Zoals altijd correcte levering de dag nadien. Discreet verpakt. Doe zo voort. Dirk.
Was snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen. De oude dame waarvoor besteld is helemaal tevreden.
Gemakkelijk te bestellen. Vlugge levering. Geen gedoe, gewoon simpel bestellen
Ik bestel onderleggers voor in mn caviahok als bodembedekker. Dat werkt erg prettig. Website werkt goed, nog nooit problemen ondervonden en levering ook prima.
Beste Chantal, Wat leuk om te lezen dat de onderleggers die wij aanbieden ook voor een hele andere doeleinden gebruikt kan worden zoals in uw geval als bodembedekkers voor uw caviahok. Zo zie je maar weer dat iedereen vindingrijk kan zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Stipte levering, bescheiden verpakking
Helder bestelproces ,naar afspraak geleverd. Producten voldoen aan de verwachting!
Duidelijke website, goede keuze artikelen aan uitstekende prijzen, gemakkelijk te bestellen, op tijd geleverd. Wat meer kan men verlangen?
Al eerder kennisgemaakt met uw firma, daarom ook weer de nieuwe.
Beste Niki, Fijn om te lezen dat u besloten heeft door de tevredenheid van uw eerste bestelling om opnieuw bij ons te bestellen. Daar doen we het voor dat klanten zo tevreden zijn dat ze vervolgens opnieuw bij ons bestellen. Wij vinden het dan ook fijn dat wij u nu tot een van onze vaste klanten mogen rekenen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede service en snelle levering
Heel tevreden met de bezorging, ik kon het product al
Bestelling de volgende dag ontvangen
Netjes verpakt en snelle levertijd.
goed product en snel geleverd
Vlot geleverd, duidelijke informatie, product zoals omschreven.
Mijn bestelling is zeer vlot en correct afgeleverd.
Besteld volgende dag in huis
makkelijk in gebruik goede timer , duidelijke trilfunctie snel omschakelen naar klok lukt vlot. een rustpunt in het kunnen hanteren van de tijd
Goed product geleverd. Levering was vlot en het hulpmiddel was netjes verpakt. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van het proces. Aanrader!
Zeer tevreden over de perfecte en supersnelle service ! Proficiat !
Voldoet aan mijn verwachting
Eenvoudig te vinden op de website. Leuke acties en korte levertijd.
De bestelling werd snel en correct geleverd tegen een goede prijs
Opzoeken op internet Bestellen. Thuis