n vt
alles naar wens
Als er wordt gezegd de volgende dag in huis wil ik daarop kunnen vertrouwen en niet pas op de 3e dag.
Beste Christy, Vervelend om te horen dat uw bestelling later is geleverd als dat de bedoeling was. Wij zien dat wij de bestelling op tijd hebben aangeleverd bij PostNL. Het kan voorkomen dat PostNL door drukte die zij soms niet kunnen voorzien dan niet pakketten op tijd uitleveren. Helaas hebben wij dit niet in de hand. In de meeste gevallen worden de bestellingen altijd netjes op tijd geleverd. Wij hopen dan ook dat dit een eenmalig iets is en dat u bij een volgende bestelling uw pakket wel op tijd geleverd krijgt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel bezorgd. Netjes verpakt. Beetje kleine tas. Moest een zuurstoffles in. Had iets groter gemogen. Maar omdat we niets anders konden vinden hebben we deze toch gehouden.
Prima levering, netjes verpakt, op tijd en giede info omtrent de levering vooraf, top!
Goede producten snelle bezorging
Na fisteloperatie ideaal om steeds te spoelen ipv iedere keer onder de douche na toilet toilet bezoek.
Ontzettend vriendelijke klantenservice en levering was uitstekend.
Alles correct en op tijd geleverd..
Zeer snelle levering. Pantöffels vallen klein en smal uit. Veel moeite moeten doen voor retourneren
Beste Ria, Vervelend om te lezen dat de door u bestelde pantoffels te klein en te smal zijn. Dat kan natuurlijk wel eens zijn want het hangt af van de vorm van uw voet. De ene heeft bijv. een brede voet de andere een smalle etc. Wij bieden altijd de 30 dagen retourgarantie aan en daar heeft u ook gebruik van gemaakt. U heeft zelf de retour aangemeld via onze website waarschijnlijk vond u dit een beetje lastig om te doen en had u liever gezien dat er meteen een retourformulier bij het pakket zat wat meerdere bedrijven al automatisch erbij stoppen. Het klopt wij doen dat inderdaad niet wij zijn wel naar de optie aan het kijken dus wie weet veranderd dat in de toekomst. Indien een klant de retour niet via de website wil aanmelden is dat geen probleem dit kan ook telefonisch worden gemeld bij onze klantenservice net zo makkelijk. belangrijk is altijd even de retourvoorwaarden door te lezen voordat u een bestelling plaatst. Nogmaals jammer dat de pantoffels niet naar verwachting waren en wij hopen dat u elders wel bent geslaagd voor de juiste pantoffels. Wij hopen in ieder geval dat wij u in de toekomst nog eens kunnen helpen bij het vinden van het juiste hulpmiddel. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb regelmatig verschillende artikelen besteld via hulpmiddelenwereld, zoals mondkapjes, handgel en nu weer een beschermhoes voor de zitting van mijn scootmobiel (de 2e sinds de jaren dat ik een scoot rijd).
Prima levering en artikel zoals beschreven.
Ik ben blij dat deze Tena for Mann er zijn ik voel mij hier goed bij.
Snelle levering. Duidelijke foto's en goed verpakt. Krukken zijn iets duurder maar lopen wel veel beter
Beste Hvdb, Wat fijn om te lezen dat u bij ons bent geslaagd voor een stel goede loopkrukken. Wij hebben inderdaad diverse loopkrukken in diverse prijsklassen. Meestal afhankelijk waar iemand ze precies voor nodig heeft, raden wij bepaalde loopkrukken aan. Normaals als je net iets meer geld uitgeeft dan krijg je inderdaad ook wat meer kwaliteit. Zo ook bij uw loopkrukken. Belangrijk is dat men zich veilig voelt bij het gebruik van loopkrukken en dat ze bij het lopen goed ondersteunen. Gelukkig heeft u de juiste keuze gemaakt en bent u ook nog eens tevreden over de snelle afhandeling. Belangrijk is dat u als klant tevreden bent en dat bent u. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles prima !!!!!!!!!
Verdere service is nog niet bekend. Apparaat daarvoor te kort in huis.
Gewoon leveren wat volgens afspraak
-bestellen makkelijk. -leveren als afgesproken. -kwalitatief goede producten. Dus….. Gewoon Goed
Door rugproblemen heb ik veel pijn bij staan en lopen, de werkstoel helpt mij nu vooral in de keuken bij het koken van het eten, beter te kunnen functioneren, ik kan beter bij de dingen die ik nodig heb. Ben heel blij met dit hulpmiddel.
Beste Lida, Wat fijn dat u bij ons de juiste werkstoel heeft gevonden. Is ook niet niks als men last heeft van rugproblemen. Fijn dat deze stoel verlichting biedt bij uw klachten en dat u nu het gevoel heeft dat u beter kunt functioneren. Daar is deze werkstoel ook voor gemaakt. Blij dat wij u dan ook hebben kunnen helpen bij het vinden van het juiste hulpmiddel voor u. Indien u in de toekomst nog eens wat nodig heeft van hulpmiddelen dan weet u nu het adres waar u terecht kunt hiervoor. Wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima.
Ik vond wat ik zocht!
Al een paar keer doppen besteld voor mijn loop krukken deze zijn antislip en beweegbaar. Goede kwaliteit en goede behandeling. Alleen moeten ze wat eerder reageren op vragen via de mail. Voor de rest goede ervaring.
Beste Jan, Wat fijn dat u al vaker bij ons besteld heeft en dat u zeer tevreden bent. Het kan wel eens voorkomen dat we niet meteen op uw e-mail reageren maar dat heeft dan te maken met de enorme drukte met name na het weekend is het altijd druk met beantwoorden van e-mails. Wij proberen bij alle klanten die ons een e-mail sturen zo snel mogelijk te beantwoorden en in het uiterste geval indien een telefoonnummer bekend is te bellen. Toch bent u uiterst tevreden en daar gaat het ons om en wij hopen u dan ook nog lang als een van onze vaste klanten van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Geen op of aanmerkingen
Het bestelde voldeed volledige aan mijn verwachtingen.