Via platform Bol.com bij het assortiment van Hulpmiddelenwereld terecht gekomen. Goed beschreven, snel verstuurd, goede communicatie, goede verpakking. Kortom, verwachting waargemaakt.
Mijn bestelling was niet direct in stock. Toch heeft men mij op de hoogte gehouden en nu is het in orde.
heel snelle levering en goed verpakt, meer moet het niet zijn. Beschrijving van artikel was ook zoals het moest. Wat iets beter kan is dat de verpakking van het artikel zelf uit de doos niet hersluitbaar is voor in geval je het toch niet goed vind.
snel en discreet
In de adressering werden de voorletters van mijn echtgenote gebruikt in plaats van de mijne t.w. G.C.C. en dus vraag ik mij af hoe dat mogelijk is.
Beste Gerard, Dank u wel voor uw beoordeling. U geeft aan dat op het pakket de voorletters van uw vrouw stonden vermeld. Wij zien dat toen u de bestelling via de website heeft geplaatst deze letters ook zijn doorgegeven dus vandaar dat deze ook op de adressticker staan. Het kan zijn dat u al eens eerder via onze website een bestelling heeft geplaatst maar toen misschien voor uw vrouw en toen haar voorletters heeft ingevuld waardoor bij een volgende keer het mogelijk is dat als je de website opent voor een bestelling deze gegevens al ingevuld staan. belangrijk is altijd om even vooraf een bestelling definitief bevestigd nog altijd even te controleren of de gegevens kloppen. Gelukkig in uw geval won=ont uw samen in een huis en is er uiteindelijk niets aan de hand. Dus graag bij de volgende keer altijd even vooraf nog eens even checken dan kan dot voorkomen worden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Comme d'habitude, rien à dire. Prix intéressant, rapidité et commande conforme. Je recommande sans hésiter !
Makkelijk om iets te bestellen Later telefonisch contact gezocht ivm vragen, zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
De levering was zoals beloofd de volgende dag binnen. Uitstekende service en een eerlijke prijs.
Exact wat ik hoopte
Zeer snelle levering keurig verpakt. Top
Pantoffels besteld voor mijn moeder na een kophalsprothese operatie. Echt heel tevreden. Super antislip en makkelijk met klittenband aan te trekken. Top!
Beste Mirjam, Wat fijn dat de pantoffels uw moeder zo goed bevallen dat horen wij graag. Zeker na een operatie is het belangrijk mits iemand nog geen gewoon schoeisel kan dragen dat deze pantoffels zijn als goed alternatief. Ze hebben inderdaad een antislipzool wat betekend dat ze voorkomen dat je snel uitglijdt of valt. Wij wensen u moeder in ieder geval veel beterschap en een goed herstel toe aan de pantoffels zal het in ieder geval niet liggen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Als j via de site een terugbellen verzoek achter laat, word je echt supersnel teruggebeld en zeer vriendelijk en adequgeholpen. Topklasse. Als ik nog meer nodig heb zal ik ze zeer zeker bij jullie bestellen!!hulpmiddelen
Beste Antoinette, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent dat wij heel snel reageren op terugbelverzoeken. Dat moet ook in onze ogen want natuurlijk wilt u snel antwoorden op uw vragen en wij helpen maar al te graag. Wij zijn dan ook heel blij om te lezen dat wij u in de toekomst tot een van onze vele vaste klanten mogen gaan rekenen. Betekend dat wij toch onze zaakjes op orde hebben en een goede service bieden. Helemaal TOP! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Had wat vragen werden goed en duidelijk beantwoord en advies gekregen wat voor mij het beste was.
Tevreden met levering én product.
ZEER GOEDE AFLEVERING EN BINNEN AFGESROKEN LEVERINGSTIJD
Erg late levering omdat artikel niet op voorraad bleek te zijn. Na paar dagen telefoontje dat het waarschijnlijk iets later werd, ws de week erop. Vervolgens na 2 1/2 week zelf maar weer gebeld. Nog niet aanwezig. Kon wel annuleren maar had het artikel nodig. Vervangend ( duurder) artikel besteld. Wel met iets korting. Deze was volgende dag aanwezig Na email contact en uitleg van het bedrijf, tot een financiele, bevredigende, oplossing gekomen
Originele beoordeling
Erg late levering omdat artikel niet op voorraad bleek te zijn. Na paar dagen telefoontje dat het waarschijnlijk iets later werd, ws de week erop. Vervolgens na 2 1/2 week zelf maar weer gebeld. Nog niet aanwezig. Kon wel annuleren maar had het artikel nodig. Vervangend ( duurder) artikel besteld. Wel met iets korting. Deze was volgende dag aanwezig.
De begeleiding van de order vanuit het kantoor was duidelijk, meelevend en snel.
Geleverd op de gemaakte afspraak
Het pakket is volgens plan netjes op tijd geleverd . Hulde ! Ik heb het draaiplateau 2 dagen gebruikt op de keukenstoel . Dat bevalt goed , ik kan veel handiger gaan zitten met beide benen naast elkaar aan de zijkant van de stoel en me dan in positie draaien. Maar tijdens dat draatdn gaat de tussen de platen los en verschuift het kussen. Hebben jullie een goede tip om dat op te lossen? Als het goed functioneert bestel ik een 2e exemplaar want in heb vanmege parkinson problemen me instappen in de auto op de bijrijder stoel. Ik hoor graag van U.
Beste meneer Henk Lemans, Fijn om te lezen dat u tevreden bent dat uw bestelling netjes en op tijd is afgeleverd. Wij zien dat u aangeeft dat het product niet helemaal functioneert zoals het hoort. Wij hebben u dan ook even persoonlijk een e-mail gestuurd m.b.t. dit probleem. Wij gaan ervan uit dat u deze ondertussen heeft gelezen zodat wij samen met u kunnen gaan kijken naar een passende en juist oplossing. Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten die bij ons bestellen ook een product ontvangen wat goed functioneert en voldoet aan de verwachtingen. Is dit niet het geval dan zullen wij altijd kijken naar een passende oplossing dat kan zijn een nieuw product, reparatie in uiterste geval product definitief retourneren. Onze klanten willen wij tevreden houden en de juiste service bieden zo ook bij u. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vermits de eerste elektrische gordijnrail een succes was, hebben we een tweede besteld, en die werkt ook perfect. Je moet wel goed wakker zijn voor de montage, want alles moet op de mm juist zijn. Ook is de benaming "benodigde gordijnrail" en "lengte van de rail" goed uit mekaar te houden want daar is 14 cm verschil tussen! Suggestie voor aanpassing in de montage handleiding: maak van de "benodigde gordijnrail" = 314 cm ipv 200 cm. Dan wordt de "lengte van de rail" = 300 cm ipv 186 cm. Die 300 cm is dan gewoon de lengte van 2 railstukken van 1.50 m die geleverd worden. Zo lijkt het met veel duidelijker. De lengte van de aandrijfriem wordt dan 314 x 2 - 4 cm = 624 cm. Let wel, de aandrijfriem mag geen 0.5 cm tekort zijn! Bij ons was het zeer nipt. Voor de montage aan het plafond heb je wel een extra persoon nodig. Verder ging alles vlot, afstandsbediening werkt goed. We zoeken nog enkel nog een manier om via de afstandsbediening via een astro-functie het sluiten synchroon te laten verlopen met de zonsondergang.
Beste Marc, Dank uw wel voor uw beoordeling. Het is inderdaad niet altijd gemakkelijk om deze elektrische gordijnrails te installeren daar dien je inderdaad een beetje technische kijk op te hebben. Gelukkig is het bij u allemaal goed in orde gekomen. De handleiding dient daarbij te helpen. U geeft aan dat u de beschrijving graag aangepast zou zien worden zodat het wat duidelijker wordt voor degene die deze gordijnrails g=heeft aangeschaft. Wij zullen dit dan ook doorgeven aan de leverancier en hopen dat zij daar een mogelijkheid toe zien. tenslotte moet het wel gebruiksvriendelijk zijn maar ook een duidelijke omschrijving om te installeren. U kunt in ieder geval nu genieten van deze mooie gordijnrails en daar gaat het om. Zouden er nog vragen zijn over dit product of andere producten neem gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mooi en stevig product aan correcte prijs
Goed telefonisch contact met duidelijke communicatie. Snelle verzending en snelle terugbetaling. Al met al, tot nu toe, een prettige ervaring.
Vriendelijk te woord gestaan, snelle afhandeling en goede Facturatie
ik heb dit meteen gemeld en werd wel snel geholpen. Er werd mij een nieuw hulpmiddel bezorgd kosteloos
Beste Els, Fijn om te lezen dat u tevreden bent dat wij voor een snelle oplossing hebben gezorgd. Het bleek dat het door u bestelde product vrij snel al defect was en dat is natuurlijk niet de bedoeling want u dient als klant van ons een deugdelijk product te krijgen waar u lang plezier van heeft. Het kan wel eens voorkomen dat er wel eens in een lichting geleverde producten er eentje zit die een fout bevat. Maar als een klant ons meldt dat een product niet naar behoren functioneert dan gaan wij aan de slag om een goede oplossing aan te beiden en in de meeste gevallen is dat dat u het product onder garantie opnieuw krijgt gestuurd of het kan ook zijn dat wij vragen het te retourneren zodat wij het kunnen beoordelen en dan vervolgens kijken voor reparatie of alsnog een nieuw product. Belangrijk is dat het product voldoet aan alle verwachtingen. Wij zijn blij dat het in ieder geval voor u is opgelost en dat u nu een goed functionerend product heeft ontvangen. Wij hopen dan ook dat door deze service wij u een volgende keer ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld