Prettige afhandeling via de webwinkel
Gemakkelijk bestellen en snelle levering
Beste Lies, Goed om te vernemen dat u tevreden bent over de bestelling en snelle levering. We hopen dat u weer aan ons denkt als u een hulpvraag heeft. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles snel geleverd
Pico bello!
Op tijd geleverd.
Je krijgt wat je besteld en ook de hoeveelheid
Ik bestel al enige tijd bij hulpmiddelenwereld. Gemakkelijke bezorging, betaling en bezorging.
Bestellen gaat gemakkelijk, de daarop volgende communicatie is duidelijk en de aflevering is kort na de bestelling. Kortom niets op aan te merken.
Beste Jaap, Fijn dat u ons bestelproces en de afhandeling zo goed beoordeelt. Mocht u in de toekomst toch verbeterpunten zien dan horen we dat natuurlijk graag, we staan altijd open voor suggesties. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Product is online makkelijk te bestellen waarna het goed en discreet verpakt en snel is ontvangen.
Snel reactie op mijn gestelde vraag.
Prima kwaliteit
Dik te vreden
Snel en goedkoop
Excellent speedy service first time order that was Urgent.
Dear Willemina, Thank you very much for your review. We try to keep our servicelevel as high as possible and love to see this kind of possitive feedback. Best regards, Team Hulpmiddelwereld
n.n.
Goede ervaring
Ik heb nu voor een 2de maal een mail gehad dat de levering nog later komt doordat die niet op stock ligt
Beste Natascha, Vervelend dat het door u gewenste artikel tijdelijk niet leverbaar was. Dit komt incidenteel wel eens voor en we vinden zoiets zelf ook niet wenselijk. Als dat zo is zorgen we ervoor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en zoals in uw geval hebben we het bedrag gecrediteerd naar uw rekening. Hopelijk krijgen we in de toekomst een nieuwe kans om u als klant te mogen terugzien. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Met één druk op de knop mijn bestelling herhaald. De volgende dag zonder problemen netjes thuisbezorgd. Zo makkelijk kan het zijn!
Ik wilde weten of, als ik een seniorentelefoon op vrijdag bestelde dat die dan op zaterdag binnen zou komen. Ik belde, had binnen de minuut een echte telefoniste aan de lijn die mijn vraag positief beantwoordde.
Beste Klaas, Bij Hulpmiddelwereld werken we inderdaad met een team van echte klantcontactmedewerkers die zowel telefonisch als per mail zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden. En hebben we een artikel op voorraad dan kan het de volgende dag bezorgd worden. Goed van u om vooraf even te bellen zodat u dat zeker wist. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
een goed verzorgde en snelle afwikkeling zoals altijd.
N.v.t.
Iedere keer opnieuw snel geleverd en als je vragen hebt dan helpen ze je uitstekend of zoeken het voor je uit. Gewoonweg top.
Beste Robert, Hartelijk dank voor uw fijne reactie, dit is ook precies waar we het voor doen. We zijn tijdens werkdagen telefonisch/ per mail heel goed bereikbaar en proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Graag tot horens of mails. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
het is goed gedaan
Hoef niet lang op mijn bestelling wachten ..en is in alle discretie verpakt..
Ik hen niets ontvangen
Beste Susan, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent, wij gaan dan ook even persoonlijk contact met u opnemen om het even met u uit te zoeken. U mag ervan uitgaan dat wij dit op een passende manier voor u gaan oplossen Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC