Een gipshoes voor het onderbeen besteld.Vlotte en correcte levering, zeer tevreden.Doe zo verder.
Prima is prima.
maar de verpakking was een giga grote kartonnendoos waar er 100 in konden graag de volgende in een enveloppe kan de verzend kosten ook omlaag
Beste Ans, Fijn om te horen dat de stoma cover zo goed bevalt. uw opmerking m.b.t. een te grote verpakking begrijpen wij helemaal. Het komt wel eens voor dat ons depot in verhouding het product in een te grote doos verpakt. dat kan zijn omdat wij sowieso maar bepaalde soorten omdozen hebben om te versturen maar het kan ook zijn dat op het moment van versturen de kleinere dozen op waren waardoor ze hebben besloten het in een grotere doos te verpakken. Voor ons is belangrijk dat wij de bezorgtijd kunnen waarborgen voor u. Doen wij het via brievenbuspost dan hebben wij gen track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen maar ook indien het niet zou worden bezorgd verzekerd bent dat er een nieuw product wordt bezorgd. Wij zullen in ieder geval uw opmerking meenemen en doorspelen zodat wij kunnen gaan kijken om misschien in de toekomst onze verpakkingsmaterialen eens goed te bekijken en aan te passen. Ieder geval bedankt voor uw opmerking zo kunnen wij in ieder geval onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn oma’s blik ging direct vol nieuwsgierigheid naar de kat, ze voelde aan de kat en vond het lekker zacht en hij spinde. Ze lachte verrast om alle geluidjes en bewegingen.
Duidelijke info Snelle levering Discrete verpakking
Product was defect. Prima hulp van klantenservice en kon direct een nieuw product bestellen.
Snel besteld, snel ontvangen en geen problemen.
Je weet echt niet wat er kan gebeuren
Het door mij gekochte product was niet op voorraad. De geplande leverdatum werd mogelijk niet gehaald. Hierover ben ik keurig en tijdig geïnformeerd en is de mogelijkheid geboden de order te annuleren. Ik besloot nog even te wachten en uiteindelijk werd het product slechts 2 dagen later dan gepland afgeleverd.
Beste Harry, Fijn om te zien dat u zo tevreden bent over onze service met name dat u netjes op de hoogte bent gehouden over de levertijd. In geval dat een product niet op voorraad is, nemen wij contact op met onze klanten zodat wij samen kunnen kijken naar oftewel de verwachte levertijd, alternatieve producten, annulering etc.. Wij vinden het belangrijk om hier over open te communiceren bij voorkeur persoonlijk via de telefoon en anders per e-mail zodat de klant zelf kan bepalen wat hij of zij wil en zich daar ook prettig bij voelt. Fijn dat u heeft besloten te wachten en nu dan gebruik kunt maken van het bestelde product daar doen we het voor. Graag staan wij dan ook weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Voor mijn ouders een telefoon besteld met duidelijke en grotere cijfers op de toetsen. Mijn ouders zijn erg tevreden. Duidelijk en zeer goed geluid.
De dementie poes werkt erg goed Ze is er erg blij mee en wordt er rustig van houd er hele verhalen tegen
Zie hierboven.
Tot nu snelle levertijd na de bestelling
Stekker in het stopcontact en de dag, datum en tijd zijn direct heel duidelijk en correct in beeld. Zelfs het dagdeel middag staat er bij.
Ik had wel het juiste artikel besteld maar kreeg het verkeerde. Gebeld en een uurtje later teruggebeld en kon het foute artikel houden en kreeg al een dag later het juiste artikel met de post.
Artikel was niet op voorraad maar ik werd per mail keurig op de hoogte gehouden van de status.
netjes op tijd, er zat alleen een pakbon in mijn vader voor wie ik dit bestelde vond dat vreemd en ja het bestellen ging op mijn naam misschien toch maar een rekening bijvoegen? groet Paul Schiebaan
Beste Paul, Fijn dat u zo tevreden bent behalve dan dat er geen rekening in de doos bij zat. dat klopt in de doos bij levering zit alleen een pakbon. Afhankelijk van de betaalwijze kan het zijn dat u achteraf de factuur krijgt gestuurd via Billink (achteraf betalen). In geval van Ideal betaling krijgt u niet automatisch de factuur deze kunt u opvragen bij onze klantenservice. wij zijn momenteel aan het kijken dat er bij ideal betalingen in de toekomst wel automatisch facturen gaan worden verstuurd. Dus daar zijn wij op het moment naar aan het kijken en wie weet dat dit bij een volgende bestelling misschien dan wel al is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ruim voor de verwachte aankomstdatum werd ik gebeld dat het waarschijnlijk niet zou lukken om op tijd te leveren. Ik heb het aanbod om te annuleren afgeslagen. Een weekje later kreeg ik weer een telefoontje dat de zending vertraagd was. Weer de mogelijkheid om de aankoop te annuleren gekregen. Ik besloot toch te wachten. Nu prima levering gekregen. Vertraging is begrijpelijk (kan gebeuren), netjes opgelost door het bedrijf.
Perfecte sevice.
Snel en goed
Na mijn operatie mocht ik zes weken niet op mijn been steunen en had ik een hulpmiddel nodig om mij eventueel te verplaatsen. Dit werd mij medegedeeld op de dag dat ik het ziekenhuis mocht verlaten. Thuis werd alles reeds in gereedheid gebracht om het mij gemakkelijk te maken, dus werd er nog vlugjes een looprek besteld. Gelukkig vonden wij bij Hulpmiddelenwereld het nodige en de levering verliep ook heel vlotjes. Dank je wel !
Beste Francis, Wat fijn om te horen dat u bij ons het juiste looprek heeft kunnen vinden om thuis te gebruiken. Wij hebben inderdaad een groot assortiment aan hulpmiddelen en hopen dan ook dat onze klanten die een kijkje nemen op onze website vinden wat ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk thuis te kunnen verblijven maar ook te revalideren. Wij hopen dan ook dat het ondertussen alweer wat beter met u gaat en dat het herstel goed verloopt. Wij wensen u in ieder geval nog veel beterschap toe. Met vriendelijke groet, Team Hulpmidelwereld
Mijn bestelling had vertraging en daarover werd zeer goed gecommuniceerd. Ik kon wachten of mijn geld werd teruggestort. Ik heb gewacht en kon de bestelling nog sneller dan verwacht in ontvangst nemen.
Goede en snelle levering, goed verpakt.
Hulpmiddelen werken prima
Cc