Vlotte afhandeling
Positieve ervaring binnen 24 uur geleverd.
Onze manchette van de Doff'n Dunner was lek. Hierdoor moest er een ander komen. We dachten dan maar helemaal compleet. "Paal" en manchette. Maar de nieuwe paal bevalt mij niet. Te glad. De paal die we hadden, zat tegenover elkaar, 2 verticale repen op om grip te hebben met de kousen. Zodat ze héél straks rondom de paal zit. Nu bij de nieuwe paal , vind ik de kous te los, zodat hij ook niet straks rondom de voet komt te zitten.
Beste Wilma, Dank u wel voor uw aankoop bij Hulpmiddelwereld. Jammer om te horen dat u niet zo tevreden bent over de cone (de paal) van de Doff 'N Donner. Het klopt dat het product is vernieuwd dus dan kan het voorkomen dat onderdelen van een product ook wijzigen en dat u dit dan als minder maar eventueel als meer prettig kunt ervaren. Bij u valt het helaas dus niet helemaal goed uit. Misschien is het een idee om eens te proberen de oude cone te gebruiken met de nieuwe cuff wie weet dat dit voor u wel goed werkt. Proberen kan altijd wie weet is dit wel de oplossing voor u. Natuurlijk kunt u altijd met onze klantenservice contact opnemen mits u nog vragen heeft over dit vernieuwde product. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Netjes verzorgt op tijd geleverd prima
Snelle levering. Fijn via post.nl met track en tracé.
Blij met de gids die erbij geleverd is!
Beste Bert, Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en dat u het ook fijn vindt dat wij bij de bestelling een catalogus hebben toegevoegd waarin een groot deel van ons assortiment in staat. Wie weet dat er nog wel meer hulpmiddelen zijn waar u gebruik van kunt maken. Let wel het complete assortiment is altijd te zien op onze website www.hulpmiddelwereld.nl Zijn er vragen m.b.t. producten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice team. Wie weet dat wij u misschien in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles probleemloos verlopen. Enige minpuntje, de kartonnen doos waarin mijn schoentrekker verpakt was, was in verhouding tot de schoentrekker 'enorm'. Mocht best wat kleiner.
prima robotkat, er zat geen borsteltje en gebruiksaanwijzing meer in de doos, die open was, waarschijnlijk door een andere klant teruggestuurd. Maar de 2 zaken werden wel direct nagestuurd.
Door vertraging bij de bezorgdienst was het afwachten wanneer de bestelling afgeleverd zou worden. Ik moet dus met een langere periode van levering rekening houden. De telefonische ondersteuning van uw medewerkers heb ik als prettig ervaren.
Beste Miek, Wat vervelend om te lezen dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten door de bezorging van PostNL. Helaas kan dat wel eens voorkomen. Wij komen in ieder geval onze afspraken na om de pakketten op tijd aan te leveren bij PostNL maar zodra het bij PostNL ligt hebben wij verder geen invloed. Er zijn afspraken gemaakt met hun en over het algemeen worden die ook netjes nagekomen maar het kan bijv. komen door drukte of een andere reden dat PostNL de bezorging van het pakket vertraagd tot onze spijt. gelukkig heeft u toch uw pakket ontvangen en bent u verder tevreden over de verdere afhandeling en dat is fijn om te horen. natuurlijk kunt u als klant altijd bij vragen contact opnemen met ons klantenservice team. Wij hopen dat wij u ook weer bij volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel. Goed. Volgens afspraak. Artikel is wat het moet zijn. Dit bedrijf is ook goed bereikbaar. Communicatie prima en vakkundig.
Beste Alfons, Wat fijn dat u aangeeft dat wij zo goed bereikbaar zijn. Wij hebben altijd een uitstekend klantenserviceteam klaar zitten op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur om de vragen van onze klanten te beantwoorden. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van ons assortiment en kunnen bijna elke vraag beantwoorden. Mits wij niet meteen een antwoord weten gaan wij altijd op zoek naar een antwoord dit kan betekenen dat wij contact opnemen met onze leveranciers om bijv. vragen, problemen voor te leggen. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat we klanten moeten teleurstellen omdat wij producten niet kunnen aanbieden of dat wij niet het passende antwoord kunnen geven wat de klant graag zou willen horen maar wij doen in ieder geval altijd ons uiterste best. Graag doen wij dit dan ook weer voor u bij een eventueel volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede producten
Overzichtelijk, snelle levering
Wat je besteld wordt goed en snel geleverd. Deze levering van de FFP2 mondkapjes was beter dan de eerdere bestelling waarvan je ‘flaporen’ kreeg.
Morgen in huis! Prima en snel geregeld dus....
Jullie zijn snel met leveren, en goed kopen.
Zeer goed, omdchrijving van het produkt eas duidelijk, de aflevering snel en correct, waarvoor dank !
snel, goed
Bestel geregeld en kortom, top levering en snel.
geen klachten of opmerkingen
Een Bbrain klok van bijna 2 jaar oud wat defect is geraakt wordt spontaan vervangen binnen drie dagen.
Beste René, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service zelfs ondanks dat de garantietermijn bijna was verlopen. Wij proberen ook als een product bijna door de garantie heen is toch onze service te garanderen want daar heeft u gewoonweg recht op. Helaas was uw apparaat inderdaad defect en hebben wij dit vervangen. Wij hopen dan ook dat u weer volop plezier beleeft aan deze nieuwe klok. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Na enige communicatiestoornis is alles goed afgehandeld!
Beste John, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. Wij vinden het belangrijk dat een klant zich serieus voelt genomen zeker bij een klacht van een product. Wij doen er dan ook alles aan om dit samen met de klant op te lossen en zo ook bij u tot volle tevredenheid. Wij hopen dan ook dat als u de volgende keer weer een hulpmiddel zou nodig hebben dat u aan ons denkt. Ons klantenservice team staat in ieder geval klaar voor u. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Originele beoordeling
na 3x draaien liet de schijf los, een retouraanvraag gemaakten kreeg onderstaande mail retour. De link gebruikt en formulier in pakket gestopt. Bij postnl. €7,25 betalen. Er stond niets van retourneren aan antwoordnummer Op deze manier ga ik niet aanbevelen Beste Mevrouw John Dore, Uw retouraanvraag is goedgekeurd Zou u de RMA Packing Slip willen uitprinten en het pakket verzenden naa: Retour Hulpmiddelwereld Weerhuisweg 4 6226 NC, Maastricht You can check the status or reply to this message online at: https://www.hulpmiddelwereld.nl/returns/guest/view/id/2732e7ede2f531521150370bde6ede11/ Thank you, Hulpmiddelwereld
Ideaal zoals het moet
Ik had 3 producten besteld, waarvan 2 de volgende dag al geleverd werden. Het derde product liet even op zich wachten zonder berichtgeving hiervan. Ook na telefonisch contact bleef het onduidelijk wanneer het geleverd zou worden. Later echter prima opgelost en product alsnog ontvangen.
Beste Marja, Dank u wel voor uw beoordeling ondanks dat u even heeft moeten wachten op een product van uw bestelling. U had meerdere producten besteld waarvan er een product om een of andere mysterieuze wijze niet was bezorgd. Natuurlijk hebben wij er alles aan gedaan zodat u uw ontbrekende product alsnog ontving en in uw geval hebben wij het in overleg met u zo snel mogelijk alsnog laten versturen zodat uw bestelling uiteindelijk compleet was tot uw tevredenheid en daar draait het om. Wij hopen dan ook dat u zo teerden bent dat wij u ook bij een volgende keer ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Besteld en dag daarna geleverd , heel tevreden