Sneller geleverd dan voorzien. Degelijk verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Is behoorlijk stevig.
Op internet gezocht, besteld en nejes geleverd. Betrouwbare spullen.
Ik ben klant van MediReva en het verbaasde mij dat dit daar vandaan kwam.
Beste Nelly, Dank u wel voor uw beoordeling en uw bestelling bij Hulpmiddelwereld. Hulpmiddelwereld is een dochterbedrijf van Medireva. Wij zijn een webshop die zich bezighoudt met de niet vergoede zorg. Dat is ook het grote verschil tussen ons en Medireva. Zij doen alles wat te maken heeft met zorg en producten die door een zorgverzekering worden vergoedt. Valt het niet onder vergoeding dan zult u bij ons terecht komen. Bij ons zijn producten voor eigen rekening. Dus dat u ziet dat uw bestelling uit hetzelfde magazijn komt als dat u bij Medireva besteld dan kan dat kloppen. Belangrijk is dat u als klant wordt geholpen naar hetgeen waar u naar op zoek bent en dan maakt he niet al teveel uit waar u het besteld als het maar het juiste product is en prijstechnisch goed is en dan zit u bij ons aan het goede adres. Graag helpen wij u dan ook weer bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelling binnen 24uur geregeld.
snelle service fijne achteraf betali g
Eenvoudig te bestellen, snelle verwerking en goede feedback
Er kon de dag nadien , door problemen op de inpakdienst, niet geleverd worden Ik ontving wel een mail over deze vertraging van dag. Mijn persoonlijke appreciatie voor deze
Beste Paul, Dank u wel voor uw beoordeling en goed om te lezen dat u zo tevreden bent over hoe u op de hoogte bent gehouden dat er door problemen bij ons depot de bezorging een dag was vertraagd. Wij vinden het gewoon heel belangrijk dat klanten weten wat speelt en hoe wij dat gaan oplossen. Open en duidelijk communicatie is dan ook erg belangrijk. Wij hopen da u zo tevreden bent dat als u de volgende keer weer een hulpmiddel nodig heeft, u ons weer weet te vinden. Onze klantenserviceteam staat weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer snelle en verzorgde verzending !
Mijn eerste bestelling was van in het begin super. Vandaag besteld morgen geleverd, beter kan het nie.
Prima kan niet beter.
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.Minpuntje;kreeg pas op de dag dat het pakket bezorgd zou worden hiervan bericht.De dag ervoor zou fijner zijn.
Beste Ben, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij proberen altijd de dag van tevoren onze klanten de track en trace codes door te sturen maar in een kelen geval kan het wel eens voorkomen dat dit in de ochtend van bezorging pas gebeurt. Dit heeft te maken met de drukte die er kan zijn in ons magazijn. Het magazijn leest normaal gesproken een paar keer per dag alle track en trace codes in en soms worden er ook wel eens per ongeluk enkele overgeslagen. Onze klantenservice controleert ieder morgen opnieuw of er iets ontbreekt en zet deze dan handmatig naar de klant door zo ook bij u het geval. Wij zijn aan het kijken om dit proces te verbeteren en hopen dan ook dat dit in de toekomst wordt aangepast. Belangrijk is dat u uw bestelling wel op de afgesproken dag heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bij de bestelling geef ik huisnummer 1D op. Op de leveringsnota staat 1 zonder D. Moet dan zoeken naar het juiste adres. Desondanks is de levering aangekomen.
Prima producten voor een gunstige prijs en snel geleverd.
Perfekte en snelle levering. produkt is zeer goed
Handig bestellen, snel geleverd. Prima service.
Snelle bediening - goede prijzen !
bij vragen snel respons.
Beste Andre, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij proberen altijd alle vragen van onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan wel eens zijn op maandag dat dit iets langer duurt maar dit heeft te maken met het feit dat het dan wat drukker is omdat wij in het weekend zijn gesloten. Wij vinden het belangrijk dat alle klanten met vragen op een snelle en correct manier worden geholpen en gelukkig vinden veel klanten dat wij dit dan ook uitstekend doen net zoals bij u. Wij hope u dan ook bij een volgende keer weer van dienst te kogen zijn omdat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heb ik besteld, in elkaar gezet, op het bed geplaatst en het werkt prima.
zeer snel thuis bezorgd en een goed revieuw over het artikel ben er zeer tevreden over
Snelle levering. Zeer goede betrouwbare pantoffels. Moedertje zo blij.
Ik ben tevreden over de service, de producten dn de vriendelijkheid
Afspraken nagekomen.
Alles zoals beloofd. Perfect.
Fijne stok, houdt lekker vast en ziet er mooi uit, leuke kleur