Soms lees je via internet kortingen bij jullie, maar in de praktijk niet mogelijk. Find ik vervelend.
Snelle en vlotte levering.
Geen gedoe, oplossend gericht, duidelijk, vriendelijk, afspraken worden terstond via een e-mail bevestigd. Terug betalingen snel. Kortom Chapeau.
De producten werden snel verzonden en bezorgd. Zeer tevreden over de producten.
Jammer dat puck niet voldeed aan de verwachting qua degelijkheid. Na 8 keer proef- opening en sluiten, ging met ingestelde code NIET meer open. Gelukkig nog niet op muur gemonteerd. Op internet had ik al meerdere forums gezien, dat codeslot " zwak" punt is.
Niks te mopperen.
Al vaker wat besteld altijd goed.
Goede prijs
Ben steeds tevreden over het geleverde product
De bestelling en afhandeling waren goed verzorgt, ik raad ieder aan deze site te bezoeken.
Super ervaring op alle vlakken
levering heeft naar behoren plaatsgevonden
Bestelling geplaatst en daag's erna geleverd
Duidelijke website en snelle afhandeling en voldoende betaalmogelijkheden.
Beste Leo, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent u heeft wel een vraag waarom de prijs zou zijn verhoogd. Wij hebben het even nagekeken en zien dat u bij ons twee bestellingen heeft geplaatst voor hetzelfde product en wij zien dat beiden bestellingen voor dezelfde prijs aangeboden zijn dus dat er geen prijsverschil in zit. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een product duurder wordt dat kan verschillende oorzaken hebben o.a. duurdere inkoop, prijsafspraken, verhoging grondstoffen waardoor de fabrikant deze kosten doorberekend en ga zo maar door. Gelukkig is dit bij u toch niet het geval geweest en heeft u bieden bestellingen voor dezelfde prijs ontvangen. Graag helpen wij u dan ook weer bij uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Volgens afspraak
zeer goed
Alles netjes verpakt en snelle levering
Men is punctueel, meewerkend en begripvol.
netjes op tijd geleverd en een goed product
overzichtelijk, makkelijk bestellen , goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering
vind het een fijn aankleedstok nu ben ik mobieler.
Beste Marlies, Wat fijn om te lezen dat u bij ons het juiste hulpmiddel heeft gevonden om u te helpen bij het aankleden en dat u zich hierdoor u zelfverzekerder voelt en mobieler. Wij proberen juist producten aan te bieden die onze klanten helpen zich zelfstandiger te voelen en het allemaal wat praktischer te maken. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen. Graag staan wij dan ook weer bij volgende keer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
betrouwbaar bedrijf ze leveren wat je besteld en zeer snel.
Goede prijsstelling en snelle levering
Werd de volgende dag bezorgd, zoals beloofd.