Eerste maal besteld en was versteld van de snelle levering Goede communicatie ivm levering
Gemakkelijk bestellen en een ruime keus tegen een mooie prijs.
Overzichtelijke website met duidelijke productinfo en goede prijzen.
Op tijd en snel geleverd een goed produkt
Produit commander pour un usage médical, le lundi et le mercredi la commande était déjà arrivé à mon domicile. Vraiment très satisfaite, dommage que le produit est vraiment pas bon à boire! Je commanderais encore d'autres article sur votre site et ce sans hésitation! Merci pour votre rapidité.
Net als mijn voorgaande bestellingen kon ik opnieuw rekenen op een vlotte en perfecte afhandeling van mijn bestelling en uiteraard weer keurig op tijd geleverd.
vriendelijketelefoniste die mij uitlegde dat het door mij gevraagde product niet meer leverbaar was. nieuwe bestelling opgegeven en de dag er na al in huis . na controle direct geld via bank over gemaakt per overschrijving. heb enige tijd geleden ook al besteld en ook toen was ik zeer tevreden over de levering . dus alle lof voor dit bedrijf
vandaag bestel morgen geleverd prijzen ok
Heb voor de eerste maal besteld.Betaald en mijn aankoop is discreet en snel toegekomen. Het is ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR...meer heb ik op dit moment niet te vermelden. Beleefde groeten en tot wederhoren. Degin louisa.
Duidelijke website met goed uitleg en instructie. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering.
Zeer tevreden.
Prettige ervaring goed en snel geleverd.
Snelle levering en niet herkenbaar voor buitenaf wat erin zit
snel en perfecte levering
Product snel geleverc
Altijd bestelling correct en snel ontvangen. Goede producten. Ik ben tevreden.
Supersnelle levering van mijn wandelstok, spijtig genoeg ander type dan ik besteld had (zelfde merk maar ander type handvatl ik meld dus retour aan maar dat is omslachtig en moet beoordeeld en goedgekeurd worden? Vraag le af of dat zelfs wettelijk is. Enfin, uiteindelijk goedgekeurd maar moet zelf retourkosten betalen. Uiteindelijk dan toch maar gehouden.
Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis. Top
vlotte reactie op de bestelling en ook vlotte levering. zo nodig bestel ik weer bij hulpmiddelwereld.
Snelle fijne levering van goede produkten vaak in de aanbieding
Prima zie boven.
Prima ervaring
Alles vlot verlopen, vanaf bestelling tot aflevering.
snelle levering en alles keurig verpakt
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire