Ik heb de hond besteld en keurig ontvangen.
Beste Jeanne, Dank u wel voor uw aankoop bij Hulpmiddelwereld. U heeft een van ons meest verkochte producten besteld namelijk de interactieve hond. Deze staat samen met de interactieve poes in de top 10. Wij hopen dan ook dat u of degene waar het product bedoeld was hier heel veel plezier aan beleeft maar wij weten uit ervaring dat dit zeker het geval zal zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijke Website,ruime keuze,snelle levering
Beste Max, Dank u wel voor uw beoordeling altijd fijn om te lezen dat klanten onze website makkelijk toegankelijk vinden en dat wij een ruim assortiment aanbieden. Wij probren ons assortiment inderdaad up to date te houden met ook nieuwe producten zodat voor iedereen wel iets is te vinden als gepast hulpmiddel. Mist u producten mag u dat zeker aan ons melden, wie weet dat wij ze wel gaan opnemen in ons assortiment, altijd fijn als klanten met ons meedenken. En zijn er vragen over producten, levering etc. neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Voor nu zeggen wij dan ook maar tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
altijd correct en snel geleverd
Doen wat ze beloven.
Beste Nelly, Dank u wel voor uw beoordeling daar worden vrolijk van om te lezen dat u ons ziet als een goed en betrouwbaar bedrijf die de afspraken nakomt. Wij proberen altijd de afspraken inderdaad zo goed mogelijk na te komen en als er iets is wat bijv. niet loopt zoals het zou moeten bijv. dat een product niet voorradig is dan stellen wij de klant hiervan op de hoogte. Wij proberen zo open en transparant mogelijk te zijn. Wij helpen u dan graag ook een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
voldoet goed
Goed geholpen na telefonisch contact
Beste Cees, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze klantenservice. Wij doen er alles aan om onze klanten goed te woord te staan en te helpen daar waar nodig en weten wij het een keer niet helemaal gaan wij het voor u uitzoeken. Samen proberen wij met de klant te kijken wat voor hun het meest geschikte product is wat zij moeten bestellen zodat de klant ook het juiste gaat ontvangen. Het komt ook wel eens voor dat wij iets niet in assortiment hebben, dan proberen wij ook te kijken of de klant het misschien ergens anders wel kan verkrijgen dat is service. Wij hopen dan ook dat u zo tevreden bent over onze service dat u bij een volgende keer misschien ook weer bij Hulpmiddelwereld besteld. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle correcte levering
zoals steeds makkelijk bestellen en snel geleverd, topservice
N.V.T.
Goed verzorgd
Mijn artikel snel gevonden op de site. Werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Zeer discrete levering.
Beste Sjaan, Dank u wel voor uw beoordeling daar worden wij blij van. Wij proberen al onze klanten over de verzending goed op de hoogte te houden. Mits een klant een e-mailadres heeft achter gelaten bij het plaatsen van de bestelling zullen wij altijd zodra de track en trace code bekend is, deze doormailen naar de klant zodat hij/zij het pakket kan volgen. Bij vragen omrent de bezorging kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij hopen dan ook omdat u zo tevreden bent dat wij u ook weer bij een volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk te bestellen en snelle levering
heb geen angst meer om uit bed tevallen
Beste Rini, Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u bij ons het juiste product heeft gevonden waardoor u niet meer bang bent om uit bed te vallen en u zich veilig voelt dat is natuurlijk heel belangrijk. Wij hebben heel veel hulpmiddelen die bijdragen om te zorgen voor een veilige leefomgeving. Heeft u vragen over deze producten neem dan altijd even contact op met onze klantenservice, zij helpen uw graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goed prijs vriendelijk
bestelling snel en in goede conditie geleverd
Goed produkt en kwaliteit,makkelijk te bestellen,en snel geleverd
Zowel informatief als goed artikel
Prima alleen vind ik het retourneren erg omslachtig.
Beste Trudy, Hartelijk dank voor uw review. Retourneren is een hot item en ook voor ons niet altijd eenvoudig. We hopen natuurlijk dat klanten de juiste artikelen bestellen en bij twijfel over bijvoorbeeld maat of specificaties vooraf contact opnemen. Onze retourvoorwaarden zijn een half jaartje geleden aangepast zoals bij veel andere webshops. Deze spelregels staan op de website maar u kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we uw geval samen kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn pakketje goed ontvangen. Snelle levering De bestelling zonder problemen gedaan en was heel makkelijk.
Makkelijke website,tot nu toe alles in 1x de volgende dag geleverd.
Vlotte en correcte levering van artikelen van goede kwaliteit
Daarvoor was ik bij andere organisaties nogal van het kastje naar de muur gestuurd, Hier werd ik snel en deskundig geholpen.
Beste Paul, Fijn dat u onze klantenservice als deskundig ervaren heeft. Bij Hulpmiddelwereld proberen we onze collega's zo goed mogelijk op te leiden zodat klanten snel en professioneel geholpen kunnen worden. En als we niet meteen een antwoord hebben dan maken we afspraken hoe we u alsnog van een antwoord kunnen voorzien. Graag zien we u terug als we met u mee mogen denken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles dik in orde , snelle levering!
Prima snel afgeleverd wat wil je nog meer!
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire