Volgens afspraak goed geleverd
Geen problemen bij bestellen en supersnel geleverd.
Heel tevreden van de firma, alleen heeft Post NL het pakket verkeerd geleverd, fijn dat de mensen het me zijn komen brengen. Ik was nochtans thuis, het is dus niet dat ze voor de deur gestaan hebben.
Beste Niki, Wat fijn om te zien dat u tevreden bent over ons wij doen dan ook ons uiterste best om onze klanten zeer tevreden te houden door o.a. onze beloften na te komen. Wel vervelend om te lezen dat PostNL uw pakket niet rechtstreeks bij u heeft afgeleverd en dat het bij een adres is geleverd. Wel fijn dat deze mensen het bij u bezorgd hebben. Wij gaan het in ieder geval even onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren om zoiets bij een volgende keer te kunnen voorkomen. Wij hopen u dan ook weer bij een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
na 2 werkdagen geleverd++++
Zeer goed verpakt en snel geleverd!
Nvt
ik als klant had een routoneren i.v.m. speaker van telefoon viel weg zover geen probleem toen werd er gezegd zit een schuurtje in de kap en dat kan ik 100% zeggen dat heb ik niet zo verstuurd ik ben hier niet schuldig van heb alles zonder beschadigingen in twee dozen verstuurd wat er daarna gebeurd kan ik niet weten ze kunnen er wel mee gegooid hebben ik weiger om nu nog de telefoon terug te nemen nu bent u ook ginformeerd .
Beste meneer Manie, Jammer om te zien dat u niet tevreden bent over onze afhandeling van uw geretourneerde telefoon. Wij hebben met u meerdere malen contact gehad om het probleem aan u voor te leggen alsook u daarvoor foto's gestuurd om te laten zien dat het product beschadigd geretourneerd is. U begrijpt natuurlijk dat wij beschadigde producten niet kunnen terugnemen en crediteren aangezien de beschadiging aan de telefoon vrij groot is. Volgens de wet is dit ook zo geregeld bij het herroepingsrecht. U geeft aan dat u deze zo niet heeft geretourneerd en dat onderweg zou zijn gebeurd. Dit is iets wat wij niet kunnen beoordelen. Wij raden dan ook altijd al onze klanten aan met name bij elektrische apparatuur het product zo goed mogelijk te verpakken en het liefst in de verpakking zoals wij het ook gestuurd hebben. Wij betreuren het hele feit en hebben ook geprobeerd met u hieruit te komen maar u weigert helaas uw medewerking hierin en dat vinden wij jammer. Wij hadden het graag op een passende en nette manier met u willen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede kwaliteit en geweldig product. Heel stevig en eenvoudig te monteren.
Na persoonlijk contact ivm digitaal probleem snelle afhandeling.
Snelle levering. Ik was verbaasd dat ik niet hoefde te tekenen en niet de laatste cijfers van mijn paspoort hoefde te geven
Snelle bezorging, goede kwaliteit
Snel geleverd. Scherp geprijsd en een leuk korting spaar systeem.
Geen zorgen hebben omdat bestelde producten de volgende dag er al zijn
Niets aan toe te volgen
Het bed en tafeltje stond heel snel op, de mannen zijn heel kundig, weten wat ze doen en Fantastisch dat dit bestaat.
Levering volgens afspraak. Kwaliteit OK
Snelle levering. Goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.
Alles was goed
Snel geleverd, goede kwaliteit. Perfecte communicatie. 5 sterren verdiend.
Onvoorstelbaar. Besteld en na één dag alles ter plaatse geleverd. Wat kan een mens meer doen? Hartelijk welgemeende dank. Freddy
Beste Frank. Dank u wel voor mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de snelle levering. Wij proberen altijd onze leveringsbelofte na te komen natuurlijk kan het altijd wel eens gebeuren dat de levering wel eens vertraagd door bijv. drukte, of backorders maar wij proberen altijd onze klanten dan zo goed mogelijk in te lichten. En ja, perfectie wij zijn van mening dat er wel altijd aspecten zijn die nog wat meer verbetering nodig hebben maar altijd fijn als het klant wel al perfect vindt. Een mooier compliment is er niet. Graag helpen wij u dan ook graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle bezorging en goed discreet verpakt
vlotte bestelling
Snel en correct
Via de website besteld, en snel geleverd...perfect.