Ben zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. De artikelen had ik al de volgende in huis, zorgvuldig verpakt ,niks op aan te merken. Ben er heel erg tevreden met de aanschaf.
Goede materialen met eerlijke prijzen en snel geleverd.
Proma
Duidelijke site, goede prijs, snelle correcte levering.
ALLLES GOED!
Na een software update werkt alles weer naar behoren. na het opsturen binnen 2 dagen weer retour.
Duidelijke website en vriendelijk klantcontact.
Het viel tegen omdat er bij vermeld wordt dat er kussen hoes bijgeleverd wordt. Ik verwachtte een soort van sloop. Maar het was gewoon de beschermhoes wat normaal gesproken altijd om kussen, matrassen en tops geleverd word. Ik heb nog nooit alleen het schuimrubber hiervan zonder hoes gekocht/ontvangen vandaar. Nu heb ik twee hoezen over elkaar zodat ik de tweede als kussensloop kan gebruiken en kan wassen. Dus dat viel mij tegen verder is het een uitstekend kussen voor mijn benen.
Correcte afwikkeling
Alles volgens wens geleverd op de aangegeven leverdatum. Keurig netjes afgeleverd.
Ik vind de service uitstekend alsmede de klantvriendelijkheid
Een product dat normaal gesproken niet kan worden geretourneerd kon ik toch terug sturen ivm persoonlijke omstandigheden. Hulpmiddelenwereld stelde zich hierin zeer flexibel op, waarvoor dank.
Goede website, snelle levering
ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis bij voorbaat dank
duidelijk,goede communicatie
Netjes melding gekregen dat mijn aankoop wat dagen vertraging had ivm levering
Snelle en goede afhandeling Succes verder
Eenvoudige bestelmethode. Ondanks probleem met I-deal-betaling is de levering vlot afgewikkeld.
Prima levering. Product keurig ingepakt
Net bedrijf.
Duidelijke site, snelle verzending, goed product.
De site is ovrrzichtelijk en bestelprocedure duidekijk en eenvoudig. Levering èèn dag later. Kortom zèèr tevreden.