Prettig telefonisch contact. Oplossingsgericht.
Beste Norma, Super om te horen dat u tevreden bent dat wij met onze klanten meedenken. dat is inderdaad zo! Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk te luisteren naar onze klanten zodat wij kunnen achterhalen waarna de klant op zoek is. verder is het altijd een kwestie van goed afstemmen met de situatie waarin onze klanten zich bevinden bijv. herstel, revalidatie, ziekte, thuissituatie etc.. Samen proberen we dan te kijken welke de meest geschikte product(en) zijn voor onze klanten. Belangrijk is dat een klant het idee heeft dat naar hem/haar wordt geluisterd en dat ze ook zeker weten dat ze het juiste product in huis halen. Bij u is dit al gebeurd en wij hopen dat nog bij veel meer klanten te mogen doen. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Product was niet direct leverbaar. Daarvoor werd uitgebreid excuses aangeboden en een kleine geldelijke tegemoetkoming.
Fijne hulp en snelle levering.
Je krijgt wat je besteld.
top
De bestelling is snel geleverd. Was goed verpakt. Het tafeltje is echt een ideaal ding omdat hij veel mogelijkheden heeft hoe/waar te plaatsen. Staat zeer stabiel. Verder draait het blad heel makkelijk weg waardoor je geen kracht hoeft te zetten of moeite hoeft te doen om het weg te draaien. Het handvat om makkelijk op te staan zou eigenlijk ook apart instelbaar moeten zijn zodat je hem een kwart slag kunnen draaien en eventueel iets verder weg van het blad verschoven kan worden. Wel 1 minpuntje is dat je de afdekplaat niet ingedrukt krijgt. Die zit nu los maar dat is alleen maar voor het uiterlijk. Heeft geen nadeel op het geheel en misschien is dat niet standaard zo.
Bestelling heel gemakkelijk te plaatsen. Vlotte en correcte levering.levering
Ik heb artikelen besteld en zonder vertraging of iets perfect afgeleverd door de post.
Bestel regelmatig het zelfde , altijd betrouwbaar
Via de webwinkel was het snel besteld en was de levering ook snel
Het robothondje is geweldig
Gewoon geweldig !
Snelle levering en artikelen was goed verpakt!
Bij deze firma een Robot kat besteld. Deze volgende dag al geleverd. Voldoet aan de verwachting.
Mijn bestelling via internet verliep vlot, het product was goedkoper dan Ik dacht, geen verzendingskosten en geleverd na 1 dag. Gewoon super. Dat doe ik zeker nog een keer!
Beste Marc, Fijn dat u zo tevreden bent met de uitstekende service dat is altijd goed om te horen. daarbij fijn om te zien dat u zo verrast was dat het bestelde product goedkoper was als verwacht dat is altijd een leuke bijkomstigheid. Wij proberen altijd zoveel mogelijk onze producten aantrekkelijk te prijzen zodat onze klanten hier voordeel van hebben. in enkele gevallen kan het ook wel eens zijn dat wij duurder zijn. Wij hopen dat u verder tevreden bent over uw bestelling en kunnen wij u een volgende keer weer helpen onze klantenservice staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Medische schoenen voor mijn moeder besteld had ik dit maar eerder geweten en gedaan altijd problemen gehad zelfs met duurdere merken in de schoenenwinkel met speciale inlegzool op haar voet gemaakt. Nergens druk zit fijn zijn best hip en ze is blij heb alleen maat kleiner besteld .. al met al aanrader voor moeilijke voeten
Beste Regina, Wat fijn om te lezen dat de medische schoenen uw moeder zo goed bevallen en dat zij eindelijk schoenen heeft waar ze geen pijn ondervindt bij het dragen dat maakt het allemaal wat aangenamer voor uw moeder om zonder pijn te lopen. Fijn dat u deze schoen een aanrader vindt. Wij wensen uw moeder in ieder geval veel loopplezier met deze schoenen en indien ze zijn versleten dan weet u ons wel te vinden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het gevraagde materiaal was goed verpakt en makkelijk uit te pakken.
Eind januari hebben wij een interactieve poes voor mijn moeder besteld. Vooraf stond erbij dat het 2 weken levertijd zou zijn. Wij kregen later bericht dat vanwege de Brexit het langer zou duren. 13 Maart werd de poes bezorgd. Hij zag er goed uit, maar hij was van het merk, Joy For All. Terwijl wij een poes van het merk Hasbro verwacht hadden. We hadden het idee dat dit een beter merk was en daarom hadden we die bij u besteld. Bij navraag bleek dat dit dezelfde is. Dat geloof ik nu ook wel, maar zou graag willen dat dit op uw website vermeld staat.
Netjes zoals afgesproken afgeleverd
Na bestellen van de dementie-hond werden we gebeld of we op de hoogte waren van de langere levertijd ivm de Brexit situatie. Heel vriendelijk en correct.
Hele goede ervaringen mee. Personeel denkt met je mee en zijn heel vriendelijk !!!
Zeer stevige rolater Makkelijk in elkaar te zetten En de bezorging super snel Werd daags er na al geleverd
Artikel niet op voorraad je word gebeld met de keuze wachten of annuleren. Dit is zeer klantvriendelijk. Top.