Niets op aan te merken
Prijs, kwaliteit en levering TOP
Het lukte niet meteen om de Ouderenklok die wij kochten goed te installeren. De klantenservice medewerkster aan de telefoon had alle geduld op vrijdagmiddag. Deze eerste bestelling verliep via de website van een organisatie beginnende met B.com, de tweede rechtstreeks. Beide keren tevreden. Dank jullie wel: voor de persoonlijke benadering, de service, het mooie product en een keurige prijs.
Beste Simone, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het feit dat alle tijd hebben genomen om u te helpen bij de installatie dat vinden wij meer dan normaal. Soms kan een installatie wel eens lastig zijn maar onze klantenservicemedewerkers kunnen u daar altijd op afstand mee helpen. Service vinden wij heel belangrij en dan is het ook fijn dat dit door onze klanten wordt gewaardeerd. Wij hopen dat de klok goed bevalt maar zo te lezen is dat het geval. Als u de volgende keer weer een hulpmiddel zoekt u, dan helpen wij u natuurlijk weer even graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlotte service
Prima service en goede prijs
Als ik iets bestel, krijg ik altijd mijn spullen snel en goed verpakt. Fijn zo'n betrouwbaar bedrijf!!
Bestelling snel geleverd. Uitstekend!
het product is op 19 Juli retour gezonden. per Post.nl.met vriendellijke groet
Beste Jo, Jammer dat het product niet geheel naar verwachting is. Wij wachten dan ook even de retourzending af en zullen deze dan netjes voor u verwerken. Wij hopen dat wij u dan toch bij een volgende keer toch nog eens van dienst kunnen en mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel bezorgd en goed verpakt!
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Alles verloopt steeds zoals het hoort, nog nooit problemen gekend en steeds in alle vertrouwen houdt men rekening met onze privacy!! Goed bezig en gewoon verder doen!!!
MOOI VERPAKT EN ZORGVULDIG
Hele goede sortering, makkelijk te bestellen en tot slot een snelle levering. Wat wil je nog meer!
Bestelling, verpakking en product prima, levering erg verwarrend, eerst een datum en tijdbalk, vervolgens een mededeling dat het later die dag zou worden, dus ik pas me weer aan, vervolgens uitstel naar de volgende dag, vertraging kan gebeuren, geen probleem mee, maar de info errond, erg verwarrend en frustrerend.
Beste Bart, Wij begrijpen uw verwarring i.v.m. bezorging helemaal. Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Wij zorgen dat deze netjes op tijd aangeleverd worden bij hun vervolgens ligt het dan in de handen van PostNL. Het kan voorkomen dat PostNL door de drukte wel eens kan vertragen met het bezorgen van de pakketten en dat bezorgtijden worden bijgesteld. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Gelukkig heeft u uw bestelling toch netjes ontvangen. Laten we hopen dat bij de volgende bestelling er geen vertraging zal plaatsvinden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bij: Beschrijving Bed-steun Solid staat: Geschikt voor boxspring echter bij mij is de hoogte van matras + topper 32cm en dan wordt de hoogte van de beugel boven de topper, met wat kunst en vliegwerk, slechts 15cm! Vriendelijke groet Johan Wierda
Beste J. Wierda, Dank u wel voor u mooie beoordeling. Inderdaad is het bij een bedsteun altijd even goed om te kijken hoe dik een matras is maar ook u een ombouw heeft deze factoren spelen altijd een rol om te kijken welke bedsteun geschikt is voor uw bed. Onze klantenservice kunt u altijd om hulp vragen als u niet zeker weet of een product geschikt is. Zij zullen dan samen met u kijken welk product voor u van toepassing is. Blij dat u inderdaad met wat vliegwerk de juiste plaatsing heeft kunnen doen voor uw bedsteun. Graag helpen wij u ook weer bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
never nooit in al die jaren dat ik er gebruik van gemaakt heb, nooit geen problemen gehad, en prima geholpen
ik bestelde een ring die om een lepel kan worden geplaatst waardoor je ook met een tremor soep kan eten zonder te knoeien. Blijkbaar is mijn tremor te heftig, want als 't heftiger wordt, vliegt de soep nog steeds alle kanten op. Nadelig puntje: door de warmte wordt de ring zacht en valt van de lepel af. Dus: goed geprobeerd, maar helaas. Bedrijf reageert goed en snel op commentaar. ik werd door hen benaderd en kon de ring zonder problemen retourneren. Bovendien is mijn klacht doorgespeeld aan de leverancier. Dus heel netjes hoe het bedrijf het heeft afgehandeld. Misschien dat iemand met een mindere tremor er wel baat bij heeft.
Beste Franca, Vervelend om te horen at het door u bestelde hulpmiddel niet de hulp biedt die in gedachten had dat kan natuurlijk wel eens voorkomen. Natuurlijk hebben wij contact met u opgenomen om even samen te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Uiteindelijk zijn wij tot de conclusie gekomen om u het product te laten retourneren en uw het aankoopbedrag te crediteren. Fijn dat u tevreden bent hoe wij het verder met u hebben opgepakt. Wij vinden het wel jammer dat u ondanks de opvolging van onze kant en de aangeboden oplossing ons helaas toch nog algemeen een onvoldoende heeft gegeven. belangrijk is dat in ieder geval u nu tevreden bent en daar gaat het om. Wij hopen u dan ook bij een volgende keer nog eens te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Originele beoordeling
Uitermate tevreden wat betreft bestelling en aflevering
snel geleverd
Super mooi product en goede en snelle levering
2 producten besteld die beide op voorraad zouden zijn. Uiteindelijk bleek 1 voorradig te zijn en de 2de niet. Netjes een persoonlijke mail ontvangen met de melding dat het op voorraad zijnde product verstuurd zou worden. De vraag werd gesteld of ik wilde wachten op het 2de product of dit wilde annuleren. Erg netjes en persoonlijk. Een goede service waardoor ze zich onderscheiden.
Beste Dirk, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe wij u hebben ingelicht dat er iets van uw bestelling niet voorradig was en moest worden na geleverd. Wij begrijpen wat u zegt over voorraadindicatie dat deze niet correct zou zijn. Maar dat is uit te leggen. Het kan zijn dat bepaalde product zo snel op een bepaalde dag verkopen sneller als verwacht waardoor voorraad opeens op is. Zodra wij dit krijgen te horen van ons depot dan zullen wij ook de levertijd op de website aanpassen maar het kan zich dan net gekruist hebben met uw bestelling. Wat wij altijd doen is persoonlijk contact opnemen met de klant telefonisch oftewel via e-mail om dit te melden. Goede open communicatie is hierin belangrijk. Dit is ook inderdaad waarin wij ons onderscheiden in vergelijking met vele andere bedrijven. Gelukkig heeft u ondertussen uw bestelling compleet. Graag helpen wij u ook weer bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
alles OK
Alles is perfect gegaan.
Snel en vlotte afhandeling. Perfect
Wel een heel grote kartonnen doos voor zo'n klein voorwerp. Dat had milieu vriendelijker gekund.