Perfect1
Beste Henk, Dat is wel een heel mooi om te horen dat u ons beoordeeld als perfect. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en onze service aan te bieden zoals wij ook beloven op onze website maar natuurlijk kan er altijd wel eens een keer iets mis gaan. Wij gaan fouten absoluut niet uit de weg en die lossen wij dan ook altijd zo goed mogelijk op. Wij hopen dan ook dat meerdere klanten uw mening delen want dan weten wij ook dat wij op de goede weg zijn om nog meer klanten naar tevredenheid te helpen. Wij gaan dan ook absoluut voor de 9+ service. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Duidelijke website, ook als je voor de eerste keer besteld.
Beste Leo, Dank u wel voor het mooie compliment. Wij doen ons uiterste beste om de website zo duidelijk en makkelijk toegankelijk te maken en te houden voor onze klanten. verder proberen wij de website ook update te houden door nieuwe producten toe te voegen die kunnen bijdragen om u te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten etc.. Altijd fijn als klanten voor ons kiezen en wij hopen dan ook dat de eerste ervaring goed bevalt zodat wij deze klanten ook weer een bij volgende keer mogen helpen. In ieder geval staat ons klantenserviceteam voor iedereen klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima service en prima prijs.
Stipte bestelling en levering. Doen wat ze zeggen.
Goede communicatie, correct en stipte levering!
Correcte afhandeling en niet te prijzig levering komt tijdig toe .
Mijn ervaring is na meerdere bestellingen zeer goed.
Niets om op aan te merken.
snel / duidelijk / goede prijskwaliteit
We bestellen hier al jaren. Goede prijs en altijd op tijd geleverd. Alleen iDeal betalingen via abnamro geven problemen.
Goede, discrete levering en prima prijs
tevreden
Overzichtelijk website. Gemakkelijk te gebruiken. Snelle levering. Dirk.
iets niet meer leverbaar = wachten op je centen
Heel ruim assortiment, mijn bestelde artikelen hadden een goede prijs en het wordt nog eens snel en discreet afgeleverd. Bedankt
Na jaren vaste klant nog nooit problemen gehad. Steeds correcte levering.
Mijn keuze ligt nu bij jullie , reden goedkoper en als je elke dag er 2 nodig hebt van de producten dan is het brug beslist . Ook snelle levering !
Gezien het bovenstaande ben ik zeer tevreden
Gewoon zo simpel als je weet wat je wil bestellen. Heb je een vraag ze weten het antwoord, geen kastje of muur
Goede spullen
Heel goed uitstekend
Zojuist wandelstok besteld moet ik nog ontvangen
Heb een klein probleempje. Met mijn emailaccount [email protected] en mijn paswoord kan ik niet meer inloggen op jullie website om mijn bestelling te volgen. Vriendelijke groet Scraeyen Luc
goed te doen,,,,,, maar voor een 83-jarige soms moeilijke vaktermen
Makkelijk te vinden en snelle levering
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC