Ik ben tevreden en dank U voor de vlotte levering
Makkelijk te vinden, snel besteld, niet te duur en bezorgd volgens afspraak. Of hetgeen ik besteld heb voldoet, weet ik nog niet. Ik heb het cadeau gegeven
Het is top goed kwaliteit en´ goedkoop
Dag ervoor besteld dag erna geleverd
Atijd een snelle levering. Zeker een vertrouwd adres waar de bestellingen met zorg worden afgehandeld.
Ik heb op aanwijzing van mijn zus het gewenste hulpmiddel bij jullie besteld en ik weet uit ervaring van eerdere bestellingen dat jullie het goed doen, de prijs, service en levering is gewoon goed.
zoals steeds de beste service waarvoor dank.
Mijn gevraagde bestelling de dag na de bestelling reeds ontvangen !
Mijn echtgenote heeft een starterset voor een glucosemeter besteld. Deze bestelling verliep echt moeizaam. Door de klantenservice werd contact opgenomen. De klacht die wij hadden werd serieus genomen en opgelost. Als ieder bedrijf zo zou reageren dan hoeft de belbundel van Kassa niet meer te bestaan.
Originele beoordeling
Mijn echtgenote heeft een starterset voor een glucosemeter besteld. Deze bestelling verliep echt moeizaam. Uiteindelijk kwam het bestelde binnen. Wel met de verkeerde naam. In de starterset zaten enkele teststrips, dus gelijk een doosje extra strips besteld. Op het moment dat mijn echtgenote deze wilde gebruiken, dagcurve, bleken dit de verkeerde te zijn. Direct gebeld met de klantenservice. De dame die ik aan de lijn had, vond dat fouten gemaakt mochten worden. Ik vind dat juist met medische apparaten en dergelijken geen fouten gemaakt mogen worden. Zij vond ook dat nadat ik dit diverse had herhaald dat ik te veel had gezegd.
mijn bestelling was heel goed de levering was optijd en alles was ok voor de betaling ging het minder vlot ik betaalde met de gegevens die ik had gekregen en de dag erna stond het bedrag terug op mijn reke ning ik had de verkeerde banknummer gekregen ik heb dan contact opgenomen en heb dan pas het goede rekening nummer gekregen en heb opnieuw betaald met succes het enige wat ik mij afvraag is waarom het juist nummer niet werd gegeven van bij de levering
Beste Maria, Jammer om te lezen dat uw betaling niet helemaal goed ging de eerste keer. U heeft gekozen voor achteraf betalen via Billink. dat betekent dat u de factuur vanuit Billink krijgt. Op deze factuur staat duidelijk het rekeningnummer vermeld. Wat wij zien is dat u per abuis op uw overschrijvingskaart de letters bij het Ibannummer met BE had geschreven en niet NL dus vandaar dat de bank u de melding heeft gedaan dat zij niet het bedrag konden overmaken. Gelukkig na contact met onze klantenservice hebben wij u het juist banknummer nogmaals doorgegeven waarna de betaling wel is gelukt. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat het niet meteen goed gaat. Alle andere keren dat u bij ons heeft besteld is wel gelukkig alles goed verlopen dus we gaan ervan uit dat bij de volgende keer weer de betaling probleemloos gaat verlopen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
zogauw ik weer nodig heb besteld ik het maandverband van tena weer,ha zo door misschien ook even stunten met de prijs haha
Gewoon in orde, snelle afhandeling en levering.
Alles zeer correct !
Vlotte levering service niets op aan te merken alles netjes verpakt en zeer klantvriendelijk zoals de koeriers die langs kopen top team!bedankt.Roger
heb nog niets ontvangen dus kan ik ook geen mening geven
Beste Ton, Wij hebben contact met u opgenomen aangezien wij van u in ons systeem maar 1 bestelling van u hebben kunnen vinden die dus wel netjes is uitgeleverd zoals afgesproken. U heeft deze beoordeling ingevuld aan de hand van die bestelling maar u heeft aangegeven dat u afgelopen zaterdag bij ons een bestelling zou hebben geplaatst en die heeft u nog niet ontvangen. Wij hebben u gevraagd omdat wij maar 1 bestelling kunnen terugvinden om na te kijken of u een ordenummer zou kunnen doorgeven maar helaas is dit niet gebeurd waardoor wij concluderen dat u de bestelling waarschijnlijk zoals we al vermoeden ergens anders heeft geplaatst. Jammer is dat wij nu een beoordeling hebben ontvangen die niet betrekking heeft op een bestelling bij ons maar dat kan wel eens gebeuren. wat betreft de eerste bestelling; u heeft besloten omdat product te retourneren naar ons en dit product hebben we dan ook al lang terug ontvangen. Wij hopen in ieder geval dat u tevreden bent over de afhandeling van het retourpakket. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De wringer werkt uitstekend, het doekje gaat er kletsnat doorheen en komt er een beetje vochtig uit zodat je vochtig kunt afnemen zonder het nog eens na te drogen. Perfect dus om je handen te ontzien. De antislip mat 14 cm doorsnee en de Potopener Antislip Tenura zijn een zeer handige combinatie waardoor de handen veel minder kracht hoeven uit teoefenen en draai je de pot veel gemakkelijker open.
Vandaag besteld is volgende dag al binnen.
Al verschillende malen iets besteld en altijd correct afgehandeld. De Laatste keer zelfs gebeld omdat door omstandigheden mijn bestelde artikelen later geleverd zouden worden. Heel correct. Ben zeer tevreden.
Beste Heleen, Fijn om te zien dat u zo tevreden bent zelfs ondanks dat bij de laatste bestelling de producten niet meteen konden worden uitgeleverd. Het kan wel eens voorkomen dat onze voorraad in ons depot niet meer voldoende is om een bestelling uit te leveren. Wij zullen dan altijd contact opnemen met de klant om dit door te geven en de keuze aan de klant te laten om oftewel te wachten op de bestelling of de bestelling te annuleren. Wij zij daar zeer transparant in. Belangrijk vinden wij open communicatie hierin. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende bestelling ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima, goed verpakt en razend snel geleverd, TOP
goed eerlyk bedryf wat ik tot nu ontvangen heb was goed matriaal geen rotzooi !!!
Alles correct verlopen.
Aan het eind van de middag bestellen, de volgende morgen het pakketje ontvangen. wat een wereld!
Kan hier mee mee douchen !
Goede kwaliteit en snelle service!