Ik heb goeie ervaring met jullie! Één van de werknemers heeft alles in werking gesteld om toch bijtijds te leveren toen het mis dreigde te gaan. Ik besteld vaak en veel de Nutridrinks Protein,mijn moeder leeft erop! Fijn dat de werknemers zich zoooo inzetten voor een goede afloop! Ben DANKBAAR DAARVOOR! Vr.gr. Jenine
Beste Jenine, Dank u wel voor dit mooie compliment daar worden we blij van. Wij proberen altijd als er iets niet geheel verloopt zoals verwacht om te kijken hoe we dit zo goed en snel mogelijk kunnen oplossen. Zo ook bij uw bestelling zeker als het ook nog eens gaat om medische voeding. Wij zijn dan ook blij dat wij hebben kunnen zorgen dat de medische voeding alsnog op tijd verstuurd is geworden. Fijn dan ook dat u zo tevreden bent en wij hopen dat u dit ook blijft. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima geregeld snelle bezorging in een discrete doos
Wat ik als zeer prettig ervaar is het feit dat de bestelling supersnel bezorgd wordt. Uiteraard vergemakkelijkt de duidelijke website ook de juiste aankoop !
Tevreden met het product
Ik plaats op regelmatige basis een bestelling bij Hulpmiddelwereld en kan er gewoon op vertrouwen dat de levering en de materialen altijd in orde zijn.
Beste Monique, Wat fijn om te lezen dat u een van onze vaste klanten bent en dat u zo tevreden bent over onze service, ons aanbod en kwaliteit van onze producten waardoor u ieder keer opnieuw bij ons besteld dat waarderen wij zeer. Graag helpen wij u dan ook bij uw volgende bestellingen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk bestellen. Goede communicatie en super snelle levering. Mijn complimenten hiervoor.
Duidelijke site Eerlijke prijzen Snelle levering
Beste Steve, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons assortiment, onze prijzen, snelle levering en duidelijke website. Wij proberen onze service zo goed mogelijk uit te dragen en duidelijk te communiceren. Indien er iets niet op voorraad is, zullen wij dit duidelijk communiceren naar onze klant en bespreken of er alternatieven zijn of wat de verwachtte levertijd zal zijn. wat betreft de prijzen wij proberen constant met onze leveranciers duidelijke en goed prijsafspraken te maken zodat het voor u als klant gunstig uitpakt. Wij hopen dan ook omdat u zo tevreden bent dat u ook een volgende keer weer bij ons besteld. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Corecte levering Nergens zo goedkoop
Snelle levering,goede prijs.
altijd dik tevreden!
Lage prijs en geleverd binnen de week.
Beste Annemie, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij proberen altijd de prijzen zo laag mogelijk te houden daarvoor zijn wij altijd in bespreking met onze leveranciers. Het kan altijd wel eens voorkomen dat prijzen hoger uitvallen maar dat hangt dan af van diverse factoren. wat betreft levering normaal gesproken is het op een werkdag besteld voor een bepaald uur volgende dag in huis maar het kan wel eens zijn dat u iets langer moet wachten omdat een product niet voorradig is zo ook bij u. Let wel dan communiceren wij dit altijd naar onze klanten zodat zij hiervan op de hoogte zijn. Wilt u de volgende keer weer bestellen dan weet u ons te vinden, wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben tevreden en wil herhalen
Perfect alleen waarom geen 2 rvs schroeven erbij dat is een beetje jammer maar hij past perfect
Beste Frans, Wij begrijpen uw opmerking over de rvs schroeven. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van de leverancier/fabrikant die het product levert, fabriceert. Natuurlijk zullen wij uw opmerking doorzetten naar onze leverancier zodat zij het kunnen neerleggen bij de fabrikant zodat wie weet het bij een volgende fabricage aangepast wordt maar dat is dus afwachten. Wij stellen het op prijs als klanten ons suggesties doorgeven en meedenken alleen zo kunnen er dingen worden aangepast en onze service verbeterd worden. In ieder geval heeft u een goed passende drempelhulp en daar gaat het om. Heeft u de volgende keer weer iets nodig heeft dan heeft u in ieder geval een goed adres waar u terecht kunt voor alle hulpmiddelen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk kiezen en bestellen
Voordelige prijzen en snelle verzending, aanrader!
OK
Levering prima. We hadden een bedladder besteld en had verwacht dat de gesp/klip ook versteld kon worden. Dat bleek niet zo te zijn. Omschrijving was niet helder op dit punt. Verder goed product.
Beste Harrie, Inderdaad bij de bedladder kan de gesp/klip niet worden versteld. Wij begrijpen uw opmerking om dit beter in de productomschrijving te beschrijven. Wij gaan dit dan ook even doorzetten aan desbetreffende afdeling. Valt u als klant iets op aan de beschrijving van een product of anders laat het ons gerust even weten. U bent verder begrijpen wij tevreden over het product dat is fijn om te horen. Zou dit niet zo zijn heeft u altijd de 14 dagen retour garantie. Heeft u bij de volgende bestelling eventueel vragen of ziet u onduidelijkheden neem gerust even contact op met onze klantenservice zij helpen u altijd graag verder, Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
doet en geeft wat verwacht
Zeer tevreden, zie bovenstaande zin
snel geleverd
zending werd op tijd geleverd
Attends deoplus is uitstekend de inlegger absorbeert prima.
Beste Louis, Wat fijn om te lezen dat u bij ons het juiste incontinentiemateriaal heeft gevonden en dat u dit bij ons besteld. Soms is ht lastig om erachter te komen welk product u dient te gebruiken, U kunt dan altijd contact opnemen met onze klantenservice zij kunnen samen met u kijken welk product voor u in aanmerking komt en in enkele gevallen zelf een proefpakket toesturen om het product uit te proberen. U heeft voor u het juiste product in gebruik en dat is fijn want hierdoor voelt men zich toch wat veiliger en zelfverzekerder en daar gaat het om. Graag helpen wij u dan ook eventueel bij neen herhaalbestelling van dit product. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Nog nooit problemen gehad! Alles verloopt altijd prima!
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC