De website is duidelijk en er valt gemakkelijk te bestellen.
Altijd snel geleverd en voldoet prima
Materiaal wordt voordelig en snel geleverd. Een paar jaar terug wilde ik bestellen via medireva. Medische verklaring nodig en nog wat administratieve zaken. Advies: koop in de winkel, dat is sneller en goedkoper. Nu toevallig via hulpmiddelenwereld weer bij medireva terecht gekomen. Welnu, in de winkel, zoals bij Etos, zeker niet goedkoper. Het scheelde meer dan een euro per verpakking. Lof dus voor hulpmiddelenwereld.
Ok best prijs. Dank uw!
Helemaal prima
Incontinentiebroekjes voor mijn vrouw. Goede kwaliteit en gunstige prijs
De bestelling was heel gauw geregeld en zeer vriendelijke mensen die de bestelling opname super.
Kwalitatief zeer goed, snelle levering ik ben een zeer tevreden klant.
Ik bestel regelmatig Incontinentiemateriaal tegen concurrerende prijzen en alles wordt snel en in goede orde verstuurd. Een dikke pluim voor jullie.
Vandaag besteld via internet en de dag erna al in huis!!! Top!!
Snelle en correcte levering van de bestelling. Niets op aan te merken! Mooi zo! Jacques
Goed product, snel geleverd. Doet wat het moet doen
Al jaren klant naar volle tevredenheid.
Mijn pakket komt de volgende dag al in huis, wat heel plezierig is.
Goed en eerlijk advies,top service en hele snelle levering
Een goede organisatie, berijkbaar, zeer vriendelijke
Gebruiksvriendelijke site om te bestellen en een snelle levering van producten.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Gebruik één keer per dag.
Helemaal tevreden, snelle levering
Snelle actie bij probleem en vriendelijke benadering
Voor mijn schoonmoeder medische pantoffels (maat 35) besteld. Snel geleverd en een zeer goede kwaliteit. Iedereen, en zeker mijn schoonmoeder, is er weg van en vinden ze heel mooi.
Persoonlijk contact en flexibel in de service!
Goede communicatie, Snelle levering, Betrouwbare bron.
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC