed te kunnen openen, voor een fijne prijs en die heel lang goed blijven, bijna nergens te koop. Mijn buurvrouw mee verrast in een mooie kleur rood. Groot succes. Zelf had ik ze al eens gekregen, ze kwamen uit een reeds verdwenen winkeltje in DenHaag, en nu gegeven, dus ik weet wat ze waard zijn , hoe duurzaam en goed bruikbaar. En al langer naar gezocht. Mezelf ook nog 1 extra kadoo gedaan om kranen open te krijgen sinds mijn handen verkreukeld zijn door een val. Dus.. kortom 2 hele blije dames. ( 1 nadeel - de bestelling gaat zó snel de deur uit, dat een vlot ontdekte vergissing toch niet meer te corrigeren is…..zi snel al weg …… dus dat was even “ dubbele porto”. Enfin er zijn ergere dingen … Voor t overige: absolute aanrader !
prima spullen en ook nog snel geleverd
Snelle levering en prima artikelen
Goede produkten!!!
Het is goed om bij jullie te bestellen. Het is altijd op voorraad en komt meestal de andere dag hier in huis.
Beste Sophia, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent daar worden wij blij van. Het kan wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is maar dan wordt u daar altijd netjes van op de hoogte gesteld. Gelukkig is dat bij u nog niet van toepassing geweest. We proberen altijd onze levertijden zo goed mogelijk na te komen zoals ook vermeldt op onze website. Fijn om een tevreden klant te hebben met als resultaat dat u iedere keer opnieuw bij ons besteld. Dat stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle discrete levering op de juiste afgesproken plaats neergezet
Kon niet beter
Na mijn online bestelling werd het product snel geleverd. Bovendien zijn de kosten niet erg hoog, gunstig in deze dure tijden.
Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat u uw product snel heeft ontvangen, wij proberen dan ook onze levertijden die op de website staan zo goed mogelijk na te komen. Wat de prijzen betreft wij proberen altijd zo aantrekkelijk mogelijke prijzen te hanteren maar hierin zijn wel wel afhankelijk van onze leveranciers. Alle kleine beetjes helpen als je kosten besparen zeker in deze tijd. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende keer ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De accuchek methode werkt voortreffelijk.
vlot besteld,en vlug geleverd. topservice waarvoor dank.
Het betreffende artikel was eenvoudig te bestellen en werd snel en correct geleverd.
Beste Bert, Wij proberen het bestellen op onze website zo eenvoudig mogelijk te houden en lukt iets niet is er altijd een klantenservice die u hierbij kan helpen. Wat betreft de levertijd die proberen wij zo goed mogelijk na te komen zoals ook vermeldt op onze website en lukt dat een keer niet dan laten wij dat onze klanten even weten. Wij gaan dan ook weer ons uiterste best doen bij de volgende keer dat u bij ons besteld. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC