Een probleem met een product werd per kerende in garantie opgelost. Dat is uitstekende service, proficiat !
Snelle service zonder gezeur.......
Is erg handig in gebruik en zeker veel minder last en pijn door de artrose
Beste Ger, Fijn om te lezen dat u bij ons bent geslaagd voor een hulpmiddel dat u helpt bij het verminderen van de last en de pijn van uw artrose. Artrose is natuurlijk niet niks en vooral de pijn kan soms als zeer ondraaglijk worden ervaren. Gelukkig hebben wij de passende oplossing voor u kunnen aanbieden. Wij hopen dan ook dat door dit hulpmiddel de pijn wat verlicht wordt en de pijn ook wat dragelijker is geworden maar zo te lezen is dat het geval. Heeft u nog eens misschien andere hulpmiddelen nodig dan weet u ons nu te vinden. Onze klantenservice staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zij zijn altijd efficiënt, correct en snel met aflevering.
Contact gehad over een bestelling,prima geholpen. Snelle verzending,goede producten.
Goede en snelle levering
Ik ben prima geholpen en fijn dat ik telefonisch geïnformeerd ben over de levertijd. door de latere levertijd werd me ook de keuze gegeven om de bestelling alsnog te annuleren.
Primaservice en een topproduct voor een redelijke prijs
Toiletkrukje voldoet aan de verwachting. Hij is klein, maar toch functioneel. Voor thuis klap ik hem niet eens in, hij past naast de wc-pot. Mocht ik ‘m mee willen nemen, dan is hij eenvoudig in te klappen en te vervoeren.
Originele beoordeling
Valt tegen. Zie bovenstaande
Vanaf het bestellen tot en met de levering, prima. Ook het bestelde product voldoet aan de verwachtingen.
zeer snelle correcte levering,had 2 bestellingen gedaan en verzendkosten terug gekregen
Beste Johny, Wij zijn blij met uw beoordeling. Wij proberen altijd mits een klant per abuis een eerste bestelling heeft geplaatst en vervolgens nog iets wilt bestellen en wij dit niet meer kunnen aanpassen om de eerste bestelling al is doorgezet naar ons depot om dan de verzendkosten voor de tweede bestelling niet te verrekenen. Wij vinden dan dan inderdaad overbodig aangezien u eigenlijk alles in 1 bestelling had kunnen plaatsen. Wij proberen zo goed mogelijke service te bieden en dat is er een van. Wij hopen dan ook dat wij u ook weer een volgende keer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
WC bril paste niet op ons toilet. Konden het terug zenden en kregen per omgaande het betaalde bedrag terug.
Beste Bernard, Jammer dat de bestelde wc bril niet paste op de bestaande toilet. natuurlijk heft u op de meeste producten een 30 dagen retourgarantie mits het product in goede staat wordt teruggezonden. Wij zijn dan ook blij om te lezen dat u zo tevreden bent over deze retourgarantie en de verder afhandeling hiervan. liever hadden we gezien dat wij u he juiste product hadden kunnen bezorgen. Wij hopen dat u zo tevreden bent dat wij bij een volgende bestelling weer u van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, team Hulpmiddelwereld
goed product. Mijn moeder is content
Pakje netjes op tijd gekregen. Artikel voldoet aan verwachtingen.
Handig hulpmiddel, waarbij het deksel niet beschadigd raakt.
levering ook netjes op tijd
Snelle reactie op product dat even niet leverbaar was. Andere zaken de volgende dag al ontvangen. Prima.
Alles is snel afgehandeld en netjes,goedprodrukt!
nogmaals uitstekend
Ik ben zeer tevreden met de ongelooflijk snelle levering van het gewenste product
Jammer dat mijn bestelling niet helemaal correct is. De communicatie in het bedrijf was niet op orde. Ik kreeg een andere spalk als die ik bestel heb. Toen ik daarover mailde kreeg ik SNEL antwoord . Het bleek dat het niet bekend was dat de door mij bestelde spalk niet meer in het assortiment zat. Niet erg maar vervelend want die ik kreeg is groter dus lastiger in gebruik maar beter iets dan niets. Groeten Cobie stoter
Beste Stoter, Vervelend om te horen dat u niet de spalk heeft ontvangen die op de website stond afgebeeld. Het kan wel eens voorkomen met name bij spalken en braces dat het uiterlijk van het product veranderd i.v.m. vernieuwing. Wij proberen altijd hierop onze foto's aan te passen maar soms kan het ook wel eens gebeuren dat dit langer duurt. Nu blijkt inderdaad dat wij alleen nu een zwarte duimspalk kunnen aanbieden. Hierover ook met u gecommuniceerd en aangegeven dat u de spalk ook gratis mag retourneren en uw geld terug kunt krijgen maar u heeft aan ons aangegeven toch de spalk te willen behouden. Wij zullen in ieder geval de afbeelding op onze website met spoed gaan aanpassen om verder verwarring te voorkomen. Ondanks dit alles hopen wij dat wij u eventueel bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Update op onderstaande: Na review kwam een net mailtje met uitleg en verontschuldiging waar nodig. Verzendmails blijken te laat te worden verstuurd. Alles netjes opgelost en zelfs een tegemoetkoming aangeboden welke voor mij niet nodig was maar toch ontvangen. Mijn tip was om de verzendmails te checken, hiermee gaan ze aan de slag. Bedankt voor de nette oplossing! ——————————- Twee keer producten op voorraad besteld, één keer voor 16:00 zodat het de dag erna in huis zou zijn, kwam pas drie dagen later. De verzendbevestiging kwam namelijk pas na twee dagen. Daarna nog eens in het weekend besteld en kwam pas op dinsdag de verzendbevestiging. Eerste keer wel netjes de bezorgkosten terug gekregen.
Originele beoordeling
Snelle levering van een product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle reactie van de klantenservice bij een mijnerzijds vergeten Moederdagkorting van 10% met een snelle achteraf restitutie.
Opvouwbare wandelstok geleverd. Ziet er goed uit, is licht en stevig. Door kleurkeuze prima bij outfit aan te passen. Super.
Beste Hellen, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de geleverde opvouwbare wandelstok. We proberen altijd zo goed mogelijk keuzes te maken van de producten die we toevoegen aan ons assortiment. Met name bij de wandelstokken hebben wij een grote keuze aangezien onze klanten vaak op zoek zijn naar een wandelstok die echt bij hun past. Dus de ene klant wil veilig kunnen lopen maar het ook makkelijk kunnen meenemen onderweg (opvouwbaar) oftewel een leuk kleurtje wat bij de outfit past zoals bij u maar ook weer de veiligheid natuurlijk voorop. Wij proberen een zo goed en uitgebreid mogelijk assortiment aan te beiden dat eer voor iedereen wel iets tussen zit en natuurlijk kan onze klantenservice bij het maken van een keuze adviseren. Wij wensen u in ieder geval veel wandelplezier met deze wandelstok. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mooi materiaal en soepele bestelling