Ruim assortiment
vlotte levering
L.S. Zolang Ik bij Hulpmiddelwereld mijn Bestelling doe is er niets dan Lof. Correct met Verpakking en Bezorging met Post Nl.Fijn is ook dat men achteraf kan betalen via Billink.
Snel en efficiënt.
Als ik het snel nodig heb dan is het er de volgende dag al.. Heel handig als je niks meer in huis heb.
Prettige ervaring
Snelle levering, prijs kwaliteit zeer zeker in orde
Correct en snel
Erg goede en snelle service. Zowel telefonisch als via mail.
Dit is mijn eerste bestelling, welke snel werd geleverd. Prijs ook zeer gunstig!
Beste Els, Welkom als klant bij Hulpmiddelwereld. Wij hopen omdat u zo tevreden bent over uw eerste bestelling dat wij u nog vaker van dienst mogen zijn. Zijn er vragen neem contact op met onze klantenservice zij helpen u daar waar nodig en kunnen altijd een passend advies geven. Wij hopen u dan ook tot onze vaste klanten te mogen gaan rekenen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Aankoop van Etac Molift. Alles liep super. Snelle en professionele opvolging. Bedankt!
Beste L, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over onze snelle en professionele opvolging. Wij doen er alles aan om onze klanten goed in te lichten over aanschaf van een product maar ook de levering. Bij vragen staat er altijd een professionele klantenservice voor u en al onze klanten klaar. Wij zijn blijk dat u de Etac molift heeft mogen ontvangen en wij hopen dat deze aan u verwachting voldoet. Als wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer betrouwbaar en snelle service
Keurig anoniem verpakt
Alles was in orde en de levering was ook oké Dank u
Na een verkeerde bezorging door PTT post, waar Hulpmiddelwereld dus eigenlijk niets aan kon doen, maar ik toch mijn klacht hierover had geuit richting Hulpmiddelwereld, kreeg ik al heel snel een positieve reactie en hebben zij zich zeer klantvriendelijk opgesteld waarna ik nu 100% tevreden ben. Petje af voor dit bedrijf en hun klantenservice. Uiteindelijk heb ik nu mijn bestelling en ga ik de producten vol vertrouwen gebruiken.
Beste Yvonne, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent hoe wij uw klacht hebben aangepakt en dat wij u een passende oplossing hebben kunnen aanbieden. Het heeft even geduurd maar gelukkig is uw pakket terecht gekomen en kunt u de producten gaan gebruiken. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Laten we hopen dat bij de volgende bestelling het pakket netjes op uw huisadres wordt bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Originele beoordeling
Graag zou ik een goede review willen plaatsen en eigenlijk voelt het dubbel omdat de verkeerde bezorging ( ik heb nog steeds niet kunnen achterhalen waar mijn bestelling is ) niet de schuld van de leverancier is, maar ik kan moeilijk zeggen dat ik over het product tevreden bent als ik het niet ontvangen heb. Dus bij deze.....
Heb een Troja Rollator aangeschaft de afhandeling en vriendelijkheid van de klantenservice medewerker is perfect te noemen. Ben dan zeker tevreden en koop hier met veel plezier.
Beste Ron, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling en vriendelijkheid van onze klantenservice. Onze medewerkers nemen zich alle tijd voor onze klanten en proberen te helpen en te adviseren daar waar nodig. Soms kunnen zij net wat meer informatie geven waardoor het voor u en andere klanten net wat makkelijker is om te besluiten een product te bestellen. U heeft een hele mooie rollator aangeschaft en wij hopen dan ook dat u hiermee veel plezier zult beleven. Indien u de volgende keer weer een hulpmiddel zoekt dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De bestelling verliep zonder problemen. De bestelde goederen werden snel en efficient geleverd.
De vorige keren betaalde ik steeds met de mastercard. Ik verheug mij dat ik ook kan betalen met een overschrijvingsformulier, dit vind ik persoonlijk veiliger. Na 5 dagen heb ik de bestelling ontvangen. Hartelijk dank daarvoor.
Beste Etienne, Wat mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over Hulpmiddelwereld. en dat alles naar wens is verlopen. U kunt inderdaad ook met een overschrijvingskaart betalen u dient dan altijd bij een bestelling voor de achteraf betaalmethode Billink te kiezen. U krijgt dan een factuur thuis en kunt dan ervoor kiezen om te betalen via internetbankieren oftewel via een blanco overschrijvingskaart. Op de website staan ook nog meerdere betaalmogelijkheden voor ieder wat wils. In ieder geval zijn wij blij dat wij u tot onze vaste klant mogen rekenen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
zoals steeds snel geleverd,waarvoor dank.
Zoals het hoort snelle juiste levering
Positief
Gewoon goed.
Snelle verzending en alles in orde.
Ze waren snel met leveren en een hele goede service.