goede service, snelle verzending, mooie prijs
Snelle levering. Paste niet, makkelijk retour en snel geld terug. Top.
Beste R., Jammer om te lezen dat het bestelde product niet helemaal was wat u ervan verwachtte. Dat kan natuurlijk altijd wel eens gebeuren. Wij proberen het retourproces zo makkelijk mogelijk te maken en natuurlijk ook te zorgen dat indien als is betaald dat de klant het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug ontvangt. Op onze website staan duidelijk de retourvoorwaarden vermeld alsook de procedure. Mogelijkheid bestaat om de retour aan te melden op onze website maar natuurlijk kunt u altijd de klantenservice bellen als u het fijner vindt om iemand persoonlijk hierover te spreken. Ondanks dat u dit product heeft geretourneerd, hopen wij dat u wel tevreden bent over onze service en dat wij u dan bij een volgende keer weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gewoon goed
Goed product en makkelijk in gebruik
Snel bezorgd en goed verpakt.
Zie boven
Beste Menno, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over onze communicatie naar onze klanten toe als er een product niet voorradig is. Indien een product niet voorradig is proberen wij altijd de klant persoonlijk te spreken, lukt dit niet dan sturen wij een e-mail om dit aan te geven. Wij bespreken dan de levertijd alsook eventueel alternatieve producten die in aanmerking kunnen komen. Het kan best mogelijk zijn dat iemand een hulpmiddel dringend nodig heeft en niet langer kan wachten. Belangrijk vinden wij dat wij meedenken met onze klanten zodat onze klanten tevreden zijn en wij natuurlijk ook. In ieder geval heeft u het bestelde product ontvangen en wij hopen dan ook dat dit uitstekend bevalt. Graag staat ons klantenserviceteam ook weer een volgende keer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heel goed en vlug ontvangen
goed overzicht van het aanbod / duidelijk ook vooral materiaal overzicht en makkelijk ook voor een prijsklassekeus dan voorkeur ten aan zien van gebruik.
Beste Cornelis, Fijn om te lezen dat u ons assortiment overzichtelijk/duidelijk vindt en dat wij ook duidelijk de specificaties van onze producten benoemen. Wij vinden het belangrijk als webshop dat onze klanten goed geïnformeerd worden en dat ze kunnen kiezen uit een zo uitgebreid mogelijk assortiment met goede prijzen. Wij proberen dan ook altijd ons assortiment uit te breiden met nieuwe producten zodat de klant nog meer keuze heeft. Wij hopen dan ook dat het door u aangekochte product goed bevalt en dat u zo tevreden bent dat als u de volgende keer een hulpmiddel nodig heeft u aan ons denkt. Ons klantenserviceteam helpt u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering. Fijn product!
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen
Best Dick, Wat fijn dat u uw eerste bestelling bij ons als zeer goed heeft ervaren en dat u zo tevreden bent. Wij proberen altijd netjes onze afspraken na te komen dus groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. We hopen dan ook dat wij u bij een tweede bestelling ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Gini
snel te pakken en uit te klappen. Zit prima zo op het toilet
Ene dag besteld , volgende dag al in huis super.
Artikel voldoet geweldig , ben zeer tevreden
Corect en snelle levering
Volgende dag in huis vanuit twee koeriersbedrijven. Perfect.
Het kussen dat ik bestelde was niet onmiddellijk leverbaar , zodat men mij een ander voorstel deed. Uitstekende reactie en service, alles is prima verlopen. Het kussen voor de rolstoel is van zeer goeie kwaliteit. Mijn moeder is zeer tevreden, ze zit veel rechter in de rolstoel en heeft geen pijn meer.
Beste Jeannine, Wat fijn om te lezen dat uw moeder en ook uw zo tevreden bent met het bestelde zitkussen en dat zij nu rechter zit wat natuurlijk alleen maar bevorderlijk is voor het zitcomfort. U heeft inderdaad een andere kussen ontvangen als dat u eerst had besteld omdat deze helaas niet meer voorradig was. Wij zullen dan altijd persoonlijk contact opnemen met onze klanten om dit te bespreken en natuurlijk ook te kijken naar alternatieve producten die vergelijkbaar zijn en soms zelfs beter zo ook in uw geval. In ieder geval kan uw moeder nu heerlijk zitten in haar rolstoel zonder pijn te hebben en dat is natuurlijk het allerbelangrijkst. Als u in de toekomst misschien weer een hulpmiddel nodig heeft dan weet u ons in ieder geval te vinden. Onze klantenservice team staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
de producten zijn van goede kwaliteit en een snelle levering. De producten zijn betaalbaar
Op mail wordt snel gereageerd. Service ook prima. Mijn aankoop is helaas defect geraakt, is zeer snel en geheel naar wens opgelost.
Beste R., Jammer om te lezen dat uw aankoop defect is geraakt maar fijn om te zien dat onze klantenservice het voor u op een passende wijze heeft opgelost door een nieuw product te versturen. Wij vinden het zeer belangrijk als een product van ons defect is dit aan ons te melden zodat wij altijd samen met onze klanten kunnen kijken naar een passende oplossing. Dit kan zijn reparatie, nieuw product etc.. Hierdoor is de klant tevreden maar ook wij als bedrijf. Service staat bij on op de nummer 1. Graag helpen wij u dan ook bij een volgende bestelling . Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Geweldig die hulpmiddel. Veel fijner dan andere
Lang moeten zoeken voor de geschikte incontinentiemateriaal maar uiteindelijk gevonden. De Pampers sluiten goed aan en tot nu toe laat het geen urine door.
Beste Nancy, wat fijn dat wij u hebben kunnen helpen bij het aanraden van het juiste incontinentiemateriaal. Dit is niet altijd makkelijk voor onze klanten, het hangt af van diverse factoren en dan is de keuze ook nog zo groot. Gelukkig hebben wij een geweldig klantenserviceteam die klaarstaan voor klanten zoals u die advies willen inwinnen om te kijken welk product voor u het meest geslikt is. Door vragen te stellen kunnen onze medewerkers een selectie maken waardoor uiteindelijk het meest geschikte product overblijft. Belangrijk bij incontinentie is dat je zelf een veilig gevoel hebt en beschermd voelt. Fijn dat wij hebben kunnenhelpen bij uw zoektocht naar het juiste product en wij hopen natuurlijk dat wij u nu tot onze vaste klantenbestand mogen rekenen dat zouden wij zeer op prijs stellen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede communicatie en service.
De TENA-producten zijn zeer scherp geprijsd, ruim binnen 24 uur geleverd en discreet en milieuvriendelijk verpakt (passende doos zonder extra opvulmateriaal).
Beste Kitty, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de prijzen van onze TENA Producten en ook over de snelle levering. Wij proberen inderdaad altijd goede prijsafspraken te maken met onze leveranciers zodat wij onze producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden daar heeft u als klant dan natuurlijk voordeel van. Wat betreft levering; als u bij TENA producten op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan zullen wij deze dezelfde dag nog versturen en als PostNL goed meewerkt zult u het de volgende dag gaan ontvangen. Zo ook bij u. Natuurlijk verpakken wij deze producten in een discrete doos zonder daarop de productnaam. In geval van incontinentiematerialen vinden klanten dat een stuk prettiger. Graag helpen wij u ook weer bij uw volgende bestelling. In ieder geval onze klantenservice staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zufrieden
Sehr geehrte Alois Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und der schnellen Lieferung so zufrieden sind. Immer schön zu hören. wir versuchen stets, unsere vereinbarungen so gut und schnell wie möglich zu erfüllen, damit der kunde seine bestellten produkte auch schnellstmöglich zu hause hat und nutzen kann. Wir versuchen auch, unsere Preise so wettbewerbsfähig wie möglich zu halten, indem wir ständig neue Preisvereinbarungen mit unseren Lieferanten treffen, damit dies für unsere Kunden von Vorteil ist. Wir hoffen, weil Sie so zufrieden sind, dass wir Ihnen in Zukunft wieder zur Verfügung stehen können. Mit freundlichen Grüßen, team Hulpmiddelwereld
Nvt
Alleen het tasje erbij viel me een beetje tegen maar verder prima
Beste Annemiek, fijn om te lezen dat u tevreden bent over het door u bestelde product namelijk een opvouwbare wandelstok. Omdat deze wandelstok bedoeld is om handig mee te nemen zit er een tasje bij maar inderdaad dit is een eenvoudig tasje van eenvoudig materiaal maar dat heeft dan ook met de prijs te maken van de wandelstok. Bij veel opvouwbare wandelstokken zit vaak ook geen tasje erbij. natuurlijk kunt u ook altijd de wandelstok natuurlijk los in uw handtas stoppen om mee te nemen. het belangrijkste is dat u met deze wandelstok veilig kunt lopen want veiligheid staat voorop. Indien u in de toekomst weer op zoek bent naar bijv. een nieuwe wandelstok of een ander hulpmiddel dan staan wij weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld