Ik had mijn bestelling geplaatst en het leek op voorraad. Later werd ik gebeld ik had de oproep gemist, daarna is er gelijk een mail gestuurd. Het bleek niet voorradig en ik kreeg de keuze of mijn geld terug of wachten tot het weer voorradig was. Ik wilde wachten en het werd een week later geleverd. Ik vindt dit een goede service van uw bedrijf mijn complimenten daarvoor.
Hele fijne klantenservice, ze helpen je waar nodig is. Verder groot assortiment met goede prijzen. Ga zeker nog eens bestellen bij hun.
Eerste keer besteld hier,...bestelling niet compleet,maar wel ,op de hoogte gebracht ,van vrij snelle na levering,op de pakbon,en nadien, telefonisch...
Beste Linda, Fijn dat u ons heeft gevonden om bij ons hulpmiddelen te bestellen en dat u dan ook nog zo tevreden bent. Daar draait het om. Inderdaad als wij niet alles in een keer kunnen uitleveren, zullen wij altijd onze klanten hier netjes persoonlijk van op de hoogte brengen. Het moet niet zo zijn dat u mar bent aan het wachten en denkt waar blijft mijn bestelling/product zo werkt het niet. Wij proberen altijd mee en vooruit te denken. Wij zijn dan ook blij om te lezen dat u dit waardeert en hopen dat wij dan ook u bij een volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Als prettig.
Op de site alles, vrij eenvoudig, kunnen vinden en bestellen. De levering van de goederen was snel en correct.
heel snel bezorgd, beste koop
Ik was op zoek naar een goede verrijdbare douche stoel. Omdat ik nog wat vragen had heb ik gebeld. Ik werd vlot en vriendelijk geholpen door het personeel. Ik ben erg tevreden met de aankoop.
Beste Henk, Wat fijn dat u tevreden bent over uw aankoop en dat u zo tevreden bent hoe onze klantenservice u heeft geholpen bij het maken van uw keuze. Onze klantenservice probeert altijd samen met onze klanten te kijken welk product het meest geschikt is. Dit doen ze samen met de klant door vragen te stellen, te informeren naar de situatie die van toepassing is bijv. thuis. Het is een kwestie van vragen en antwoorden om uiteindelijk uit te komen op het meest geschikte product. Ook zal onze klantenservice met onze klanten meedenken en eventueel suggesties doen van alternatieve of zelf betere producten. Gelukkig bent u voorzien van het juiste product en tevreden over uw aankoop en daar draait het om. Als u de volgende keer weer op zoek bent naar een geschikt hulpmiddel dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer aangenaam verrast met de vlotte aankoop als nieuwe klant. Vragen worden onmiddellijk beantwoord. Goede service.
Tevreden over levering, website is voor iPad-gebruiker niet te gebruiken, ik moet altijd bellen.
Beste Jacob, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over gebruik van de website op uw IPad. Natuurlijm willen wij dat al onze klanten het gemak van onze website kunnen ervaren. Vreemd genoeg zijn er meerder klanten die gewoon via hun IPad wel alles kunnen inzien. Wij zijn sowieso onze website onder handen aan het nemen om te kijken hoe wij onze website nog meer gebruiksvriendelijker kunnen maken. Wij zullen dan ook uw opmerking hierin meenemen en even onderzoek doen waar dit probleem aan kan liggen. Lukt het in de toekomst nog niet dan vragen u oftewel via een vaste computer te bestellen, telefonisch of per e-mail. Onze klantenservice helpt u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Eenvoudig om te bestellen; snel ontvangen. Wat mij betreft mag het zonder een tweede extra ongemerkte doos.
Suis toujours très satisfaite de mes commandes passées.
Altijd correct en snel geleverd .
Vond de verpakking wel wat aan de grote kant voor een klein doosje. Voor de rest top service.
Beste Michel, Dank u wel voor uw beoordeling. Het is fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Uw puntje over de verpakking begrijpen wij wel. In sommige gevallen zijn onze verpakkingsdozen beetje groot uitgevallen voor de producten die moeten worden verstuurd. Wij zijn momenteel aan het kijken naar andere verpakkingsdozen en naar een grotere verscheidenheid in grootte. Wel is belangrijk dat de kosten van deze dozen niet overstijgen want dan zouden wij dit ook weer moeten doorberekenen en dat willen wij juist niet. Natuurlijk vinden wij het wel fijn als klanten hun op- en aanmerkingen plaatsen want zo kunnen wij kijken hier iets te veranderen en te verbeteren. Dus wij nemen uw punt zeker mee en wie weet krijgt u het de volgende keer in een kleinere doos geleverd. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Communicatie wanneer het product afgeleverd zou worden was er niet. Moest achter aan gebeld worden wanneer!
Beste P.H.B. , Dank u wel voor uw beoordeling. Wij begrijpen dat u niet geheel tevreden bent over het feit dat u niet op de hoogte zou zijn gebracht van de levering van uw bestelling. Wij hebben het even bekeken en zien dat er wel een e-mail naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd. Wat wel eens kan voorkomen is dat deze e-mail met track en trace codes terecht komen in de spam omdat de inbox het beschouwt als reclame. Dit ligt eraan hoe u uw inbox heeft ingesteld, dus misschien dat u eens naar uw instellingen kunt kijken. Een enkele keer kan het wel eens voorkomen dat ons depot de track en trace code per abuis niet mailt door bijv. drukte maar dat proberen wij zoveel mogelijk natuurlijk te voorkomen. Indien u of andere klanten vragen hebben over hun bestelling, de levertijd, de track en trace code etc. dan staat onze klantenservice klaar om het voor u uit te zoeken. Natuurlijk hopen wij dat u bij uw volgende betselling wel de e-mail met de track en trace code zult ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
niet dan positieve ervaringen in al mijn aankopen dat ik reeds heb gedaan ik ben fan
Beste Willy, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden net en een fan van ons bent. Altijd goed om te horen. Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk tevreden te houden en daar hoort een goede service bij maar ook een groot assortiment een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij hopen dan ook dat wij u nog lang als fan mogen behouden en dat wij u ook weer bij een volgende bestelling kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en heel tevreden super
Goede prijs- kwaliteit verhouding. Snelle levering. Aanrader.
Alles was in orde
Voor herhaling vatbaar
Er wordt duidelijk vermeld wanneer je je pakje kan ontvangen
Beste Martha, Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering alsook dat er duidelijk wordt vermeld wanneer u het pakket gaat ontvangen. Inderdaad zodra een pakket is klaargemaakt voor verzending, zullen wij de klant de track en trace code doorzetten via e-mail (mits bij ons bekend) zodat de klant het pakket dan zelf kan volgen. Wij willen erop attenderen dat klanten altijd ook even in de spam moeten kijken omdat het kan voorkomen dat de e-mails met de track en trace codes automatisch worden geplaatst in de spam omdat ze het aanzien als reclame. Bij u is alles gewoon netjes verlopen zoals het hoort. Wij hopen u dan ook bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, team Hulpmiddelwereld
Bestel al jaren en dat blijf ik zeker doen.
Beste Pierre, Wat fijn dat u al jaren tevreden bent over onze service en dat wij u daarom tot onze vaste klanten mogen rekenen. Altijd fijn als klanten terugkomen bij ons omdat ze tevreden zijn. Wij hopen dan ook dat wij u de komende jaren ook nog kunnen helpen met uw bestellingen en als er vragen zijn m.b.t. uw bestellingen neem gerust even contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
2 producten besteld en binnen 1 werkdag geleverd. Ben erg tevreden
prima rolstoel en keurig op tijd geleverd